Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - dariomanic

Stranice: [1]
1
Kutak za sporni trenutak / Odg: kako ovo nazvati?
« poslato: Novembar 20, 2012, 12:35:28 posle podne »
LIČNO SAM BIO PRISUTAN I VIDEO KAKO ISTO OVO RADE PRIPADNICI SAOBRAĆAJNE POLICIJE, NJIHOVIM BELIM PEUGEOTOM I TO NA ISTOM OVOM MESTU, SAMO STO NJIH NEMA KO DA KAZNI.

2
Obuka vozača / dopunski rad instruktora
« poslato: Novembar 20, 2012, 12:29:03 posle podne »
otvori sam ovu temu sa nadom da cu imati podrsku kolega koji rade ovaj posao sa punim radnim vremenom ili kao dodatni posao. naime, spekulise se posle uvodjenja novog zakona o saobraćaju da će se instruktorima koji ovaj posao rade kao dodatni ukinuti ta mogućnost. ovim aktom bi se direktno krsio zakon o radu član 202. dopunski rad je dozvoljen najvise u visini trecine punog radnog vremena. u razgovoru sa gospodinom rasetom dobio sam odgovor da je saobracaj ipak ozbiljna stvar i da neki instruktori tako samo " otaljavaju" posao zbog dodatne zarade. da li je "otaljavanje" samo stvar pojedinca, i da li instruktor zaposlen sa punim radnim vremenom moze isto tako da "otaljava" posao? i ako je saobracaj ozbiljna stvar sta onda reci za lecenje i npr. lekare koji rade dodatno. po toj logici treba zabraniti dopunski rad svim radnicima, zasto bi instruktori bili izuzetak. molim vasu podrsku da se usprotivimo ovoj diskriminaciji.

Stranice: [1]