Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Boss

Stranice: [1]
1
Predavači / Odg: Polaganje za predavača teorijske obuke
« poslato: Jul 28, 2013, 09:53:20 posle podne »
У Београду је морао да се наведе тачан број погинулих за 2012 годину.

2
Predavači / Odg: Polaganje za predavača teorijske obuke
« poslato: Jul 15, 2013, 08:04:37 posle podne »
Ja sam položio ispit. Da bilo je pitanja i iz zakona i pravilnika. Pitanja nisu bila ni malo laka, ko izlazi na ispit mora dobro da se spremi. Ne mogu da se setim svih pitanja ali nije ni vazno jel su napomenuli da pitanja nece biti ista za sledeci ispit. Citajte prirucnike, bez toga ne izlazite na ispit, bacicete pare.

3
Obuka vozača / Odg: Agencija preuzima ispite
« poslato: Jul 01, 2013, 11:07:38 posle podne »
Izuzetno dobra stvar je da agencija preuzme ispite. Pre svega ispitivaci koji ce obavljati ovaj deo posla, a pri agenciji za bezbednost saobracaja, morace da imaju 3 godine radnog iskustva u oblasti obuke kandidata, kao i odgovarajucu skolu. Sami ovi uslovi govore da ce poboljsanja biti. Vreme je da se mup ukloni iz ove delatnosti. Vecina auto skola ima lose iskustvo sa njima, a cesto je to i iznoseno na skupovima auto skola. Kandidati placaju ispit, da li ce ici u mup ili agenciju, njima je nebitno a u stvarti je to ista kasa.

4
Obuka vozača / Odg: Opet trazite pare !!!
« poslato: Maj 23, 2013, 11:16:29 pre podne »
To sto vi zovete nesto "prepucavanje" govori o vama Raseta a ne o nama ! Drugo ,kad sad pogledam cenovnik onih svih dokumenata, vidim da ste iz njega VESTO izbacili deset cd prirucnika koji su kostali 4000din ! A mi smo bili uslovljeni da kupimo ceo komplet sa njima ! Mene nezanima nikakav softver ,i necu da "skidam" prirucnike odatle VEC HOCU DA MI IH LEPO POSALJETE kako i treba na adresu bas kao sto sam i ja morala da ih uplatim! Tada niste rekli da ce to biti nesto po nekim softverima ,stoga drzite se reci! I nevredjajte me ! Sram vas bilo!
Renata

5
Obuka vozača / Odg: SEMINAR NOVI SAD
« poslato: April 11, 2013, 12:05:13 pre podne »
Nadimak "Boss" u stvari nije nadimak, već je to ime moje auto škole. Mošete me naći na ovom sajtu gde je i spisak auto škola a inače sam iz Vršca. Što se tiče broja instruktora i vozila, to je ostalo da se još vidi, jel smo mi iz zajednice bili za smanjenje. Bilo je i žučne rasprave povodom toga, videćemo na sledećem sastanku još povodom toga.

6
Obuka vozača / Odg: SEMINAR NOVI SAD
« poslato: April 09, 2013, 10:44:47 posle podne »
Ono što ne znate je, da se nakon sastanka za auto škole, održao sastanak uže radne grupe za izmenu i dopunu zakona. Na sastanku sam prisustvovao, nije bilo nikakvih dnevnica, niti bilo čega, kao što je neko naveo, radilo se za dobrobit svih. Sastanku su prisustvovali i iz agencije za bezbednost saobraćaja. Sastanak je trajao do ponoći otprilike, gde smo prečešljali svaki član zakona i većinu smo izmenili. To će dalje ići kao predlog a što je najvažnije imamo podršku od agencije. Očekujem uskoro još sastanka na ovu temu. Što se tiče izmena, ima ih puno, ako Vas zanima, pitajte.

Stranice: [1]