Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Renata

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Opet trazite pare !!!
« poslato: Maj 22, 2013, 06:18:00 posle podne »
Dragi gos.Raseta kakva clanarina ? Odakle ? Svi bi neke pare e pa para nema :) I da mi vratite one 4000din uplacene za neke prirucnike! Umesto da nas izvestite sta je sa tim vi ni rec! Kome i cemu sam dala te 4000din ???? Dacu te pare nekoj jadnoj deci za lekara a ne Vama ! Vi ih imate dovoljno! Kuda ide ova zemlja sa nama ovakvima ?!

2
Obuka vozača / Inspektor u autu tokom polaganja ?!
« poslato: Januar 30, 2013, 11:52:46 pre podne »
Da li se i kod vas u autu tokom polaganja voznje "voza" inspektor ? ! Ako je komisija od dva clana od toga jedan iz mup-a jedan iz auto skole ,nerazumem zasto i on ide pri svakom polaganju ????

3
Obuka vozača / Zasto nestizu kompleti dokumentacije ? !
« poslato: Oktobar 20, 2012, 09:12:34 pre podne »
Vi "molili " - citiram Vas "Zato molimo sve članice da udruže sredstva najkasnije do 10 oktobra i za te članice možemo garantovati da će kompleti biti isporučeni do 22 oktobra." mi uplatili 9tog a od tih kompleta ni traga ni glasa ! 22.10 je u ponedeljek ! Nadam se da Vasa rec nesto vredi i da ce te ispostovati Vasu "garanciju" !

Isto je i sa ovom Vasom izjavom -citiram " NAPOMINJEM  da ćete Plan teorijske obuke, Plan dodatne teorijske obuke, Plan praktične obuke i plan dodatne praktične obuke dobiti na CDu u periodu između 15 i 20 oktobra. "
  EVO GA DANAS JE 20ti ! Gde su mi planovi za koje sam uplatila !!!!!

Stranice: [1]