Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - vidakovicbogdan

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / измена правилника
« poslato: Septembar 20, 2016, 11:31:41 posle podne »
Актуелно и нејасно,
Члан 8 Правилника о изменама Правилника о испиту није одложен,односно ступа на снагу 22.09.2016.У њему пише да су испитни задаци ковертирани.
Плашим се да ово неће функсионисати.Волео бих повратну информацију од активних форумаша.
Боћа,Ужице

2
Obuka vozača / 25 ОКТОБАР
« poslato: Oktobar 01, 2015, 12:03:18 pre podne »
Одговор на коментар секретара Петра Рашете

Увек сам веровао у Вас(познајем и Ваш "его")па се изненадих што овако жучно реагујете.Немојте ми замерити не желим да контрирам само износим своје мишљење,рекли сте да Вам је стало до наших мишљења.
Још у мају,јуну је договорено да се до 01.10.2015 набави информатичка опрема.За мене је то било сасвим јасно и разуман рок.Да ли Ви сада оправдавате "оне" који то нису урадили а пречи су им били "други послови".
Верујем да сте се око "осталих датума" договорили али и увођење огледала и зујалица не треба схватити катастрофом из следећих разлога.Огледала су нам потребна због безбедности,помажу инструкторима,испитивачима па ако хоћете бришу мртав угао ако ништа због спречавања саобраћајне незгоде.
Оно чиме  бивам захвалан и Вама и Управи  јесте одлагање полигона(линије за А категорију се могу преклапати,успон може ван полигона,нова радња за ЦЕ категорију)јер за решавање полигона не треба ни знање,ни новац,ни хтење већ нешто више.Велику услугу нам чините борбом да се укине рачунар за практични испит(он је велики проблем).
Зато мој секретаре не очајавајте.Шта би без овога што набројах.

Пуно здравља

Боћа 

Stranice: [1]