Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - signalovac

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Odg: 25 ОКТОБАР
« poslato: Oktobar 30, 2015, 11:18:29 pre podne »
Mozemo nalepiti ono malo ogledalce za mrtav ugao.60cm2.mora biti slobodne povrsine na bocnom retrovizoru posle leplenja dodatnog retrovizora za mrtav ugao.To sam zvanicno dobio od Mupovca koji mi je bio u nadzoru....

2
Obuka vozača / Odg: Prodaja vozla - ja odustajem nemam vise zivaca
« poslato: Jun 22, 2015, 09:48:27 posle podne »
Sta uradi policijska birokratija?Jedna za jednom auto skole se zatvaraju posle 50 godina i preko 100000.obucenih kandidata!Zbog raznih nadri generala, nacelnika policijskih uprava,Pejovici ,Simici, Rebici,"Grebici ".Crveni signal jedna od najboljih auto skola bivse Jugoslavije ,osvajaca mnogih nagrada na raznim takmicenjima  prestaje sa radom ,krivicom istih kvazi strucnjaka, zutokljunaca,  nakindjurenih i naduvenih paunova, razbise se promovisuci se po raznim televizijama, najvise kod ne prevazidjenoga ne prikosnovenog poznavaoca prilika o bezbednosti saobracaja Mirka Alvirovica i sinova bez "Navaka" i "Sat" emisije tv bg............SRAMOTA VELIKA SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!

3
Aplikacija / Odg: Info pult - novi deo u meniju
« poslato: Februar 02, 2015, 07:28:22 posle podne »
bogami bas je popunjavamo ,svaka nam cast

4
Obuka vozača / Odg: Vreme je da se izadje na ulice.
« poslato: Februar 02, 2015, 07:01:52 posle podne »
mi poreski obaveznici treba da snimamo njih ,jer mi placamo njih a ne oni nas oni trose nas novac .

5
Kutak za sporni trenutak / Odg: Smenjan Krsto Lipovac - nove ideje ministarke Zorane Mihajlović
« poslato: Novembar 29, 2014, 04:38:09 posle podne »
Hitna smena nacelnika uprave saobracajne policije Vladimira Rebica, ministarke saobracaja i naravno vrsnog poznavaoca zakona o bezbednosti saobracaja i glavnog savetnika istih Alvirovic i sinovi.Zar posle 27 prekrsajnih prijava niko nista ne preduzima da se na vreme spreci tragedija, ali zato odma hitno reaguju da promene zakon koji ni sami nisu primenili ni postovali.Ko je gospodine Vladimiru Rebicu trebao prvi reagovati? Vi naravno, ali hajdemo menjati zakon, krivi su neodgovorni maloletnici pa 10 godina davite javnost novim zakonom o bezbednosti saobracaja i gle cuda opet 50% vasega zakona menjate, nije dobar.Pa dokle bre tako?!A struku niko nista ne pita, zatvoriste 1000 auto skola, hvalite se evropom a sto sa 16 godina obuka za "B" kategoriju toga u evropi nema.Dadose nam je kao preporuku a Vi odma drz- nedaj, kod njih se sa 18 godina polaze a ne kao kod nas sa 17.A da,Krsto Lipvac nije strucnjak te i njega smeniste.Vama strucnjaci smetaju, gde nas to vodite, dosta je bilo!Prihvatite Vasu odgovornost, prepustite taj posao da ga struka odradi budimo odgovorni prema toj deci i nasoj mladosti cuvajte decu a ne vase polpzaje i radna mesta .

6
Kutak za sporni trenutak / Odg: Smenjan Krsto Lipovac - nove ideje ministarke Zorane Mihajlović
« poslato: Novembar 29, 2014, 04:37:17 posle podne »
"Radna grupa za hitne izmene zakona o bezbednosti saobracaja", procitajte pazljivo, svega ima osim predstavnika privredne komore auto skola Srbije. Ko ce sve te propise da iznese i prenese na mlade vozace?Izmedju ostalih i auto skole srbije, a u radnoj grupi nema nas nigde! Sramota, 2 ucenika vrede vise no 1000 auto skola sa oko 5000 instruktora.Sigurno posle porodice i kucnog vaspitanja auto skolama pripada drugo mesto u lancu obrazovanja i obuke mladih za bezbedno,odgovorno i pazljivo ponasanje u upravljanju motornim vozilima u saobracaju na nasim putevima.Toliko o radnoj grupi .

Stranice: [1]