Zajednica auto škola Srbije

Zajednica Auto Škola Srbije => Obuka vozača => : feniks February 26, 2017, 04:10:56 PM

: kombisti
: feniks February 26, 2017, 04:10:56 PM


     danas beleze novine da su posle protesta kombista u vladi spremni da nadju kompromis i dozvole im rad. bile su bombaste izjave mnogih politicara kako tako nesto ne postoji (a u celoj Evropi voze kombisti) i ispada da se kod nas nista ne moze ni poceti dogovarati, ako se prvo ne izadje na protest. Svi su to uspeli osim insstruktora tj. auto skola
  Kako ovo tumacite?
: Odg: kombisti
: gedza February 27, 2017, 07:26:16 AM
Jedostavno receno nije bilo interesa, kao u svemu kod nas radi se o samovolji pojedinca i ostvarivanju licnih prava.
Ovde je slucaj da je pojedincima ovakva situacija odgovarala i danas odgovara.
Pogotovo onima koji pod obelezjem "OBUKA VOZACA" nepostuju pravila saobracaja neustupajuci prvenstvo prolaza vozilu vatrogasne jedinice koja zuri na interevenciju,a prodaju se da nema od njih boljih.Opet je samo ekonomski deo najbitniji, dok deca nemaju adekvatnu obuku, a sve se na kraju svaljuje na auto skole i instruktore zbog ovakvih korumpiranih pojedinaca.
Zato nema sloge, to jasno govori primer advokata,taksista i sad kombi prevoza, samo je losa organizacija bila kod protesta auto skola.
Ovo je moje misljenje sa kojim ce se sloziti mnogi koji sad ponekad pogledaju ovaj forum, a pozdrav za one koji broje pare i prave planove kako je neko na forumu naveo.