Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - deki00

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Odg: MUP sastanak, reagovanje, P R O T E S T
« poslato: Novembar 22, 2013, 05:28:33 posle podne »
Ko, gde dolazi  ;D  ;D , ma bice tu jos sastanaka, nista od ovoga nema ljudi. Fore su ovo sve, videcete ;)

2
Obuka vozača / Odg: KONTRA UDARAC MUP-a na RTS-u
« poslato: Novembar 08, 2013, 04:14:11 posle podne »
Kakav shok sa danasnim mailom iz Mup-a. Hvala Bogu da postoje advokati. Nizak udarac!

3
Obuka vozača / KONTRA UDARAC MUP-a na RTS-u
« poslato: Novembar 06, 2013, 06:10:34 posle podne »
Vecina Vas je videla udarnu vest. Mup javno poziva kandidate da prenesu dokumenta u auto skole koje imaju dozvolu za rad, i da su u mogucnosti ( naprsno) da ispitaju 100 kandidata po skoli dnevno. Ovo je bezobrazluk i drskost, a mi cekmo. Sa kolegama sa Cukarice i Obrenovca smo se slozili na danasnjem mini-sastanku da je protest neminovan. Danas sam se cuo sa advokatom i sutra imamo sastanak sa istim. Milenko Kuljic, koji je izabran za glavnog u odboru za protest treba da opravda glasove instruktora.
Za one koji nisu videli:

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/1437682/Licenciranje+%22parkiralo%22+auto-%C5%A1kole.html

I izjava kolege iz Pete brzine:
Sve auto skole su znale za novi zakon, ali smo se samo mi pripremali tri godine za isti.Zato kolege od nas trze savete.Uostalom procitajte CITAT
- Još pre tri godine bilo je reči da će ovakav zakon biti donet, kao i šta će od auto-škola biti zahtevano, pa smo još tada počeli da se pripremamo. Prva kontrola da li ispunjavamo uslove propisane zakonom bila je 22. oktobra. Tada su pripadnici MUP-a zahtevali od nas da ispravimo sitne nedostatke i 31. oktobra su ponovo došli kako bi konstatovali da je sve u redu. Očekujemo da zvanično rešenje stigne za nekoliko dana i tada možemo da počnemo sa radom – kaže vlasnik auto-škole “Peta brzina” Velibor Bata Petrović.
 Prvi ispitni rok za polaganje ispita za ispitivače bio je 25. oktobar ove godine, pa su nam s obzirom na to dali rok do januara da i to sredimo. Mislim da su svi očekivali da se primena novih propisa ponovo prolongira, ali situacija nije takva. Svaka auto-škola je znala da predavač, primera radi, mora da bude saobraćajni inženjer. Svako ko hoće ozbiljno da se bavi ovim poslom moraće da obezbedi sve propisane uslove, a kolege me često zovu da se posavetuju oko nekih nedoumica – dodaje Petrović.

On pretpostavlja da će svi kandidati sada biti strpljivi kako bi videli da li će i koje auto-škole dobiti licencu za rad, ali da nije siguran koliko će pojedinci biti spremni da čekaju.

4
Obuka vozača / Odg: KOMJUTERI PONUDA
« poslato: Novembar 04, 2013, 10:30:37 posle podne »
Nije ogranicen kolicina. Garancija je od 6 meseci. Svaka reklamacija se priznaje , ako je bude. XP WINDOWS je legalan, moze da se instalira 7. Uvezeni su iz Austrije. Konfiguracija je sasvim dovoljna za nase potrebe. MMoze svaka provera. Nisu ukradeni ni uradjeni da rade dva dana. Moze i preko racuna,ali u tom slucaju + pdv. Narucio sam za sebe, ni pola dinara Vam nisam rekao vise. Moze da se posalje na adresu 1 da proverite stanje. Bez monitora , tastature, misa, cena je od 65-70 eura. Zavisi da li je singl core ili dual.  Lap top je 150 é, ako nekome vise igra ulogu, mada je za nase potrebe bolja ova kombinacija.

p.s.Za kolegu
 KOLEGA i ako teram dalje, videces da cu biti u koloni za straj.

5
Obuka vozača / Odg: Nova tema
« poslato: Novembar 04, 2013, 04:55:49 posle podne »
NOVA TEMA U OVOJ TEMI !

S obzirom da su svi poceli da bojkotuju forum, ne znam da li ima svrhe pisati. I ako je dogovor bio da se posle sastanka da rok od 7 dana MUP-u, to je ucinjeno tek jutros. Tako je kupljeno jos malo vremena da bi se narod nervirao. Stvarno nema smisla !! I onaj koji je izabran da predstavlja strajkcki odbor, pokleknuo je pred drugima. Sada se ceka subota, pa ponedeljak kako bi se razmatralo MUP-ov odgovor. Veliki broj uto skola sa Cukarice je spreman za protest i muka im je vise od svega. Vec sutra moze da se podnesu papiri za protest u petak. Na fb imate grupu, ako ste za, samo kliknite +1. Lako je otvoriti nalog na fb za klik, ako zelite da budete skriveni. Svaki post je suvisan i neko gadno kupuje vreme. Danas je 9 dan kako su skole zatvorene. Puta 3 instruktora , pa puta dnevnica eto debelog minusa. Svaka cast odgovornima.

6
Obuka vozača / KOMJUTERI PONUDA
« poslato: Novembar 03, 2013, 07:05:49 posle podne »
Ovu ponudu ja imam. Ako neko ima bolju, ajde da ih razmenimo .
Fujitsu Siemens P5925
+ 19" LCD Fujitsu Siemens, miš, tast.
KONFIGURACIJA:
Procesor Intel Celeron 440 (2 GHz, 64bit, socket 775)
Matična ploča Fujitsu Siemens D2584
(podržava jače Core2Duo procesore)
2gb ddr2 (4 ram slota)
80gb hard disk sata2
dvd rom (sata)
Grafika Intel GMA 3100 (integr. 256mb)
Pc express slot za grafiku (x16)
2x pc, 8x USB, 4x sata2, 1x com port (rs232)
Win 7
100 e komplet

Druga varijanta

Fujitsu Siemens P5720
+ 19" LCD Fujitsu Siemens, miš, tast.
KONFIGURACIJA:
Procesor Intel Core 2 Duo (2x 2.33 GHz, 4mb L2 keš )
Matična ploča Fujitsu Siemens
(podržava jače Core2Duo procesore)
2gb ddr2 (4 ram slota)
80gb hard disk sata2
dvd rezač (sata)
Grafika Intel GMA 3100 (integr. 256mb)
Pc express slot za grafiku (x16)
2x pc, 8x USB, 4x sata2, 1x com port (rs232)
Win 7
   
115eur

7
Obuka vozača / Odg: Nova tema
« poslato: Novembar 01, 2013, 06:44:31 posle podne »
Pokusajte da napisete pozitivan komentar za auto skolu, ili da date + za pozitivno misljenje o auto skolama.
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=772262

8
Obuka vozača / Odg: Nova tema
« poslato: Oktobar 30, 2013, 07:43:32 posle podne »
Evo ako Vam nesto znaci : Dacic je popizdeo na Pejovica i rekao da se snalazi kako god ume i zna. Postoji verovatnoca da ce nas pustiti da radimo od ponedeljka. Produzice se rok ali ce odgvorni nastojati da se uslovi ispune. Nisam samo lupio ovu informaciju !!

-Ako padne straj ode Peki, a moze i peticija auto skola.

9
Obuka vozača / Nova tema
« poslato: Oktobar 28, 2013, 11:37:39 posle podne »
1) Otvarate 101 temu, a u svakoj ista priča, samo okrenut redosled.
2) Sedite pored kompjutera , kucate i mislite da to nesto menja, a niko nista ne preduzima.
3) Svi su se grupisali, svi imaju svoju pricu,a niko nema svoj tekst.

Radujete se kad Raseta kopira pismo , a ne čitate uvodni  tekst;

k28.10.2013.
Poštovane kolege.
Rat informacijama se izgleda nastavlja. To nije dobro. Po meni je bolje da se sedne i razgovara.
Veoma sam razočaran izjavama g dina Pejovića u emisiji SAT.
U prilogu dajem svoje reagovanje na ovu emisiju.
P.S.
Čekamo da se MUP izjasni kako će da prevaziđe stanje u kome smo se našli.

I dok oni ratuju, a mi čekamo da se MUP izjasni, odosmo u pič.. materinu.
Da li neko ima rešenje ? Nema !
Zabole mene za nečije reagovanje. Jel trenutno štrajk jedino rešenje ? Jeste ! ****** imaju **** da štrajkuju a mi ne. Raseta i ekipa Vam neće ići u štrajk 100% . Ni Jezdina ekipa neće. Svi čuvaju svoje dupe. Ko će da nadoknadi ovo izgubljeno vreme, od čega bre da žimo. Svaka čast onome ko ima, ja nemam. I nisu mi jasne kolege koje ko pizde pričaju jedno, podržavaju proteste a trče brže bolje da predaju papire. Pa pola Vas ovde misli da će da se obogate, ako se kolega do njega zatvori. Oće qu..c.
Odgovornost moraju da snose i predstavnici i Mup. Mi bre ljudi donosimo zaključke o kolegama kako nam se servira. Slabo se poznajemo i na osnovu priče tako i razmišljamo. Koliko ste puta čuli ; MA NISTE SLOŽNI, PRVI ON NEĆE DA TI ŠTRAJKUJE,ON JE PI,,A, a mi odmah na to ; PA JESTE, MA NEĆU NI JA. E zbog toga i treba da nas j..bu. Nemas naslon za glavu,evo kazna.Kupis naslon,vise nije potreban. Imas kuku, evo kazna..itd. Imas rodjaka, prijatelja da polaže,eee neće moći, ima on a mi odma potpis. Zato sto smo glupi !! Svi oni čuvaju svoje dupe a za naše ih briga. A mi ni sami ne znamo da ga čuvamo. Sutra sastanak u komori. Samo će biti priča kako dalje. Jel problem da organizujemo štrajk? Nije, to je naše pravo. Ajde bar jednom da se složimo i da im damo do znanja da više ne može tako. Šta gubimo, nista. Kaže jedan kolega, a šta ako nas popišu. Pa bolje da me popišu nego da se ispišavaju po meni. Tebi kolega ako je problem dodji autobusom, stavi kapu i naočare.

10
Aj reci da ti i dalje ocekujes da te on vodi ?

11
DEO IZ KURIRA

Promena zakona

Petar Rašeta, sekretar Zajednice auto-škola Srbije, kaže da se uprkos svim apelima ništa nije promenilo. Da bi važnost sadašnjih rešenja bila produžena, mora da se promeni član 351. Zakona.

U saopštenju izdatom u četvrtak MUP nigde nije spomenuo produžetak važenja rešenja, ali je optužio auto-škole da iz svojih interesa namerno miniraju nove pravilnike o obuci vozača, koji su poznati od 2009. godine.Rašeta smatra da će MUP verovatno nekim uputstvom produžiti rešenja auto-školama, ali nije mu jasno kako na taj način može da se promeni zakon.

- Ministarstvo obmanjivanje javnosti da su pravilnici poznati. Pravilnike su MUP vratile nadležne službe jer je promenjen više od 30 odsto - navodi Rašeta.

12
+1 za strajk.

Kako da ne kolega, popisuju i pojedinacno svakog slikaju.

Stranice: [1]