Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - robyn

Stranice: 1 [2] 3 4 5
16
Obuka vozača / Odg: Softver, računari i poseta MUP-u
« poslato: Mart 07, 2014, 11:43:18 posle podne »
 ja sam sreo jednog doskora  savetnika ministra saobracaja, pitao sam ga sta ce biti sa n.zakonom ako oni dobiju izbore (sns).  verovatno hoce. Rekao mi je da se ne brinem , jer ce odma krenuti u izmene. Oni su imali radne grupe i spremali izmene ali ih niko nijje uvazio! Ostaje da se nadamo da nas nece slagati

17
Obuka vozača / Odg: VREME ISTICE ( sta cemo sa tahografima itd )
« poslato: Februar 13, 2014, 10:28:42 posle podne »
kolega nisi racunao ispite? znaci jos bar cetri roka teoriskih, to je 20kand.x3500=70 000x4=280 000 i prakticni 8x3500=28 000x4=112 000. a teorijska obuka 20 kand.pre podne po 3 casa i 20 kand. 3 casa popodne =40x1200=48 000. Moze,moze tu dosta da se zaradi. Ma da sam ja zatvorio svoju skolu...

18
Obuka vozača / Odg: Lista pitanja, nedoumica i potrebnih objašnjenja za obuku kandiata
« poslato: Februar 07, 2014, 12:00:30 pre podne »
16 kandidata... Naš narod se sa nostalgijom seća.. kako nekad beše..

19
Obuka vozača / Odg: Opet problemi sa polaganjem
« poslato: Februar 06, 2014, 11:52:00 posle podne »
Jesi li sine Nkola lepo obecao da ces se pojaviti na protesnoj voznji kroz grad Beograd. Da ces se lepo javiti gdinu Raseti i reci "ja sam taj Nikola i zelim vas podrzati u vasim nastojanjima da dodjete do cilja". Tog dana te nisam video a bio sam skoro celog dana pored Rasete. Zato sam ja pomislio da je to neka frcokla! Pa sad ti izvini ako sam pogresio ali ja sam na osnovu cinjenica doneo nekakav sud.

20
Obuka vozača / Odg: Opet problemi sa polaganjem
« poslato: Januar 29, 2014, 12:26:55 pre podne »
.EBE VAS OVAJ NIKOLA SAMO TAKO! TO JE NEKI LUDAK POD LAZNIM IMENOM.A SVI BI DA MU IZADJU U SUSRET, UMESTO ... NIKOLA NISI TI SINE ZA VOZACA, POTRAZI NEKO DRUGO ZANIMANJE U ZIVOTU. PO PITANJIMA KOJA POSTAVLJAS , DELUJES KO DA NISI NORMALAN DA VOZIS BICIKLU!! BEZ UVREDE TO JE CISTO SAVETODAVNO!

21
Obuka vozača / Odg: Hoce li izbori doneti novina,ili ce biti sjasi kurta da uzjasi murta?
« poslato: Januar 29, 2014, 12:13:37 pre podne »
Na vreme da se nasi predstavnici raspitaju kod Vucica da li ima sanse da nam skine stalno zaposlene i odredjena davanja! Pa ako se napravi neki dogovor da svi damo svoje glasove.. ImA NAS DOVOLJNO NESRECNIH , PA BI MOGLI DA SVOJE GLASOVE DAMO I LDP-U NA PRIMER. ILI KAKO SE DOGOVORIMO!

22
Obuka vozača / Odg: Znači od PRIVREMENIH dozvola za rad nema ništa?
« poslato: Decembar 11, 2013, 05:30:54 posle podne »
ha ha... :D Malena ovo za Kosovo ce verovatno u aprilu da proguraju, kad budu zujalice, tahografi,kompjuteri...   ;D
Sto se tice uplate, ja nisam i sad sam u procesu likvidacije firme. Sto kazes posteno sam radio pa nije nista moglo da pretekne, sem za zivot. Ali ipak mislim da nece moci dugo da opstane ovakav nacin selekcije skola. Pa nije ovo samo njihova zemlja vec i nasa. Pitacemo se sutra i mi nesto!! Pozdrav!

23
Obuka vozača / Odg: Znači od PRIVREMENIH dozvola za rad nema ništa?
« poslato: Decembar 09, 2013, 01:10:31 pre podne »
kad Spasoje prica o postenju i buducnosti auto skola .. sve je jasno po pitanju uspeha novog zakona...daj  Boze da se ne promeni za 4,5 meseci a i pre.. Alvirovic je car! naso sagovornika.. , ko* da pitas natasu kandic , sta misli o srbima!

24
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Decembar 09, 2013, 12:55:39 pre podne »
Moj drug se pre mesec dana javio na konkurs,  za vozaca u drzavnoj ustanovi ...Zadravstvena org." Higijenski Zavod za zdravstvenu zastitu". Valjda se tako zovu. Oni rade ispitivanja na sve vrste bakterija,virusa itd. Tamo su mu rekli da bez diplome iz NAVAK-a ne moze da ucestvuje u konkursu.

25
Obuka vozača / Odg: Konferencija za novinare Privredne komore auto škola Srbije
« poslato: Novembar 29, 2013, 12:36:55 pre podne »
 ;Dovo su pravi novinari, kako nadju najveceg glupana medju nama! Kakav je ovo car. EJ on ima tri juga i ucionicu 30m2, pa nije lud, nece valjda da drzi predavanja na vetrometini. a ima i poligon i sad samo da svaki mesec izdvoji  300000 do 350000, doprinosi,plate,zakupi,rezije.. pa jos za start 80000 , pa u aprilu kompjutere,komande,tahografe.. pa da stampa novu dokumentaciju... pa jedno dve kazne po 150000..  8)

27
Obuka vozača / Odg: Konferencija za novinare Privredne komore auto škola Srbije
« poslato: Novembar 27, 2013, 01:01:51 pre podne »
Raseta je sve aktivnosti, reakcije koje su bile blagovremene objavio  na sajtu  (vesti) . i to nedavno, posle emisije SAT kada je gostovao Pejovic. Gde je sve i kome upucivao dopis , pocevsi od Tadica pa preko raznih ministarstava itd. Tako da za one koji nisu pratili, neka procitaju .. i da prestane bockanje tipa on ili rukovodstvo su krivi . Nema smisla kad je sve dokumentovano .
          Sto rece "instruktor pera" daj da svi stanemo sa jedne strane, ove pravedne i isteramo ovo do kraja sto smo zapoceli, zarad nase ZIVOTNE EGZISTENCIJE i zarad PRAVDE!!!

28
Obuka vozača / Odg: Provera uslova
« poslato: Novembar 25, 2013, 11:34:28 posle podne »
Dragi Rodak! otkrio si rupu na saksiji ili toplu vodu? pa svi mi znamo da ulazimo u utakmicu koja je izgubljena. pa sta sad, da ne izlazimo na teren? a sta ako kojim slucajem bude nereseno? ili slucajno dobijemo! Tako da Mup je sa jedne strane a mi i kandidati sa druge... Ako se i malo razumete u saobracaj i propise, nece vam biti tesko da odlucite ko je upravu! Pa ne zive u ovoj zemlji samo bezveznjakovici i politicki podobni kadar. Ima ljudi koji ce da razmisle svojom glavom!! TA TEZA DA MUP NECE POPUSTITI SA USLOVIMA , ZAVISI SAMO OD TOGA KOLIKA IH SILA PRITISNE. ako nam jos budete tako pomagali... tesko nama..

29
Mudrinicu nece ostati dobre  skole vec i jaki vlasnici. Problem pravilnika je u kvantitetu (konforu) da ne nabrajam sve sto nema veze sa bezbednoscu. A ta prica sa ortacenjem, znas gde stoji ortacka kobila. Ovaj poso nije ringispil pa da podelimo zetone i to je to. Ovo je mnogo komleksnija stvar za udruzivanje. Ne mozes deliti kand. jedan tebi jedan meni.. Jbg.nisi radio u ortakluku pa sad i ne mozes da razumes problem. (nista licno) Nego imam lose iskustvo pa kad neko pomene to Udruzite se,(imate kompleks , necete biti gazde) najezim se. ps. Nikako se ne slazem sa napadima na Rasetu. Krivce treba traziti gde jesu...

30
RAZOCARANI sta si ti radio 11 meseci pa da trazis plate,i josda pretis ! pa jadna ti majka kad tebi sve ovo nije dovoljno sto vidis, nego ces da tuzis svog sefa za plate sto nije imo da ti da. malo su ti doprinosi koje ti je placo. kao da je on hteo da stane sa poslom, nego na svu njegovu muku ti se popni. STRASNO JE TO KAKO HOCES DA DODJES DO PARA.

Stranice: 1 [2] 3 4 5