Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - zbljut

Stranice: [1]
1
Kutak za sporni trenutak / Odg: pitanje
« poslato: Januar 22, 2013, 11:03:47 posle podne »
Kako nije moglo kada je moglo...evo primer i drugar pre 2 godine je isto polagao preko pasosa tada je imao 18 godina ali licnu nije izvadio bio i bez problema je polagao sa pasosem isti slucaj je bio i pre godinu dana..Cini mi se i ja kada sam polagao da je morao da bude dokument sa slikom nebitno da li pasos ili licna karta..Eto cist primer i ovaj gore pomenuti kandidat je u oktobru polagao ispite i polozio a od dokumenata je imao samo pasos...aha znaci nista se ne placa?

2
Kutak za sporni trenutak / Odg: pitanje
« poslato: Januar 22, 2013, 12:56:32 posle podne »
Ne,nego je u pitanju kandidat od 17 godina koji nije izvadio licnu kartu tj planirao je ali posto je polaganje bilo moguce sa pasosem nije uopste razmisljao da treba da izvadi pre polaganja...Nije inostrana adresa,nego jednostavno su rekli ne mozete polagati bez licne karte..A koja je cena prelaska u drugu auto skolu i kako se to naplacuje?ako moze malo info i o tome.Posto je ovo totalno neozbiljna i neorganizovana auto skola.

3
Kutak za sporni trenutak / pitanje
« poslato: Januar 22, 2013, 12:07:46 posle podne »
Imam par pitanja vezano za novo polaganje,pa bih vas molio da mi odgovorite.
1.Da li je potrebna licna karta za polaganje? pre je moglo sa pasosem ali navodno sad ne moze?
2.Sta ako kandidat nije uopste obavesten o tome od strane auto skole(da mora sa licnom kartom i da ne moze pasosem)?
3.Ako auto skole drze cosove kandidatima po pola sata,da li je moguce da oni imaju svoj plan rada po pola sata koji nemaju ni jedne druge auto skole?
4.Gde mogu da prijavim takvu auto skolu i da li ima svrhe?

Naime kandidatu nije dozvoljeno da polaze zato sto nema licnu kartu,kanidadata niko nije obavestio o tome da treba da je ima jos pri tom pred policajcima oni ubedjuju policajce da su rekli kandidatu a u razgovoru sa kandidatom kasnije govore da nisu ni oni znali.Jos pri tome "ne znaju" da li ce uplacene pare vaziti za sledece polaganje iako kandidat nije ni izasao na polaganje.Kandidat je testove polozio jos u novembru ali se cekalo prakticni deo polaganja,i tada je kandidat isao sa pasosem a sad ne moze. Molim odgovore i hvala

Stranice: [1]