Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - dikan

Stranice: [1] 2 3
1
Obuka vozača / Odg: Ukoliko neko bude zeleo da ustupi firmu bice mi potrebna
« poslato: Januar 17, 2014, 11:25:59 posle podne »
ako ti odgovara o.d. ustupamo je.

2
Predavači / Odg: Polaganje za predavača teorijske obuke
« poslato: Avgust 08, 2013, 12:17:58 pre podne »
"Дајете могућност кандидатима да се без Вашег директног учешћа веома лако и квалитетно припреме за полагање теоријског дела возачког испита"

3
Obuka vozača / Odg: SEMINAR NOVI SAD
« poslato: April 10, 2013, 12:00:20 posle podne »
Ja ću malo pozitivne šale i vedrine u današnjem tmurnom i kišnom danu. Čitam "nadimke" učesnika na ovom forumu na temu seminara u Novom Sadu pa mi simpatično. Malena 6, Golf 4, Rašetam, apatinus2, volan, dikan. Boss pišem odvojeno zbog "nadimka" sa molbom da se ne naljuti što ga izdvajam.
Šalu na stranu mene lično sve ovo podseća na nekadašnji deveti i deseti razred usmerenog obrazovanja (ko se seća i ko je dovoljno mator)  koji se u praksi pokazao katastrofalno pa je neko najzad pametan "lupio šakom od sto" i ukinuo nešto detinjasto i budalasto. E tako će to biti i sa ovim našim zakonima vezanim za auto škole samo me zanima kad će da se javi neki glas razuma ili veličina nekog ili nekih da kažu pogrešili smo ili ne znamo da uradimo ono što smo mislili da znamo.
E zato ja sve nade ulažem u Zajednicu auto škola ili uskoro Komoru jer drugo rešenje i način ne vidim. Pozdravljam i podržavam radnu grupu i cenim svaki sekund vremena koji ulažu da popravljaju pokvareno i izleče bolesno. A mi ostali da se skupimo svako u svojoj sredini da makar sa čorbicom i nekim skromnim dnevnicama  nagradimo ljude za njihov trud, uloženo vreme i ostvarene rezultate.


5
Obuka vozača / SEMINAR NOVI SAD
« poslato: April 07, 2013, 11:35:23 pre podne »
Neverovatno slaba posećenost seminara ali najzad sa pravim temama. Ja još verujem da se može popraviti pokvareno i izlečiti bolesno.

6
Obuka vozača / Odg: crni dani za auto skole
« poslato: Mart 17, 2013, 09:58:18 posle podne »
Hvala kolega BOGI na prilogu koji si postavio radi lakšeg shvatanja po pitanju "mangupa." Nije mi bila namera da politizujem forum ali će vreme kao i dosad sve pokazati i dokazati. I ovde se radi o prerusmeravanju posla i para (već vidjeno.) Cenovnik za instruktore, ispitivače i predavače je baš u skladu sa trenutnom ekonomskom situacijom. Prva pomoć je obavezna čak i za one koji su završili medicinski fakultet al nema ni to veze sa auto školama. Dosta od mene za ovaj put što kaže Instruktor Pera naljutiće se neko a nije mi namera.

7
Obuka vozača / Odg: crni dani za auto skole
« poslato: Mart 17, 2013, 04:41:43 posle podne »
što se tiče beograda kolega GOLF IV oterali su sve od sebe pa će i Vojvodinu. Samo da se Kosovo reši pa onda će i ostali bežati od samouverenih, prepotentnih beogradskih mangupa. Uzmite samo našu branšu kao primer demonstracije sile, izmišljanja zakona pravilnika i uredbi. Uništiše sve što se moglo. Šta reći kad su uslovi polaganja kandidata u auto školi teži nego uslovi za posao u bilo kojem javnom preduzeću ili državnoj ustanovi. Ovo je definitivna podela na "podobne i poslušne" i ostale! što se tiče našeg Sekretara ZAŠS neka se odluči kojem će se privoleti carstvu . . .

9
Obuka vozača / Odg: Nema novih kandidata ni na vidiku
« poslato: Mart 03, 2013, 06:58:35 posle podne »
Forum je verovatno zatajio zbog situacije sa mlekom i aflatoksinom pa su se kolege zabrinule...

10
Obuka vozača / Odg: prva pomoc
« poslato: Februar 21, 2013, 12:46:11 pre podne »
Djavo me nanese da zavirim u prvu pomoć sve neverujući da se mećemo i u taj divan. Ivana ti bi obavestila policiju vatrogasce i hitnu pomoć ali oni nemaju položen ispit iz prve pomoći! Ako bude potrebe najbolje da zaustaviš nekog ko ima posle 25.10.2012. položen ispit iz prve pomoći jer on je trenutno jedini ovlašten da ukaže prvu pomoć. Jer stvarno na forumu nemamo drugih tema nego da se sprdamo oko prve pomoći. Na ovu temu imate sajtove crvenog krsta pa se tamo obratite ovo je ipak Zajednica auto škola Beograda i nas ostalih.

11
Obuka vozača / Odg: POKRETANJE POSTUPKA ZA OCENU USTAVNOSTI ili ZAKONITOSTI
« poslato: Februar 12, 2013, 06:30:32 posle podne »
Ovo je očikledno nezanimljiva tema predlažem da se prebacimo na temu testovi na jezicima nacionalnih manjina

12
Obuka vozača / Odg: Velike kazne za ''ozbiljne'' prekršaje
« poslato: Februar 10, 2013, 06:13:14 posle podne »
i da.... kongres ili plenum 16-tog u Sremskoj Mitrovici je možda zadnji. Neki će se "mesić" naknadno javiti i reći ja sam ispunio svoj zadatak auto škole i instruktori vožnje više ne postoje.

13
Obuka vozača / Odg: Velike kazne za ''ozbiljne'' prekršaje
« poslato: Februar 10, 2013, 06:07:46 posle podne »
Kao na prekom sudu sretni smo sa opomenom a zahvalni na pomilovanju.Ali omča oko vrata stalno visi i opominje... Sistem osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja kod nas je katastrofalan, učionice , wc i sama školska zgrada je oronula. Sale za fizičko mnogi i nemaju. Ali oni nemaju ni stojadina tristaća jovanovića i ostalu ekipu sve sa agencijom koji misle da je ovo zemlja dembelija. Sistem hoće nam se i može nam se je već dugo prisutan a svi smo se nadali da se to sve radi zbog nas i za naše dobro. Prosveta nema agenciju za prosvetu. Zdravstvo nema agenciju za zdravstvo. Dalje da ne nabrajam potrajalo bi. Mladi koji imaju sreće pameti i mogućnosti odlaze odavde kao država izumiremo narodne kuhinje na sve strane. Kontejneri su supermarketi. Na javnom servisu po ko zna koji put repriza "srećnih ljudi" naručene vesti iz zemlje i sveta i emisija sat sa modelima najnovijih automobila i pišanjem po auto školama. Samo mislim ko će da nas pokrene da se mrdnemo probudimo pa makar u protestnu šetnju. Priključiće se i kolege iz malih sredina ali mi nije jasno zašto kolege iz velikih gradova ne mogu da se skupe makar u protestnoj vožnji. Ponašamo se kao ovce za klanje nadajući se ja ću jedini da preživim. Možda se sprema i neki delta maxi ili rodić lanac super auto škola ali pre toga treba "ubiti" ostale.

14
Obuka vozača / Odg: POKRETANJE POSTUPKA ZA OCENU USTAVNOSTI ili ZAKONITOSTI
« poslato: Februar 08, 2013, 09:29:49 pre podne »
Beograde na ušću dveju reka pored Avale........................sa nama i u nama živiš ti!
(idemo opet malo na pesmice)
Petar je prvi počeo sa pesmicama i stihovima na forumu pa eto malo i od mene.

15
Obuka vozača / Odg: POKRETANJE POSTUPKA ZA OCENU USTAVNOSTI ili ZAKONITOSTI
« poslato: Februar 06, 2013, 08:21:20 posle podne »
i dalje čekamo da se Sekretar Zajednice auto škola Srbije javi pa makar i na forumu

Stranice: [1] 2 3