Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - 777

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / MORA NEKO DA STANE NA PUT OVOM LUDILU!!!
« poslato: Januar 14, 2011, 11:37:06 posle podne »
Predlog je nadam se jasan, :)

Pozvati sto vise instruktora, vlasnika, kandidata, i sve koji su zainteresovani, jer iako reče neko da forum nije mesto gde se ove stvari komentarrišu dok ne saznam gde je to mesto, ovde ću reći probleme na koje nailazim u svom radu ... a ko je zainteresovan neka čita...
naravno poželjni su novinari, advokati, sve ostale struke a takodje i provokatori, manipulatori itd...tj svi koji imaju  nesto da kazu ili pitaju vezano za obuku vožnje...
a ima puno zanimljivosti !

Pozdrav!

2
Obuka vozača / Osnovna obuka i veći nivoi obuke.
« poslato: Oktobar 07, 2010, 02:56:44 pre podne »
Poštovanje,

Auto skole rade osnovnu obuku od najnižeg osnovnog stupnja tj. početničkog i u toj oblasti generalno postoje rezultati i iskustva.
 Rade se dodatne obuke u smislu dostizanja odredjenog nivoa vožnje ali to je poznata stvar.
Šta je sa drugim nivoima obuke: u specifičnim uslovima, na većim brzinama, terenska vožnja...
Sta su zakonske i ostale moućnosti da bi se auto škole bavile ovim vrstama obuka s obzirom na postojeće iskustvo i kadrove, a uzgred budi rečeno postoje i interesi ka proširenju poslova i većom zaradom. 

Pitanje kako definisati uslove za rad škola bezbedne vožnje, kao nadogradnje?  ???



3
Obuka vozača / Cena obuke, cena rada instruktora, i ostale cene rada po novom zakonu?
« poslato: Septembar 23, 2010, 02:58:33 posle podne »

Postovanje,

Po novom zakonu vlada odredjuje najnižu ukupnu cenu obuke i kaže se da pravno lice ne može odrediti nižu cenu. Kolika će to cena biti, videćemo?!

Ipak kako nije predvidjeno koliko će od te cene pravno lice biti obavezno ili u mogućnosti da plaća ostvareni rad instruktora i ostalih zaposlenih, tu se ostavlja mogućnost posrednog načina uticanja na obuku.

Mislim da ne treba posebno obrazlagati ovo mišljenje, jasno je da dobar instruktor (pedagog) mora da bude motivisan i zainteresovan za obavljanje ove važne delatnosti.

s`poštovanjem


Stranice: [1]