Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - sibek2005

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / TABLA OBUKA VOZACA
« poslato: Jun 11, 2014, 06:53:05 pre podne »
Interesuje me, zna li neko da li je, i na kojoj brzini testirana tabla OBUKA VOZACA koja se postavlja na krov a prodaje je zajednica auto skola?

2
Obuka vozača / Promena zakona i pravilnika
« poslato: Maj 25, 2013, 07:26:20 pre podne »
skoro svakodnevno dolazi do promena u zakonu i pravilnicima (tipa:

"Od skora su prihvatili da i oni koji su položiliza "B" kategoriju nakon 01.02. 2011. , dakle svi koji imaju pravu ( ne probnu) dozvolu "B" kategorije po automatizmu dobijaju uz B i dozvole za B1, zatim za AM i M kategoriju.
Tako da su, HVALA BOGU, svi koji imaju dozvolu za B oslobođeni teoretske nastave za "A" i takođe imaju smanjen broj časova vožnje, kao što su do sada imali oni koji su položi po starom pre 01.01.2011."

neka tema sluzi za takve informacije,kako bi mogli revnosno pratiti promene a ne da ih saznajemo od nekoga pa da sumnjamo u verodostojnost informacije....

3
Obuka vozača / Pripremna nastava za predavace - Novi Sad
« poslato: Maj 13, 2013, 10:14:38 posle podne »
vidim i cudim se kako niko nije otvorio temu o nastavi koja je bila u Beogradu.

danas je pocela u Novom Sadu, ima 63 polaznika (mada sam ja mislio da ce ih biti bar stotina), predavanja se dosta odvijaju "po ubrzanom" procesu! Knjiga od 360 strana bice sazvakana za 35 casova..... moglo bi se nazvati "ubrzani" kurs..... ali sta je tu je.... ima zanimljivih detalja (mada sam mislio da ce ih biti vise.... ali spram njih ima GOMILA nekih stvari koje svako normalan ko se bavi ovim poslom ima u glavi (ili bi trebao imati) tipa: sta treba da omoguci uredjaj za zaustavljanje....

sve u svemu videcemo do kraja kako je bilo...

nego, interesuje me ako se kurs odrzava u Novom Sadu, logicno mi je da pokriva teritoriju Vojvodine (a ne mora) a na spisku nijednog buduceg predavaca neke nacionalne manjine nisam video!!! u cemu je stvar ako neko moze da mi kaze?  Cini mi se da sam ja jedini madjar, a sta je sa Kanjizom, Suboticom, Backom Topolom....

4
Obuka vozača / Testovi na jezicima manjina
« poslato: Februar 07, 2013, 08:21:53 posle podne »
Pitanje, znam da postoje ispitni zadaci na jezicima manjina (konkretno madjarski jezik je u pitanju) tj. da kandidati mogu da odaberu da polazu na testovima koji su na madjarskom jeziku, ALI da li postoje reseni testovi na madjarskom na kojima bi mogli kandidati uciti???? (moja auto skola je clan zajednice, ako je to nekom pitanje)

5
Obuka vozača / DČ il kod časa
« poslato: Januar 25, 2013, 09:21:37 pre podne »
za kandidate koji su odvozali redovno 20 ili 40 casova, a treba im jos koji dodatni, da li se pise kao kod DČ ili redovan kod teme koja se obrađuje?

Stranice: [1]