Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - razocarani

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / borci za istinu
« poslato: Decembar 17, 2013, 07:09:29 posle podne »
borci za istinu, su pokusali da ukazu, pokazu napisu....

ucutkani su, pokopani su mnogo puta... izmedju ostalog, otprilike ovako... svidelo se to vama ili ne, ovde se zavodi red....

evo, sada mozete slobodno da se borite za svoja prava preko suda.... ali cini mi se da su i one kolege, koje su predale tuzbu, prozvane da su pozurile....

sto rece jedan komentator u blicu : izvolite sada lupajte minuse i ....

srecni vam praznici  i sretna nova godina..... svim vernicima, sretna krsna slava Sveti Nikola...

2
Kutak za sporni trenutak / Da li su i za ovo krive autoskole?
« poslato: Novembar 20, 2013, 10:29:11 pre podne »
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/421142/Sluzbenik-vlade-napravio-cetiri-saobracajna-prekrsaja-za-20-sekundi

Da su vozači službenih automobila Vlade Srbije bahati i bezobzirni, činjenica je sa kojom se veliki deo javnosti odavno pomirio. Ali, da za samo 20 sekundi vozač zatamnjenog “audija A6” može da napravi čak četiri prekršaja zbog kojih, po Zakonu, mora da bude u zatvoru - prosto je neverovatno.
 
Sa šina u suprotnom smeru u Nemanjinoj levo sretanje kroz crveno u Miloševu

Ispred samog sedišta vrhovne vlasti Srbije i Nemanjinoj 11 u Beogradu, 15. novembra oko podne, službeni vozač Vlade u kolima zasad nepoznate registracije, staje na tramvajske šine, ali u potpuno suprotnom smeru.

 



Iako mu je, kako piše list "24 sata", u susret dolazio tramvaj, audi se nije pomerio, nego je, štaviše, vozač upalio crveno-plave "blinkere" na zadnjem staklu i na prednjem braniku, i krenuo.

 

Na semaforu je bilo crveno svetlo, ali Vladin vozač ne koči, već skreće levo u Ulicu kneza Miloša mada je to saobraćajnim znakom zabranjeno. Ovo znači da je za samo 20 sekundi napravio čak četiri prekršaja: vožnja šinama, vožnja suprotnim smerom, prolazak kroz crveno i nepropisno skretanje.

 

Pogledajte video i čitajte opširnije na sajtu "24 sata" i u štampanom izdanju.

Stranice: [1]