Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - feniks

Stranice: 1 2 [3]
31
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Novembar 29, 2013, 10:24:49 posle podne »

    gospodin Mosa je nadahnut posle polozenog ispita i malo se zaneo u vezi licenci.
   Licence ( mozete raditi) dobijaju se na osnovu vaseg stepena obrazovanja na primer zdravstveni, prosvetni radnici ... i na osnovu dobijene licence su u OBAVEZI da pohadjaju odredjen broj seminara (boduju se). A oni koji ne pohadjaju moraju da polazu ispit (ali ne kao instruktori sto imaju) koji obuhvata samo propustene seminare.Za svaki seminar se placa, pre pocetka predavanja. ( nisu cak ni skupa hiljadu do dve dinara)

32
Obuka vozača / Odg: MUP sastanak, reagovanje, P R O T E S T
« poslato: Novembar 25, 2013, 08:43:00 pre podne »
     da li se protest organizuje da bi dozvole dobile one skole koje imaju TRI instruktora, TRI vozila .... ili mozda da se sve zadrzi po starom dok ne izadje novi ZOBS i pravilnici koji ce odgovarati uslovima privrede u da nasnjoj Srbiji?
  Verovatno ste upoznati da od 1.januara 2014. stupa na snagu novi Zakon o radu , treba da se izglasa Zakon o video nadzoru.
  Nelogicno je da se trazi od svake auto skole da ima predavaca. One skole koje ga imaju mogu da drze teoretsku obuku. Moislim da bi to bilo mnogo ekonomicnije. Nezamislivo je da jedno pravno lice ne sme uzimati vozilo u zakup ....

Stranice: 1 2 [3]