Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Dzelat

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Odg: Ljudi,posto vidim da je sve obustavljeno,evo pogledajte nesto unutar teme!
« poslato: Decembar 15, 2013, 09:54:58 posle podne »
Iskren da budem nisam video kako izgleda,posalji mi sliku pa cu napraviti.Ili ako ima slika negde na netu posalji mi link.

2
Obuka vozača / Ljudi,posto vidim da je sve obustavljeno,evo pogledajte nesto unutar teme!
« poslato: Decembar 15, 2013, 08:33:50 posle podne »
Posto vidim da sve stoji,i da ce dugo stajati,ja se dosetio kako da uzmem neke pare :) Kao sto vecina pravi table za krov po novom zakonu,evo i ja se dosetih necega pa kome zatreba :) Posto se trazi da na cunjevima bude postavljen "Stap" visine od 1 metra,evo resenja.
Cena za 20 komada je 100 e.
Da budu kao na slici.
Ako nekoga intreresuje (U glavnom vazi za gazde koje imaju pare) moze me pitati bilo sta.Pozdrav

3
Obuka vozača / Odg: Znači od PRIVREMENIH dozvola za rad nema ništa?
« poslato: Decembar 12, 2013, 07:01:52 posle podne »
Ljudi....nema od privremenih dozvola nista....a i od sledeceg protesta.Bilo je 300 vozila...napravili smo svi krug...i onog trenutka kada je Raseta produzio da im kaze sta zahtevamo,sa istog mesta sa kog smo krenuli,vratilo se samo 100 vozila...znaci strasno,jadno,i tuzno! Tako da drugari...ko moze da ispuni sve uslove SUPER...ko ne moze neka promeni profesiju i toliko od svega ovog...realno,bolno,ali istinito!

4
Obuka vozača / Znači od PRIVREMENIH dozvola za rad nema ništa?
« poslato: Decembar 08, 2013, 05:58:27 posle podne »
I zasto smo mi protestovali da mi je znati...?

5
Obuka vozača / Odg: Vreme je za OTPOR
« poslato: Novembar 23, 2013, 11:20:53 pre podne »
;) Vazi,videces da sam u pravu :))

6
Obuka vozača / Odg: Vreme je za OTPOR
« poslato: Novembar 23, 2013, 09:56:48 pre podne »
Monstrume,ajde kad te ko brata molim...prestani ocajavati,nista nije gotovo kad postoji sloga da se nesto istera do kraja.Malo optimizma,nemoj biti toliko realan...znam da je to tvoje misljenje,al malo pozitive  :) Ispeglacemo mi njih do kraja...videcete!

7
Obuka vozača / Odg: Vreme je za OTPOR
« poslato: Novembar 22, 2013, 10:40:21 posle podne »
Uviz,zbog takvih kao sto si ti...niko nije slozan ovde.Ako covek vidi to kao krajnje resenje onda cemo to i realizovati.Koji sudovi? Koje pravosudje? U zemlji Srbiji? Pa da ne radimo jos 2 godine....ne pricaj gluposti please!

8
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Novembar 22, 2013, 08:53:24 posle podne »
Branislave,pa ne mozes na protestu da stojis kao klip u njivi...moras brate da potrosis i to malo goriva koje cuvas a ne znam zasta? Da nemas neki dvocas? :) znaci voznja mora da postoji....kao sto cu ja da se odreknem 3 litra goriva...tako ce i kolege iz unutrasnjosti da se oproste od 33 litre do Beograda.....znaci ne stedi kad nije vreme! Ako nemas ja cu ti dati 500 din za 3 litre :)

9
Obuka vozača / Odg: MUP sastanak, reagovanje, P R O T E S T
« poslato: Novembar 22, 2013, 08:44:02 posle podne »
Dragi Raseta,


Ne zelim ovim putem ovde da te blatim,i da se ponasam kako ne treba...jer sam dobio kritike po pitanju mog zargona ovde na forumu.Prvenstveno mi je zamerio gazda skole :) Al vidis da sam onda bio najbucniji od sve dece i stalno sam te napadao jer sam verovao da sam u pravu,i sto smo svi mi videli u kom smeru vode vasi pregovori i zalaganja.Znali smo da od toga nema nista.E posto je neko ovde pametan rekao da kazem poentu moje buke i dreke ovde na forumu i sta zelim da kazem...a da ne blatim tebe Petre,evo sada cu reci...i veruj mi,iako si mene najvise blatio ovde,povukao sam se i izbrisao nalog,al za dobrobit svih nas sam opet ovde :) Evo nekih sugestija :

1.Da se sto pre pocne sa PROTESTOM ( bilo bih dobro sl.nedelje)
2. Da ne odustajemo od PROTESTA dok se zahtevi ne ispune
3. Ostalima porucujem da se SVI zajedno pojavimo kada Raseta bude rekao datum i vreme



 Ja se nadam da sada konacno svi shvatate da  ne radimo skoro mesec dana,znamo i zasto...zbog verovanja da cemo sve resiti na normalan nacin i zbog toga sto NISMO SLOZNI! Nadam se da se slazete sa mnom da svi budemo zajedno,i da im kazemo da ovo sto nama rade je prava sramota,i da su svi ti postavljeni uslovi nerealni za zemlju Srbiju!

Stranice: [1]