Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - ghost1

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Overa nove knjige rada
« poslato: Oktobar 15, 2012, 11:31:15 pre podne »
S obzirom da nova knjiga rada koja ce se koristiti posle 25.oktobra ima mesto za dva pecata da li neko zna o cemu se tu radi? Naime, pojavile su se informacije da na jednom mestu pecat stavlja auto skola a na drugom policijska uprava , takoreci ispada  da nam svaku knjigu rada treba overavati policijska uprava . Neki pak trvde da i na jednom i na drugom mestu ide pecat auto skole , s tim sto se na prvom mestu stavlja pecat kada se knjiga zaduzi , a na drugom kada se ona razduzi

2
Obuka vozača / Bruka i sramota na seminaru u Nisu (10.septembar)
« poslato: Septembar 10, 2012, 06:23:20 posle podne »
Ko je danas bio u Nisu na dugo najavljivanom seminaru zna o cemu pisem. Ono sto je zapravo trebalo da bude skup na kome ce se razjasniti sve nejasnoce u vezi 25.oktobra 2012. pretvorilo se u najobicniju lakrdiju. Naime , gospodin iz MUP-a , izvesni Pejovic je bio najveci saboter celog tog dogadjaja , to slobodno mogu reci . Nije dozvoljavao da postavljamo pitanja jer je stalno potencirao citiram : "MOLIM VAS DA POSTUJETE MOJE VRIJEME" . Eto on ima puno obaveza u Beogradu , ali je ipak kako kaze izdvojio VRIJEME da dodje na seminar , kao da to sve nije placeno , dnevnica itd.  kao da to radi eto zato sto nas voli. Ocigledno je hteo da nam samo izprica to sto je on zamislio i da udje u klimatizovani audi i pravac BG . Najbednije je bilo ponasanje predstavnika zajednice (izuzev profesora Veselinovica) . Kada je neko iz zajednice i hteo da odgovori na neko postavljeno pitanje Gospodin Pejovic bi ga veoma drsko prekidao uz izgovor na ne mozemo trositi vreme na takve sitnice . Naravno , covek koji je ispred zajednice nije smeo da mu odgovori ni rec . To se posebno videlo kada je taj gospodin iz zajednice (ne secam se prezimena) rekao svima nama da je tahograf za B kat. odlozem do 2014 godine a onda nakon samo jedne sekunde , Gospodin Pejovic samo sto nije skocio na njega i rekao "KO VAM JE TO REKAO , KAKAV DOPIS, TAHOGRAF KRECE ODMAH ,KAKO MOZE DOPIS DA BUDE STARIJI OD ZAKONA". . Gospodin iz zajenice auto skola je pocrveneo , zanemeo i bukvalno se izvinio Gospodinu Pejovicu uz konstataciju da je pogresio .Zbog ovakvog ponasanja predstavnika MUP-a na svakih pet minuta je najstajalo opste negodovanje ,galama i buka u celoj sali . I tako je bilo sve vreme trajanja seminara. E sada ,svi znamo da je na sajtu zajednice objavljeno da se tahograf odlaze do 2014.godine.
        I da ne kucam vise , danas ponizavanju auto skola kao i udruzenja nije bilo kraja . Ali tako nam i treba kad niko nema hrabrosti da  gospodi iz Mup-a skrese u lice i kaze kad nisu u pravu. Da se pokrene opsta pobuna i bojkot i prekid obuke na 1-2 meseca . Zato nas i gaze i tretiraju kao stoku jer nikada nismo imali svoje JA . Kad su hteli advokatima da uvedu fiskalne kase zapreceno je opstim strajkom i pobunom i onda je ministar ipak rekao da treba razmisliti o tome je to nema u nijednoj zemlji. A u kojoj zemlji ima tahograf na vozilima za B kategoriju???
       Danas je trebalo samo reci :
"Do 25.oktobra 2012. vazi to,to i to"
"Od 25.oktobra 2012. do 25.januara 2013. vazi to ,to i to"
"Od 25.januara 2013. do 25.oktobra 2013.vazi to,to i to"
"Od 25.oktobra 2013.vazi to,to i to"
I NISTA VISE NIJE TREBALO , a pretvorilo se u najobicniju farsu predstavnika Mup-a i Agencija za bezbednost saobracaja koja inace godisnje samo na mirisne jelkice za auto postrosila POLA MILIONA DINARA , evo i linka , ima tu jos mnogo toga - a nasli su nas da optuzuju za neke stvari . 

 http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/341780/Milion-za-kafanske-racune-i-mirisljave-jelkice

S obzirom da nismo dobili odgovor na mnoga pitanja , ovom prilikom bih postavio pitanje gospodinu Raseti.
Da li ce posle 25.oktobra 2012.godine vozila na ispitu morati da imaju zvucne signale na duplim komandama ?
A drugo pitanje da li ce sve do 25.oktobra 2013. teoretsku nastavu moci da drze postojeci instruktori bez ikakvih dodatnih seminara , licenci itd. ? To bi se odnosilo i za djake koji se upisuju po novom , recimo onaj koji se upise 01.Novembra 2012. , da li njemu predavanja moze drzati neko ko nema licencu za predavaca vec je zaposljen u auto skoli kao insruktor.



Stranice: [1]