Autor Tema: On nama preti - ali niko nije kriv dok se drugacije ne dokaze  (Pročitano 17965 puta)

sasa69

  • Gost
Odg: On nama preti - ali niko nije kriv dok se drugacije ne dokaze
« Odgovor #15 poslato: Novembar 29, 2012, 08:48:39 posle podne »
i, nazalost opet, ali nigde ne pise da li je bilo i odrasle osobe u autu...

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/355541/Maloletni-vozac-pregazio-sestogodisnju-devojcicu-u-Boru

Maloletni vozač pregazio šestogodišnju devojčicu u Boru
 Beta | 29. 11. 2012. - 14:10h  | Komentara: 25


Maloletni mladić iz Bora naleteo je jutros automobilom na šestogodišnju devojčicu koja je hodala trotoarom nedaleko od osnovne škole i teško je povredio, rečeno je u Zdravstvenom centru u Boru.

- Devojčica je zadobila prelom leve potkolenice i nije u životnoj opasnosti. Njena majka i sestra su zadobile lakše povrede - rekao je načelnik odeljenja hirurgije Zdravstvenog centra u Boru Goran Joksimović.

Policija je potvrdila da se saobraćajna nesreća dogodila, ali za dodatna pitanja medije je uputila na Direkciju saobraćajne policije u Beogradu.

Prema saznanjima novinara, mladić koji je izazvao saobraćajnu nesreću ima 17 godina.

Očevici tvrde da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom kada je velikom brzinom nameravao da izađe sa parkinga.

evo i jednog komentara:

Nikad kaznjavanje nece imati punu svrhu ako ne postoji kvalitetna edukacija jos od malih nogu... I tu odgovornost moraju da snose roditelji na prvom mestu, skola a potom i auto-skole. No, porodice u pravom smislu gotovo da ne postoje, na skole se gleda kao na mesto gde dete samo treba da dobije ocenu a u auto-skolama se realizuje oko pola od ukupnog broja casova, vrlo cesto i bez voznje npr po kisi, mraku i sl..A primenom samo puke kazne ne moze se postici cilj!!!!!!

jerseyssales

  • Gost
Jordan Retro 11
« Odgovor #16 poslato: Decembar 07, 2012, 02:17:21 posle podne »
Latest Jordan Retro Shoes keep updating at buyjordansretro11.com. Get Cheap Jordan Retro Shoes for yourself and your family. Jordan Retro is the best basketball shoes. Buy Jordan Retro 11 online offer high quality with cheap price for the worldwide. You can get Jordan Retro shoes Over 30% Off Now. Jordan Retro 11 at buyjordansretro11.com will get great surprise. Enjoy Your Shopping Time!
http://www.buyjordansretro11.com/

sasa69

  • Gost
Odg: On nama preti - ali niko nije kriv dok se drugacije ne dokaze
« Odgovor #17 poslato: Decembar 13, 2012, 08:41:25 posle podne »
BRUKA: Policajci voze po snegu sa letnjim gumama!

Crna Hronika,
07:40, 13.12.2012.
39 komentara




Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Od policije se traži da kažnjava građane, a sami koriste neispravna vozila, piše u saopštenju Sindikata srpske policije

ILUSTRACIJA

BEOGRAD - Služe za podsmeh!
Sindikat srpske policije saopštio je juče da od premijera Ivice Dačića očekuje da u MUP smeni sve nadležne koji su odgovorni za to što 90 odsto službenih automobila u Ministarstvu u ovim uslovima koristi letnje gume, a službena vozila nemaju obaveznu dodatnu opremu kao što su prva pomoć, trougao, lanci za sneg, sredstvo za vuču vozila i drugo!

- Paradoksalno je da policijska vozila u ovakvim uslovima koriste letnje gume i da se zaglavljuju ili sleću s puta, a dokaz za to su i fotografije na internetu, gde ona služe za podsmeh - piše u saopštenju SSP.

Dok pojedini načelnici imaju i po nekoliko vozila sa zimskim gumama, direktor policije Milorad Veljović vozi se s letnjim gumama.

- Sramotno je i bahato da se nižerangirani voze u džipovima sa zimskim gumama, a da se bezbednost direktora direktno ugrožava! Izgleda da za neke u MUP ima para, a za druge ne, a o čemu je reč, jasno je ako se zna da je MUP dobio račun od 300.000 evra da plati kore za pitu - kaže naš sagovornik iz ovog sindikata.

Po meni bi trebalo sve smeniti i kazniti, i one koji su seli u auto, naplatiti stetu od onih koji su ih naterali da rade i od onih koji su ih pustli preko tehnickog pregleda, tako se radi na zapadu,

ili mi u ovom slucaju ne idemo ni prema zapadu, ni prema evropi???


miljan.maca

  • Newbie
  • *
  • Poruke: 5
    • Pogledaj profil
Odg: On nama preti - ali niko nije kriv dok se drugacije ne dokaze
« Odgovor #19 poslato: Decembar 14, 2012, 06:29:25 posle podne »
SIMICA bi trebalo smeniti.

sasa69

  • Gost
Odg: On nama preti - ali niko nije kriv dok se drugacije ne dokaze
« Odgovor #20 poslato: Decembar 16, 2012, 07:43:19 posle podne »

http://www.kurir-info.rs/celave-gume-za-udes-krivi-i-vozac-i-gsp-clanak-561021

Okanović: Slušajte vozače!

Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja kaže da treba obratiti pažnju na reči i iskustva vozača GSP.

- Naši propisi ne nalažu upotrebu zimskih pneumatika za autobuse. Korišćenje istih autobuskih guma i leti i zimi je sa stanovništa propisa ispravno, ali to nikako ne znači da je dobro - kaže Okanović.

sta ce nam oni kada imamo ovakve propise, a nas niko ne slusa....

GOLF IV

  • Full Member
  • ***
  • Poruke: 238
    • Pogledaj profil
Odg: On nama preti - ali niko nije kriv dok se drugacije ne dokaze
« Odgovor #21 poslato: Decembar 16, 2012, 10:30:32 posle podne »
Kad ce testovi???


sasa69

  • Gost
Odg: On nama preti - ali niko nije kriv dok se drugacije ne dokaze
« Odgovor #23 poslato: Decembar 25, 2012, 07:48:16 posle podne »
http://www.kurir-info.rs/mladic-nastradao-u-saobracajci-clanak-576215

Mladić nastradao u saobraćajci

Crna Hronika,
13:33, 25.12.2012.

Autor: Agencija TANJUG




Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Saobraćajka se dogodila kada je vozač sa probnom dozvolom mercedesom u velikoj brzini naleteo na fiat punto koji je vozio nastradali Predrag G.

POŽAREVAC - Predrag G. (23) iz Brežana kod Požarevca nastradao je u čeonom sudaru s drugim vozilom u Ulici Požarevački partizanski odred u tom gradu, saopštila je danas Policijska uprava Požarevac.

Na Predraga G, koji je upravljao automobilom "fiat punto", u ponedeljak oko 19.40 sati naleteo je Dušan A. (18) iz Požarevca vozeći automobil "mercedes 190 d", navodi se u saopštenju.

Dušan A, koji poseduje probnu vozačku dozvolu čija je važnost istekla, usled neprilagođene brzine prešao je na suprotnu stranu puta i direktno udario u automobil u kojem se nalazio Predrag G.

Od zadobijenih povreda Predrag G. je preminuo na mestu nesreće, suvozač u njegovom vozilu lakše je povređen, dok je vozač “mercedesa” s težim povredama prevezen u požarevačku bolnicu.

Protiv Dušana A. policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

sasa69

  • Gost
Odg: On nama preti - ali niko nije kriv dok se drugacije ne dokaze
« Odgovor #24 poslato: Decembar 25, 2012, 07:51:08 posle podne »
http://www.kurir-info.rs/pripiti-klinac-ubio-zenu-na-pesackom-prelazu-clanak-575495

Pripiti klinac ubio ženu na pešačkom prelazu

Crna Hronika,
23:12, 24.12.2012.

Autor: Slađana Stojanović,Foto: Nikola Miličević
13 komentara




Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Jedno vozilo se zaustavilo pre pešačkog prelaza da propusti ženu, kada je na nju naleteo mladić u renou i oborio je. Žena je preminula na licu mesta, a reno se zaustavio se desetak metara dalje

Još jedna nevina žrtva poginula na pešačkom prelazu

NOVI SAD – Slavica B. (57) iz Novog Sada izgubila je život u saobraćajnoj  nesreći u ponedeljak oko 21 sata u Novom Sadu. Na nju je  na raskrsnici Somborskog bulevara i Ulice Senteleki Kornelija,  naleteo „reno megan kupe“ novosadskih regina pešačkom prelazu stracija koji je vozio 18-godišnji mladić, čiji identitet nije saopšten.

- Po dosadašnjim saznanjima, jedno vozilo se zaustavilo pre pešačkog prelaza da propusti ženu, kada je na nju naleteo mladić u renou i oborio je. Žena je preminula na licu mesta, a reno se zaustavio se desetak metara dalje.

Alkotestom na licu mesta je utvrđeno da je imao 0,7 promila alkohola u krvi – rekao je dežurni istražni sudija Višeg suda Miroslav Alimpić.