Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - pr

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Ludost
« poslato: Februar 04, 2020, 10:09:39 posle podne »
Citajuci sve napisane gluposti koje se uvode u struku, kao i i suludo prihvatanje odredjenih struktura da ispunjavaju sve navedene zahteva ukazuje na koliko su ludosti spremni da bi dosli do svog cilja.Nikoga nije briga sta se radi od ovog jadnog naroda, pored kolega ubrajajuci tu i kandidate i njihove roditelje, a sve kao krajnji cilj sto raskosniji vozni park, lokale itd.Odakle pare za sve to?Namece se samo jedan bitan zakljucak, sve je na prodaju, prodali su se,prodali su struku, zasto ne bi i jednu malu sitnicu po glavi stanovnika.Verovatno je da ce Mup,poreska proveravati nacin sticanja osnovnih sredstava u privrednom drustvu koje se bavi osposobljavanjem-manipulacijom vozaca.

2
Obuka vozača / Cija je stigla Mirka Alvirovica?
« poslato: Februar 22, 2018, 08:07:16 posle podne »
Upropastitelja auto skola,instruktora i nase dece stigla necija, godinama je radio na stetu gradjana.Reklamirao svoju privatnu praksu, dok smo mi morali da placamo tv pretplatu.
Slobodno iznesite svoje komentare kako ne bi velicali nekog ko ne zna osnove bezbednosti saobracaja, uvlacio se nadleznima i nama zagorcaavao zivot.
Sad iznesite svoje iskustvo, pogotovo oni cija su decu ostala gladna zahvaljujuci ovoj personi i njegovom zalaganju.

http://www.kurir.rs/stars/2999797/mirko-alvirovic-tesko-bolestan-cuveno-tv-lice-bije-najvecu-zivotnu-bitku/komentari

3
Obuka vozača / Ima li nade za struku?
« poslato: Oktobar 25, 2017, 12:21:28 posle podne »
Apsurdna je cinjenica kako cujem od kolega da produzenje licence pored finansiskog dela, administrativnog, sastoji se i od naucnog.
Neshvatljiva je uloga udruzenja ma kako se oni zvali da ne stite interes sutruke nekad i sad.Zar su sve druge profesije zasticene i izuzete osim instruktora i auto skola.
Zamislite sledecu situaciju da advokatu,policajcu,lekaru,med.osoblju i ostalima saopste da moraju da polazu ispite kako se sastavlja predlog tuzbe,regulisanje sabracaja po novom pravilniku,kako se pregleda pacijent ili kako med. sestra pravilno da daje injekcije zaratilo bi se odmah.
Zato su instruktori tu da finansiraju koje cije fiks ideje polazuci ili braneci kao na diplomaskom licencu za rad, onim strucnjacima koji su diplomirali na sumnjivim privatnim fakultetima.Sad ta njihova edukacija dolazi do znacaja kod nas "ovaca" koji cutimo i placamo.
Placamo taksu za javni servis da bi se Alvirovici sepurili ne znam da li imaju produzene licence za novinarstvo,vozacku akademiju, ali zanam da samo jednu imaju dozivotnu poltronsku licencu.
Zato nam i jeste tako, ukazuje to i na forumu gde vise nema nigde nikog.

4
Obuka vozača / Na forumu nigde nikog..
« poslato: Novembar 20, 2016, 10:52:09 posle podne »
Sta se desava niko se ne oglasava vec duze vreme, da li su pocele da cvetaju ruze i sad gazde broje kes?

5
Obuka vozača / Prodajem Opel Corsu 1.7 cdti 2003 za obuku vozaca
« poslato: Avgust 05, 2014, 03:47:29 posle podne »
Prodajem Opel Corse 1.7 cdti 2003 klima,servo,abs,esp,4 x air bag,redovno servisirane sa atestiran duplim komandama,gume M+S,registrovane godinu dana.

Stranice: [1]