Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - belaladja

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / A1,A2
« poslato: Jun 25, 2015, 10:52:38 posle podne »
Još jedna besmislica i nevidjena glupost! Kandidatima koji polože za A1(125 ccm) i A2(preko 400ccm)kategoriju,ne upisuje se u vozačku AM.Samim tim,nemaju pravo da voze skuter do 50ccm. što i piše u zakonu(to jest, ne piše da mogu da voze). Pouzdano znam da su u nekim mestima i pisali deci prijave kao da nemaju kategoriju(120 000,00 din.).Imali gde drugačijih iskustava i planira li se izmena u novim pravilnicima po tom pitanju? Ne upisuju ni M kategoriju iako u zakonu stoji da sve kategorije dobijaju i M. Poz!

2
Predavači / Radni odnos predavaca
« poslato: Septembar 03, 2014, 07:25:38 posle podne »
Pitao bih upucene.... da li moze  neko ko je u stalnom radnom odnosu sa 100% norme u javnom sektoru,biti predavac u auto skoli na 30% po osnovu ugovora o dopunskom radu? Zahvaljujem!

3
Obuka vozača / Kud plovi ovaj brod ili ti, da li Mup ispunjava uslove?
« poslato: Novembar 17, 2013, 05:07:58 posle podne »
Svedoci smo toga,da prepotentni i sveznajući Mup u saradnji sa Agencijom(čitaj takodje kao Mup jer većina njih koji tamo radi je pobeglo iz Mup-a u potrazi za "boljim i lakšim"  životom),vrši konstantnu torturu i degradaciju svih nas koji smo u proteklom periodu radili sa auto školama. Ispada da smo mi jedini i isključivi krivci za sve loše što se dešava na našim putevima. U stvari smo mi  radili jedan plemenit i odgovoran posao,dok su se oni prsili na polaganju vozačkog ispita, bili najodgovorniji za to ko će položiti a ko pasti na ispitu,nemilosrdno pustajući za koga god bi urgirao neki kolega,komandir ili ti ne znam ko.U pauzi toga su kopirali testove(mi ih nismo ni imali,zar ne?), i prodavali ih na buvljaku. I za to smo mi bili odgovorni? Ono što mi sada najviše smeta je ponižavanje ljudi koji su završili fakultete i stavljanje iznad nečijeg petogodišnjeg školovanja onu bedu od pripremne nastave i bezobrazno visoku cenu od 30000,00 din+ 15000,00 din.+5000,00 din. + seminari,provere,što bi bilo kao cela godina studiranja samofinansirajućeg studenta! SRAMOTA! I posle 5 godina,ajmo Jovo nanovo. BRUKA I SRAMOTA!
A iza kulisa,čemer i jad. Odlažu nam video nadzor i kompjutere. Pa oni ni mail ne koriste,nego nas teraju svaki čas da im dostavljamo neke papiriće i obaveštenja. Čime će to ispratiti? Smešno.Kupuju vreme. Još uvek negde voze stojadine,a od nas traže tehničku ispravnost vozila. Zašto kasne sa licenciranjem ispitivača? Koga će oni  licencirati kad većina njihovih ispitivača ima trogodišnju srednju školu i kurs, i poklonjeni V-i stepen za instruktora. Gde će oni naći potreban broj licenciranih ispitivača? Zašto sa ispitivačima nisu krenuli kad i sa predavačima?Verovatno će im iz Agencije to podeliti kao novogodišnji poklon ili će organizovati ispit posebno za njih, a vi gospodo iz auto škola,uplatite i knjigu u šake. BITNO JE UPLATITI,sve ostalo je manje važno,to će mo kasnije....Naravno,kad uplatite.... :)
 Ko gleda Šojića ,shvatiće da u mom niku Bela ladja ima puno simbolike vezane za ovu našu situaciju.Puno je Šojića u Srbiji.U našem narodu se kaže da se djubre prvo čisti ispred svoje kuće.U ovom slučaju nije tako.Zato sam ja rešio da se ne povijam nikome.Teška srca,bez ikakve alternative.Katanac i ćao! Svima koji ostanu u poslu želim sve najbolje.Zbijajte redove,ne dajte se. I znajte,dokle god nam Mup kroji kapu,teško si ga nama. Srećno!

Stranice: [1]