Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - pekorada

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Decembar 04, 2013, 10:29:24 posle podne »
http://vesti.mojauto.rs/Istrazujemo/424850/Kraj-blokade-autoskola

Znači, auto škole koje nisu podnele Zahtev za ispunjenost uslova mogu to da urade do petka 06.12.2013. Ko je podneo Zahtev može da nastavi sa radom kada dobije privremeno rešenje. Raseta je napisao sledeće:

Posle veom teškog i višečasovnog razgovora dogovorli smo se sledeće:
-da sve auto škole koje žele da rade mogu da podnesu zahtev do petka. Uz zahtev se daju svi prilozi koje škola ima.
-svim školama koje do tada podnesu zahteve izdaće se jedno zajedničko PRIVREMENO REŠENJE kojim će se omogućiti nastavak rada, a proces utvrdjivanja ispunjenosti uslova će se nastaviti do 25 januara.
 

Da li se ovo odnosi na škole koje uopšte nisu , do sada, podnele Zahtev ?

2
Obuka vozača / Odg: od kukanja i kuckanja nema nista
« poslato: Oktobar 31, 2013, 08:24:09 posle podne »
kupite kolega kantu 25 kg putarske boje i sablon i valjcici i sami uradite
Nije u pitanju ni tih 1000 evra i možda više, nego što nas prave budalama. Uložimo toliko živaca i para a oni krivi što nisu u Pravilniku od prošle godine precizirali kako crtati poligon. Ako su pogrešili, što nije tako ostalo, velika stvar da li će širina dve trake biti 7,oom ili 7,2m

3
Obuka vozača / Odg: od kukanja i kuckanja nema nista
« poslato: Oktobar 31, 2013, 07:18:53 posle podne »
Država može nama da radi šta hoće. Pogledajte član 12 Pravilnika o uslovima, koji kaže da linije na poligonu moraju da budu  široke 10cm, ali kaže dalje da ta širina ulazi u širinu prostora. To prošle godine nije bilo definisano, a nama je dato uputstvo u kome širina linija nije ulazila u dimenzije. Mi smo napravili i obeležili poligon, za sve kategorije po Pravilniku prošle godine i dali grdne pare, sada moramo ponovo da ga obeležavamo, a što je najgore, moramo da farbamo one linije od prošle godine. To zadovoljstvo košta više od  1000 evra

4
Obuka vozača / Odg: NEMILOSRDNI MUP KRENUO DA PRIMENJUJE SVOJ DRAKONSKE ZAKONE
« poslato: Oktobar 30, 2013, 01:10:42 posle podne »
Šta ste očekivali drugo od policijske države. Policija to radi jer ne veruje sebi, a hoće li nama? Neće, sve duk drži šape nad obukim i polaganjem tako će nam biti. Nema rešenja dok je pod okriljem policije rad auto škola. Da je sreće da su odavno isključeni iz toga. Nisu ostale države gore od nas, pa su iz ovoga isključili policiju. Očigledan je primer u BiH, busala se policija, maltretirala auto škole dok je mogla, na kraju su dokazali da mogu bez nje, mnogo bolje i lakše sada rade. Kad ćemo mi doživeti taj dan.

5
Obuka vozača / Odg: Nova tema
« poslato: Oktobar 30, 2013, 12:57:06 posle podne »
http://www.youtube.com/watch?v=6YC0ogjMyPo
Što ne gledamo sebe i auto škole. To nam je sad prioritet. Mi bi jedni druge da pojedemo. Saobraćajne škole su u sistemu obrazovanja i za njihovu kontrolu je nadležan prosvetni insprktor. Sigurno se plan razlikuje, njima je to struka, oni uče četiri godine o saobraćaju, imaju posebno predmete bezbednost, regulisanje, poznavanje vozila, motora, teoretsku obuku. Juče sam video na ulici,  da je inspektor MUPa, izbacio iz vozila učenika, a instruktoru, jo jest nastavniku praktične nastave zabranio da dalje radi i pored insistiranja da nema MUP ništa sa obukom učenika. Inspektor se pravdao da nije obavešten o tome, danas su u toj školi nastavili obuku, ali su iz MUPa insistirali da skine refleksnu tablu i da postave stare L tablice.

6
Obuka vozača / Odg: Prodajem vozila za obuku
« poslato: Februar 06, 2013, 10:37:08 posle podne »
Kupili smo tri WV pola, da podmladimo vozni park. Ko je zainteresovan tu smo za dogovor ! Pozdrav kolegi Mišu-Neco signal !

7
Obuka vozača / Prodajem vozila za obuku
« poslato: Februar 05, 2013, 03:07:25 posle podne »
COV Tehnička škola Kosovska Mitrovica prodaje tri vozila  VW Lupo 1.7 SDI  (PLAVI, ŽUTI I CRVENI) , 2002. godište, izuzetno dobro su se pokazali u obuci. Izuzetno mali potrošači. Imaju duple komande sa atestom. Kontakt telefon 065/86-68-112 ili mejlom pekosubotic@gmail.com

8
Obuka vozača / Odg: Novo uputstvo MUPa
« poslato: Januar 15, 2013, 04:18:10 posle podne »
Situacija oko davanja saglasnosti na Plan sa ispitnim zadacima je takva da se "gospoda" iz MUPa igra sa nama. U KM je situacija takva da "gospoda" iz MUPa nije sa ljudima iz auto škola postavila pravila igre, odnosno šta treba da pripreme. Sto puta nam vraćaju ispitne zadatke, iz njima znanih razloga, to ispravimo, nadju nešto  novo, i tako evo dve meseca.Što je najgore nema dogovora, sednemo zajedno, dogovorimo se, sutra zovu telefonom i traže nešto novo. Dokle će da mi je znati. Muka nam je više od svega toga. Da li je ovo sveto pismo i u drugim gradovima baš ovako sveto kao kod nas.

9
Obuka vozača / Odg: Upravna garaža
« poslato: Januar 15, 2013, 04:06:23 posle podne »
Uputstvo koje je dato za upravnu garažu odnosi se na izvodjenje parkiranja u garaži, pa je način izvodjena, koji je dat ujedno najlakši način ulaska u garažu.

10
Obuka vozača / Odg: Novo uputstvo MUPa
« poslato: Januar 05, 2013, 01:04:15 pre podne »
Ne znam da li su sve auto skole dobile saglasnost na plan o izvodjenju praktičnog dela, sem auto škola iz N.Pazara, Sjenice, Tutina. Znam samo da smo mi u K.Mitrovici imali jako puno problema, vraćali su nam plan(mislim svim auto školama) uporno jedno mesec ipo dana. Ako su i u drugim gradovima to radili, to je čisto iživljavanje. Nama ne daju da polaže praktični deo ako je manje od 8 kandidata. Kažu dobili su depešu. 

11
Obuka vozača / Do kad mogu da polazu kandidati koji zavrse obuku da 24.januara 2013.
« poslato: Avgust 13, 2012, 04:43:26 posle podne »
U Pravilniku piše da kandidati koji su započeli obuku do 24.oktobra, mogu da završe obuku u roku od tri meseca, uz dodatna tri časa teorije i tri praktične obuke. Piše da testove polažu nakon završene praktične obuke. Ne piše DO KADA mogu da polože i da li polažu kao i do sada ili po novom.

Stranice: [1]