Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - mmarkovic

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Odg: Plata instruktora voznje
« poslato: April 25, 2013, 03:04:01 posle podne »
Dragi golf IV  sve je to lepo sto ti napisa i dobra cena za instruktore,ali gde su vlasnici auto skola i sta oni imaju od obuke kamdidata. Ako je uplata 650 e ,a od tih 650 e,instruktorima ide 400e,predavacima 100 e,sta vlasnici skola da rade,gde su doprinosi,papirologija,a de nepricamo o nedaj boze nekoj kazni i.t.d. I ko je tu gazda,instruktor,ili vlasnik auto skole.

2
Obuka vozača / Odg: Da li mora biti 3 instruktora
« poslato: Decembar 22, 2012, 10:45:24 posle podne »
Pravno lice iz člana 207. stav 1. ovog zakona, odnosno ogranak iz člana 207. stav 4. ovog zakona, dužno je da ima u radnom odnosu, na određeno ili neodređeno vreme:

1) sa punim radnim vremenom, najmanje tri instruktora vožnje "B" kategorije i najmanje jednog instruktora za svaku od kategorija vozila za koje vrši osposobljavanje kandidata za vozače. Ukoliko pravno lice ne vrši osposobljavanje kandidata za vozače motornih vozila "B" kategorije mora imati ukupno najmanje tri instruktora vožnje odgovarajućih kategorija.
A  da li jedan instruktor voznje moze da pokriva  3 kategorije,odnosno da radi kao instruktor za  B,C i D kategoriju.

3
Obuka vozača / cena testova,voznje i uverenja
« poslato: Decembar 17, 2012, 03:43:22 posle podne »
              Ja sam kandidat koji je zavrsio obuku i trba da polazem testove i voznju, da li bi hteo neko da mi kazei kolika je cena polaganja testova,voznje i podizanje uverenja.  Hvala.

Stranice: [1]