Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - razocarani

Stranice: [1] 2 3 ... 8
1
Obuka vozača / Odg: Prodaja vozla - ja odustajem nemam vise zivaca
« poslato: Decembar 13, 2015, 03:21:12 posle podne »
kazu lako je dobacivati iz coska... bilo kojeg... dokle ste dogurali... rasprodaja, uvodjenje svega i svacega... a, od revolucije i ostaloga, osta samo dobacivanje iz coska.... lepo je neko rekao... ne dao bog da se srbi sloze.... :'(

2
Obuka vozača / Odg: 17 APRIL - BORBA ZA PRAVO NA RAD
« poslato: April 17, 2015, 12:38:16 posle podne »
Petar bi rekao da su se kolege sakrile po kafanskim ćoškovima... Napisah, daj bože da se složite, ali šipak. Kolege su solidarne, pa rade punom parom... Izvinjavam se, ako sam koga uvredio.

3
Obuka vozača / Odg: Vreme je da se izadje na ulice.
« poslato: Mart 01, 2015, 07:54:12 pre podne »
Struja, sokovi, gas, umesto da pojeftine, treba da poskupe,. Prethodna milijarda je bila za pokrivanje budžeta, penzije, plate... Policiji i još nekima će umanjiti plate za 8%. Železaru su hteli ameri i da otpuste radnike, iz administracije će leteti oko 40.000 radnika. Poreze digli i koje kakve namete. Policijske kontrole rigorozne. Prešao sam za tri dana 1500 km, i samo u srbiji sam vidio policiju. Pune budžet. AV je pozvao investitore da ulažu   u Srbiju, jer je plata 170, evra. A ne za naš i vaš boljitak.

4
Obuka vozača / Odg: Vreme je da se izadje na ulice.
« poslato: Februar 25, 2015, 06:29:47 posle podne »
 Na žalost, od vašeg organizovanja neće biti ništa...  Dao bog da bude. Ali, oni koji su prošli put bili.... Teško. A ostaće najjači, i oni se polako spremaju za novo.
Bez uvrede cenjene kolege i koleginice. Mi o ovom drvimo već polako 6 godina, i šta smo dobili. Veliko ništa. Dao nog da uspete, ali biće zatvaranja. Kuća se gradi od temelja, narod prvo da ima novaca za sve o e zajebancije, posle ćete imati i vi i država. Ako nema ko da plati... Neće biti ni posla. A vi dižite kredite i placajte ne moguće.

5
Obuka vozača / Odg: Vreme je da se izadje na ulice.
« poslato: Februar 07, 2015, 11:26:51 pre podne »
Dobar dan,
Mi samo znamo da dobacujemo iz kafanskog ćoška... 4 godine smo pisali o svemu i svačemu... Ali, samo da komšiji crkne krava. Mnogi koji su bili na prethodnom protestu neće ići, jer je to bacanje para. A nije ništa ni postignuto. Ljudi su razocarani, umorni i besni.
.

6
Obuka vozača / Odg: Peticija za poligon
« poslato: Maj 04, 2014, 10:33:54 pre podne »
Priéa se da ce od nove godine biti ukinuti poligoni.... Rekla kazala.... Ili opet ima istine... Navodno se po Beogradu, i to u visokim krugovima.... a dotle general radi...
http://www.kurir-info.rs/bruka-general-policije-dao-sekretarici-sluzbeni-automobil-clanak-1349493

7
Obuka vozača / Odg: NESPOSOBNA STRUKA
« poslato: April 18, 2014, 08:06:21 pre podne »
plata je kap sto vidis 10,000,00 evrica

http://www.kurir-info.rs/mito-ruzic-simketu-diplomu-simke-ruzicu-roleks-od-10000-dolara-clanak-1327315

DIL POLITIČARA I GENERALA
MITO: Ružić Simketu diplomu, Simke Ružiću roleks od 10.000 dolara!

POLITIKA07:35, 17.04.2014.Autor: Ekipa Kurira,Foto: Kurir
 
59
Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
A
Visoki funkcioner SPS Branko Ružić sredio načelniku saobraćajne policije Dragiši Simiću da dobije diplomu fakulteta u Banjaluci, a general mu zahvalio tako što mu je kupio skupoceni sat
Branko Ružić, Dragiša Simić, roleks, tizer foto kurir
BEOGRAD - Mali je opasan. Dragiša Simić, načelnik saobraćajne policije, kupio je Branku Ružiću,  predsedniku Izvršnog odbora SPS, skupoceni sat „roleks dipsi“, čija je cena oko 10.000 dolara. Ako se pitate šta to treba da učinite za Simića pa da vas časti ovakvim poklonom - ni manje ni više nego da mu sredite diplomu Pravnog fakulteta. Ovo nije vic, iako ima sve elemente toga.

Naime, kako Kurir ekskluzivno saznaje, pre nekoliko godina Branko Ružić je pomogao Simiću, svom dobrom prijatelju, da završi Pravni fakultet u Banjaluci, a on mu se revanširao skupocenim darom.

- Ružić je, narodski rečeno, sredio diplomu fakulteta Simiću. Njih dvojica su baš dugo dobri drugari i nema toga što ne bi učinili jedan za drugog. Ružić je potegao veze i učinio prijatelju, a on mu je zahvalio poklonom - „roleksom“ - kaže izvor Kurira.

O pomenutom satu Kurir je već nekoliko puta pisao. Mlađani socijalista je zaboravio da ga prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije, a na pitanje otkud mu skupoceni sat kad je prijavio samo poslaničku platu od oko 100.000 dinara, Ružić je kazao da ga je dobio od prijatelja, ne želeći da otkrije ime!

- Nisam neki pasionirani kolekcionar satova, svaki poklon koji dobijem za mene ima dominantno emotivnu vrednost. Materijalno me ni na koji način ne fascinira, tako da ovaj poklon od mog dragog prijatelja iz vremena mog sazrevanja devedesetih za mene nema materijalnu komponentu. Ali drag mi je i zato ga nosim - poručio je Ružić SMS 2012. godine, kad je naš list i pokrenuo aferu „roleks“.

Međutim, kad smo mu predočili da se taj model nije proizvodio devedesetih, već da se mogao naći u prodaji tek od 2009. Ružić je promenio ploču i počeo da se vadi:

- Niste čitali s razumevanjem. Sat nije iz devedesetih, već prijatelj koji mi ga je dao. Ne bih više komentarisao - rekao je on.

Kakav drug
BRANIO TAJKUNA

Branko Ružić je, dok je obavljao funkciju ministra bez portfelja za evropske integracije, branio tajkuna Dragana Đurića, koji je osumnjičen da je u slučaju Veterinarskog zavoda stekao protivpravnu imovinsku korist od 207 miliona dinara. Ružić je za Đurića rekao da je nevin i tako navukao na sebe gnev Aleksandra Vučića, koji mu je poručio da, ako mu se ne sviđa to što radi država, ne treba da sedi u vladi.
Tatatatira
DRUGARI ZANEMELI

Branko Ružić nije odgovarao na pozive, ali je poslao kratak SMS:
- Baš ste mi nedostajali. Opet vas pozdravlja Stiven Spilberg. Uživajte - napisao je Ružić i tako izbegao da odgovori na konkretno pitanje. Dragiša Simić nije odgovarao na poruke.

 i sada bi trebalo da nam je jasno zasti sva ta uputstva i uredbe,,,,

8
Obuka vozača / Odg: Obuka kandidata po starom ili novom programu
« poslato: April 08, 2014, 05:51:21 posle podne »
Sta da se kaze.... Alvirovic odreagovao.... Pejovic krenuo u akciju po auto skolama gde je prolaznost 50 % i vise..... Skuplja pare za crne dane.... Samo da Vucic da policiju Pastoru.......... pa da se nadamo boljem....  :'(

9
Obuka vozača / Odg: NESPOSOBNA STRUKA
« poslato: Mart 26, 2014, 09:12:45 pre podne »
Evo kolega Monstrume, spremam nemacki i karticu za digitalni tahograf, a út level sam spremio.....

10
Obuka vozača / Odg: NESPOSOBNA STRUKA
« poslato: Mart 25, 2014, 06:35:19 posle podne »
Davno napisah, ali me niko nije ozbiljno shvatio....

Alvirivic i dalje opustenu, i nakon 3 meseca i nesto sitno, odregagovao na Vase reagovanje.....

Samo Vi reagujte, kao i doktor koji je pregledao babu, napravio EKG i rekao, gospodjo sve je uredu, molim Vas obucite se...a, baba mrtva ladna lezi na stolu.....

11
Obuka vozača / Odg: Sprema li iko motke?Uskore ce biti najtrazenija roba u Srbiji
« poslato: Mart 02, 2014, 05:26:58 posle podne »
Alvirovic i ove nedelje opusteno...... Ko nas .... ne zafrezuje nas, ili je izgubio dopis, tj reagovanje....

12
Obuka vozača / Odg: Auto škole u Blicu
« poslato: Mart 02, 2014, 03:50:32 posle podne »
e, moj kolega 57 pregleda, 1 odgovor....
a u tvom postu ni odgovora....  :'(

13
Obuka vozača / Odg: Auto škole u Blicu
« poslato: Mart 02, 2014, 09:50:01 pre podne »
auto skole i u Kuriru.....

http://www.kurir-info.rs/slupala-vozilo-na-poligonu-za-obuku-clanak-1251969


Incident u Prokuplju

Slupala vozilo na poligonu za obuku

Crna Hronika 07:25, 01.03.2014.

Nju je na odeljenje urgentne medicine doveo suprug jer se žalila na bolove u grudima. Iako nije imala vidljive spoljne povrede, prebačena je na skener u Blacu i u toku je dijagnostikovanje - kazala je Irena Kovačević, portparol bolnice u Prokuplju


Blace, auto-škola, poligon

Izgubila kontrolu... Poligon u Prokuplju na kojem se desio incident


PROKUPLJE - Ne planira da odustane od vozačke dozvole!
Slobodanka J. (66) iz Blaca doživela je saobraćajnu nesreću dok se obučavala za vožnju! Vremešna žena koja je rešila da nauči vožnju tokom obuke na poligonu prokupačke auto-škole „Smer“ pogrešno je ubacila auto u brzinu i odletela u obližnji jarak! Srećom, kako saznajemo u policiji, u kolima se odmah aktivirao vazdušni jastuk, pa je Slobodanka zadobila samo lakše povrede.

- Nju je na odeljenje urgentne medicine doveo suprug jer se žalila na bolove u grudima. Iako nije imala vidljive spoljne povrede, prebačena je na skener u Blacu i u toku je dijagnostikovanje - kazala je Irena Kovačević, portparol bolnice u Prokuplju.

Kako nezvanično saznajemo, Slobodanka je u toku nezgode bila sama u kolima, jer kad se obavlja obuka na poligonu, instruktor je napolju. U auto-školi „Smer“ nisu želeli da komentarišu incident, dok Slobodankini prijatelji kažu da se ona nije predomislila i da će da nastavi da se obučava kako bi postala vozač.

14
Obuka vozača / Odg: Sprema li iko motke?Uskore ce biti najtrazenija roba u Srbiji
« poslato: Februar 28, 2014, 06:43:52 posle podne »
imas 69 pregleda, nijedan komentar.... kanda si dzabe spremio motke... :'(

15
Obuka vozača / Odg: Softver, računari i poseta MUP-u
« poslato: Februar 23, 2014, 09:11:39 pre podne »
Zato instruktor ima platu kada radi, a minimalac za doprinose....  ako je bruto na minimalac od 21.000.00 oko 13.000.00 hiljada, da li je moguce de je na 50.000.00 doprinos 20.000.00?

ali, nemojmo da se lazemo, toliku platu ce malo ko od nas imati... ali, svaka cast.... papir trpi sve...

Stranice: [1] 2 3 ... 8