Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - nyili123

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Odg: KOMJUTERI PONUDA
« poslato: Novembar 04, 2013, 05:03:44 posle podne »
Deki00, mene interesuje ponuda komjutera, kako da se stupimo u kontakt.

2
ZOBS i pravilnici / Odg: Zamena probne vozačke dozvole
« poslato: Januar 26, 2012, 09:03:57 posle podne »
Hvala Dragane, sve ste lepo napisali, i to tako bi i trebalo da bude po zakonu i pravilniku samo kod nas i dalje traže lekarsko uverenje, no nadam se da ne dugo jer za to nemaju pravo.

3
ZOBS i pravilnici / Odg: Zamena probne vozačke dozvole
« poslato: Januar 24, 2012, 06:21:59 posle podne »
Hvala za odgovor, ja sam pitao po kojoj članu traže novo lekarsko, odgovor nisam dobio, nego kao objašnenje da pre izdavanje prave vozačke dozvole treba lekarsko, kao da probna vozačka dozvola nije prava. Neznam šta će biti ako već neko ima AM, dakle pravu vozačku, a ima i probnu ,hoće da zameni, a pošto već ima pravu, dali će i o ovom slučaju tražiti lekarsko za B kategoriju.Hvala na savetu to ću pitati.

4
ZOBS i pravilnici / Zamena probne vozačke dozvole
« poslato: Januar 23, 2012, 01:00:14 posle podne »
Pozdrav svima. Ja sam iz kikindskog okruga, i evo najnovije vesti. Pošto u januaru istekao godinu dana od prvih izdatih probnih vozačke dozvole vozači sad bi da dobiju vozačku dozvolu. Problem je to kad hoće da zamene ,traže, naravno osim uplaćene takse, i NOVO LEKARSKO UVERENJE.Po vama je to po zakonu? Zahvalio bi ako na to odgovorio i gospodin Rašeta. Unapred vam hvala.

Stranice: [1]