Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Nikola

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Opet problemi sa polaganjem
« poslato: Januar 23, 2014, 09:23:34 posle podne »
Dobro vece svima pre svega.
Da ponovim pricu...
Upisao sam auto skolu 9.7.2013 za kat, C1 jer sam u tom momentu imao 19 godina.
Tada je vazlo pravilo da vozac kada polozi C1 i kada navrsi 21 dobija ''pravu'' dozvolu,tj kamion bez ogranicenja nosivosti.
Sada se izgleda promenio zakon u ovom periodu nakon 25.10 i izgleda da je ne dobijam.Mislim ono,ako sam poceo po jednom pravilu,potpisao ugovor jer su bila takva pravila igre,kako sad to moze da se menja?
Koga sad da ''hvatam za gusu''?Auto skolu jer u periodu od 9.7-25.10 nije nijednom izvela na polaganje (P.S. prvo polaganje mi je tek sad u ponedeljak),ABS jer menja zakon,policiju,Mirka,nekog desetog?
Imate li vi neki savet i mozete li mi nekako pomoci da ovo izguram u svoju korist?Neka peticija,zahtev ili nesto deseto?Posto mislim da sam ja jedini slucaj u zemlji,mozda jos nas 10 plafon.Jer sam vozio kamion od 13t za prakticnu nastavu,znaci nije da ne znam da vozim kamion,a sad mi je ''uvaljen'' kombi...?
Pomazite,molim Vas!Hvala  ;D

2
Obuka vozača / I šta sada da radim?
« poslato: Novembar 11, 2013, 08:50:51 pre podne »
Dobro jutro svima.
Imam jedan mali problem.
9.7.2013. upisao sam auto skolu ''tutto'' u Surcinu da bih dobio dozvolu za C1.26.7 zavriso teoretsku obuku.Tek 14.9 sam imao prvu priliku za polaganje testova i to sam polozio iz prve.Do danas nisam imao nijednom priliku da polazem voznju.10 casova voznje sam zavrsio tek 14.10 jer je instruktor bio prebukiran dodatnim casovima.I tada mi je receno u auto skoli da MUP vise ne prima kandidate za polaganje i da se ceka ta ajde da je nazovem akreditacija.Uradio sam sve sto je bilo do mene,uplatio sve,dosao na svaki cas,izvadio lekarski cak i pre vremena sto mi se sad obija o glavu.I sada da radim?Lekarski mi istice 19.1,nemam predstavu kada ce moja auto skola dobiti to uverenje da moze da radi,sta ce biti s mojim novcem,da li cu morati na te dodatne casove?
Ako znate bilo sta,recite mi.Hvala.Zbog ovog odugovlacenja cak sam i izgubio posao i ne znam vise sta da radim.

Stranice: [1]