Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Branislav

Stranice: [1] 2
1
Obuka vozača / Odg: Vreme je da se izadje na ulice.
« poslato: April 14, 2015, 10:20:16 posle podne »
Sabane, verovatno nisi razumeo sta sam napisao, ali nema veze. Evo opet,necu da pominjem citat  RASETE.
1) Ako mi neko da kamere,ja cu ih postaviti.Nemam sta da krijem,svako posluje kako mu je volja. Necu da pominjem novac,niti me zanima.
2) Pominjes Beograd pa da ti odgovorim. Zamisli kvadrat 5km x 5 km, i u tom krugu tacno 9 auto skola. Svako uzme po trunku. Znas li  ko u prvom krugu ima najvise kandidata,mislim na teoriju ? Onaj koji je pise.
3) Moja kirija je 48.ooo rsd, a tvoja ?
4) Da ti svi kandidati sa police u kancelariji poloze testove ( mislim na one koji su odustali posle 3 puta) da li bi bio srecniji ? Bi ?
5) Od ovih 9 skola koje sam ti naveo, da li znas da svi imaju kompjutere, a ne rade svi punom parom,CAK jedva krpe kraj sa krajem. Znas li zasto su uzeli komp.? Iz inata, samo da se ne zatvore , da ne ispadnu mali u tudjim ocima, a ispod ponosa im je da predju kod drugog da rade.
6) Evo ja ti garantujem,a znam sigurno da je uzet prostor za snimanje od strane MUP/a , ali jos nije aktiviran.Za to treba 10min.
7) Posle novog zakona, da li smo ocekivali da ce se kandidati manje upisivati. Jesmo, a upisuju se kao i pre. Nije problem u kamerama ako regularno radis. Problem je sto su testovi opsirni a mi nemamo posla dok kandidat ne polozi. E tu je problem, ali ga mi trazimo u drugim stvarima.Svi smo kukali na prosli zakon, da se zamene uloge, prvo test pa voznja, a sada bi da tako opet bude. Kompjutere da ukinu verovatno nece,bilo bi suvise neozbiljno od strane MUP/a, ali za kamere ima prostora. Nece oni to da odloze zbog nas,nego zbog njih.
8) Ovo je zadnje, necu da smaram. Vidim da si ok kolega i s obzirom da imas svoj poligon, da li si razmisljao da ga ustupis i drugim kolegama koje nisu u mogucnosti da ga koristeali  bez nadoknade. Bar za prvo vreme dok se ne snadju. Ili da ustupis racunare nekim kolegama,bar da na njima polazu njihovi kandidati dok se i oni ne obezbede.

ZA RASETU

Neke kolege misle da sam provokator,a verujte da nisam. U gov.. sam do guse, ali me nervira kada ne mogu da procitam post, u kome nema tacke ,zareza, ili kad neko ne moze ni recenicu da sastavi, a pise nesto sto je cuo sa strane, pa sebi sastavio neku pricu koja nema veze. Dalje,gos Raseta,svako ima spravo na svoje misljenje.Ja mogu a i ne moram da se slazem sa Vama,pa iznosim svoje misljenje. Bez ljutnje. Seselj je mislim najnacitaniji  politicar. Ima znanje, ali od sve te zbrke ne bori se za boljitak svih neko vise za svoje ideale. Vodi borbu zbog sebe a treba mu pomoc ostalih,i dokle. Vi ste sekretar zajednice,imate pravilnik u malom prstu, pa me zanima sta se to promenilo u korist auto skola godinama unazad pored svih apela ? Nisam ja otkrio Ameriku. Napravite sastanak i da svi bojkotujemo uvodjenje kamera,racunara i seminarima. Kad nas sve zaboli po dzepu da vidite ujedinjenje. A lako cemo za one koji se toga ne pridrzavanju. P.S. Sto se tice staticke IP adrese,i tu imamo lufta. Preko nje, moze da se pristupi bilo kom racunaru na toj adresi,a niko nema pravo da zaviruje u moj kompjuter ako je privatno vlasnistvo. Mogu da ga zakljucam, ali necu,i sta sad ? Dale, za 10 racunara protok interneta 10/1. Po papirima i racunima ce biti, ali neka mi se neko javi ko ima tacan protok koji placa. Mislim na 10/1, ili kablovski (npr) IKOM i da ima staticku IP adresu.

Ljudi , laku noc,kupio sam kameru pa idem da je ugradim u spavacu sobu.

2
Obuka vozača / Odg: Vreme je da se izadje na ulice.
« poslato: April 14, 2015, 06:59:38 posle podne »
Kako je sve ovo lepo moglo da se odradi u cugu,bez dopisa,bez reagovanja...
Jednostavan sastanak auto skola u gradu gde se nalaze.
Jednoglasno se auto skole dogovore (ali tesko) da niko 25 nece obezbediti kamere,ili racunare. Bas niko.
Sta bi Mirko i Slavko Alvirovic pitali neku osobu iz MUP/a. Sta cemo sad !?
Da zatvore sve skole ne mogu.
Agencija organizuje seminar. Niko se od instruktora ne pojavi,i opes sta sad.!
E u tom slucaju bi doticna gospoda zvale predstavnike na razgovor.
Ovo , voznja levo desno,tamo ili ovamo , nista ne znaci. Mup ce da popusti samo pod uslovom da oni nisu spremni. Prica , da auto skole nisu u mogucnosti da kupe kamere, ali bice ako se odlozi jos neki mesec je glupost.
Drugo, da li bi se ovoliko skole bunile da se posle teoretske obuke, odmah zapocne i prakticna obuka, a na kraju kandidat polaze teoretski i prakticni deo ? Ne naravno, bilo bi nam lepo. Da li je neko ovde svestan da su ugrozene samo auto skole koje nemaju mogucnosti da nabave opremu. Izacice verovatno manje skola nego sto obecavaju,ili ce izaci da ne budu crne ovce,ali su se vec opremile i racunarima i kamerama. Vise od polovine auto skola bi zelele da se druga polovina zatvori, a kukaju kako im je zao , kako je strasno to sto se desava,a prste automobili u obuci od 15, 20.000 eura. Ovo su cinjenice,moze da pise ko sta hoce.

3
Obuka vozača / Odg: Vreme je da se izadje na ulice.
« poslato: Mart 31, 2015, 10:21:06 posle podne »
MOLIO BI RASETU DA IZBACI SPISAK AUTO SKOLA KOJE SU PLATILE CLANARINU PREMA ZAJEDNICI ZA  2014-2015 GODINU PA CEMO PO TOME VIDETI GDE SMO  KOSMO KOLIKO SMO JAKI JEDINSTVENI .MISLIM A TO JE SAMO MOJE MISLJENJE DA ONAJ KO NEPLACA CLANARINU DA NEVERUJE U ZAJEDNICU I DA NJIH NISTA NEINTERESUJE NEGO SE SAMO SLEPAJU UZ ONE KOJI BIJU BITKU ZA DOBROBIT SVIH AUTO SKOLA TREBA JEDNOM ODVOJITI KUKOLJ OD ZITA.

 :o >:( >:(
Brate slatki,ovo nema veze sa temom. Ne znam koliko godina imas, ali ti ne znas da pises. Koga ti necemu ucis. Daj izloguj se, procitace neki novinar i objavice u nekoj rubrici koliko smo pismeni. Strasno strasno. Pisi ti i odgovaraj na ovaj post koliko god hoces, bruko !! Nauci sta se pise odvojeno sta zajedno,brate slatki.

4
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Novembar 30, 2013, 11:46:58 posle podne »

5
Obuka vozača / Odg: MUP sastanak, reagovanje, P R O T E S T
« poslato: Novembar 22, 2013, 09:50:14 posle podne »
Svaka cast kolegi koji je danas dostavio potrebnu dokumentaciju za organizovanje protesta. Bravo kolega !!

6
Obuka vozača / Odg: MUP sastanak, reagovanje, P R O T E S T
« poslato: Novembar 22, 2013, 10:56:42 pre podne »
Neka Milenko preda danas potrebnu dokumentaciju u SUP-u, u ul Majke Jevrosime i PONEDELJAK JE NAS !!

7
Obuka vozača / Odg: Sastanak u Mup-u
« poslato: Novembar 20, 2013, 12:46:37 pre podne »
Citaj izmedju redova. Sta bi protest urdio i zasto Mup udara po skolama.
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/bjelic-i-simic-prvi-na-listi-za-smene/25149

8
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Novembar 19, 2013, 10:38:34 posle podne »
Kolega SRUKA, ne mozes ni da zamislis koliko je ozbiljno. Na Milenka ne racunaj. Kad je trebao da podnese dokument za protest, nije smeo. Evo odmah cu ti reci da nece doci auto skole koje su primljene,koje cekaju najavljenu kontrolu. Te skole nikada nisu ucestvovale ni u jednom skupu. Nije jedino ovo mesto gde mozes da se informises o angazovanju ili udruzivanju. Evo TI , mozes da odes u SUP U UL MAJKE JEVROSIME I PREDAS DOKUMET ZA STRAJK. Sto se tice mirne voznje, to ni u ludilu. Da se vozimo ko ludaci , i to malo goriva da trosim. Pa imas u zakonu da je okupljane ili strajk pravo svkog gradjana. Adresu okupljanja znate. Ko hoce moze da dodje. Kolege iz unutrasnjosti takodje mogu da se okupe u njihovim mestima i da se dogovore za dolazak u Bgd.

9
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Novembar 19, 2013, 05:58:20 posle podne »
Pravno je sve cisto. To je javni prking oko bazena. Nema nikakvih problem. Sto se tice kolega iz unutrsnjosti, oni su i onako slozniji od nas iz Bgd.

10
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Novembar 19, 2013, 05:09:39 posle podne »
Razgovarajuci sa kolegama pisem ovaj post.

-SVE AUTO SKOLE IZ BEOGRADE I OKOLINE KOJE SU ZA PROTEST, I AKO GA STVARNO ZELE, NEKA DODJU NA POLIGON - KOSUTNJAK U PETAK U 12H DA VIDIMO KOLIKO IMA ZAINTERESOVANIH .
TEREN JE NEUTRAALN, PARKING JE  PROSTOR I NIKO NAM TU NE MOZE NISTA. POZ
GOSTPODO IZVOLITE !

11
Obuka vozača / Odg: Ako niste znali
« poslato: Novembar 10, 2013, 12:20:55 pre podne »
Jos malo o Apatinskom preduzecu   ::)

Delatnosti
U ovom preduzeću se veoma kvalitetno i efikasno mogu dobiti sledeče usluge:

Obuka vozača
Procena vrednosti vozila
Saobraćajno tehnička veštačenja
Obuka za rad na računarima u multimedijalnoj učionici po principu samostalnih multimedijalnih kurseva
Nabavka novih i polovnih računara i računarskih komponenti
Održavanje i popravka računara i računarskog softvera
Razni kursevi u saradnji sa Otvorenom univerzitetom „Znanje“
Budućnost
Ovaj centar planira da se razvija u oblasti ostalog obrazovanja multimedijalnim metodama.
Saobraćaj ostaje oblast u kojoj će centar usavršavati svoje delatnosti, pratiti razvoj istih u svetu i primenivati ih i kod nas u što većoj meri. Centar zbivanja će i dalje biti Auto škola.
Računari i računarska oprema su oblast u kome preduzeće vidi svoju perspektivu.

12
Obuka vozača / Ako niste znali
« poslato: Novembar 10, 2013, 12:03:56 pre podne »
Lutajuci malo po forumu dodjoh do nekih podataka. NPR cene obuke, ili npr.vidim da jedan kolega nudi neke racunare,a Raseta rece da to jos ne kupujemo. Medjutim ako bolje pogledate sledeci sajt, mozda zakjucite nesto sto nije logicno.

http://raseta.co.rs/cena-obuke-apatin/

Evo da predstavimo jos jednog clana koji nas predstavlja u odboru za protest.

http://www.politika.rs/rubrike/Magazin/Kamen-na-kamen-cvet-na-cvet.lt.html

Niceg nema ruznog,, pa rekoh aj da okačim.




13
Obuka vozača / Odg: KONTRA UDARAC MUP-a na RTS-u
« poslato: Novembar 07, 2013, 09:59:36 posle podne »
necemo tamo gnaviti istu pricu kao na nasim sastancima,da se od nas par samo ukljuci u raspravu,vi procitajte ono vase pismo sto ste svima uputili,objasnite hronologiju price,i kako nas niko nije udostojio pricanja sa nama,da par hiljada ljudi trenutno i ko zna do kada bez posla,i objasniti javnosti cilj protesta.da ne bude da to radimo jer necemo nikakve promene u sistemu obuke i polaganja.pa ovaj Pejovic radi i prica sta hoce a nas niko ne cuje.krivi mi za sve,te sto nismo reagovali tri godine a oni uslove izbacili tek 26 oktobra.ja nisam podnosio zahtev do tada jer nisam znao sta ce biti sa poligonima,a sad ne znam da li papiri iz katastra dovoljni za lokal ili treba i resenje od poreske uprave da placam porez na poslovni prostor,te ne znam ima li svrhe da sad dobijem dozvolu a pocetkom januara opet budem blokiran jer nemam licenciranog ispitivaca ili predavaca,a dam sad 80000.pa dolazi april daj racunare,pa opet oktobar poligon,tahografi,zujalice,lampice,kamioni,avioni,osvezivaci vazduha,jonizatori,rasterivaci insekata,miseva i ko zna sta ce nam jos traziti.

E stvarno su preterali. Ajd, razumem jonizatore i osvezivace.Nego ,kakve veze imaju rasterivaci insekata. Do kad je rok za to. Jel ima mozda neki instruktor bez posla, da hoce da bude zaposlen na tom mesta. Dajem procenat po rasteranom insektu. Oni stvarno nisu normalni.

14
Obuka vozača / Odg: KONTRA UDARAC MUP-a na RTS-u
« poslato: Novembar 07, 2013, 12:25:29 pre podne »
I njuz net zeza auto skole

15
Obuka vozača / Odg: Saljive teme u moru sivila
« poslato: Novembar 05, 2013, 12:55:37 posle podne »
Samo u cilju dobre zabave. Svake slicnosti sa poznatim imenima su slucajno namerne ;D
http://www.novosti24.net/vijest/152/2100815483/pobjednik-u-tradicionalnom-sisanju-ovaca/

Stranice: [1] 2