Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - neshsha

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Odg: Predavaci teorijske obuke
« poslato: Novembar 09, 2012, 05:52:23 posle podne »
DZABA se komentarise na forumu i u novinama. Gospodo saobrcajni inzenjeri  i diplomirani saobracajni inzenjeri JEDINO resenje je da se blokiraju sve vise saobracajne skole i Saobracajni fakulteti u Beogradu i Novom Sadu, ili MUP u Beogradu i nema sklanjanja dok se zakon NE PROMENI. Ne moze da se sedi u toplom i da se vodi politika. NA ULICE!!!

SVE OVO JE KLASICNO GUBLJENJE VREMENA I TRALALA.


2
Obuka vozača / Odg: Predavaci teorijske obuke
« poslato: Oktobar 22, 2012, 01:14:44 pre podne »
Struka se ne stiti tako sto se omogucava drugim strukama da joj se "mesaju" u posao. Potrebno je na trzistu stvoriti ''glad'' za strukom. Kao sto je na primer zasticena FARMACIJA. Svaka apoteka mora da ima dipl. farmaceuta. Ne moze doktori ili bilo ko drugi i kraj. Pa je trziste ''gladno" za farmaceutima a bogami i dobro zaradjuju.

A mi smo sada imali priliku da to isto uradimo i da se zastitimo, i omogucimo ljudima nase stuke dobru zaradu i mogucnost da se zaposle. Ovako smo samo dopustili policiji da vodi kolo i ubira "maslo" ,a mi cemo sa diplomama da krasimo zidove...


3
Obuka vozača / Predavaci teorijske obuke
« poslato: Oktobar 20, 2012, 10:31:36 posle podne »
Postovani

Ovo sto drzava radi je sramota za struku. Sada kada je postojala sansa da se zastiti struka donet j sledeci pravilnik

Посебно оспособљен предавач мора испуњавати следеће услове:

1. да има најмање вишу стручну спрему саобраћајне струке - смер друмски саобраћај или високу стручну спрему друге струке- CITAJ MEGATREND;

 2. да има најмање пет година радног искуства у области безбедности саобраћаја на путевима - CITAJ POLICAJCI;

 3. да има најмање три године возачку дозволу за возила B категорије и

  4. да има сертификат Агенције да је посебно оспособљен за унапређење знања из области безбедности саобраћаја.

Smatram da je taj pravilnik nevidjena sramota za struku, i ne mogu da verujem da je Agencija za bezbednost saobracja to dozvolili. Zasto vec jednom neko ne pocne da se bori za struku jer je ovo sramota za sve nas koji smo zavrsili Saobracajni fakultet ili Visu saobracajnu skolu nadajuci se da mozemo da se u buducnosti bavimo poslom za koji smo se skolovali.

SRAMOTA

Zasto se neko ne pozabavi malo ovim problemom?

Stranice: [1]