Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - ru022

Stranice: [1]
1
Ispitivači i ispiti / Odg: Pitanja sa ispita - sve na jednom mestu
« poslato: Decembar 12, 2013, 11:11:04 posle podne »
Sve zavisi kakve budes srece i sta ti zalomi :-(

2
Ispitivači i ispiti / Odg: Pitanja sa ispita - sve na jednom mestu
« poslato: Decembar 12, 2013, 09:43:02 posle podne »
Koliko se ja secam nije bilo ili mozda jedno. Ne treba da se uce iz pravilnika o podeli motornih vozila one podele na L M N , a ni iz testova dimenzije i tonaze. Ali svakako treba dobro nauiciti znake, pravila saobracaja.

3
Ispitivači i ispiti / Odg: Pitanja sa ispita - sve na jednom mestu
« poslato: Decembar 11, 2013, 10:41:09 posle podne »
ja sam polagala za ispitivaca 28.11.i pala pedagogiju. spremala sam se od sredine oktobra sto se tice one dve knjige sto je objavila agencija. testove sam radila nekih desetak dana jer je njih potrebno dobro znati. naravno potrebno je znati i zakone i pravilnike. pitanja su jako dobro upakovali. to je prvenstveno test inteligencije pa tek onda znanja. oko trecine pitanja je tipa da daju primer,a mi treba da u tome prepoznamo materiju. ne treba uciti napamet, niti da sami reprodukujete materiju,vec da je dobro rayumete. inace je taj dan nas par polagaloi kada smo yavrsili test svi smo mislili da smo pali. otprilike da 70% sam bila sigurna u odgovore, a za 30% sam se dvoumila, sto je naravno dovoljno da se padne. ja verujem da je dosta ispitivaca ucilo, ali da jednostavno niko nije ocekivao tako formulisana pitanja. ova pitanja sto je mladen prikupio su uglavnom ta sto se i vrte, ali se desava da oni izmene samu srz sta traze zaodgovor. npr jednom su trazili sta JESTE a drugi put sta NIJE pa se lako moze zeznuti u samom odgovaranju.i ako imate srece davam se potrefe pitanja koja su ovde objavljena onda ce te proci. ali ipak pored svega treba i dosta raditi :)

4
Ispitivači i ispiti / Odg: Skripte za ispitivače
« poslato: Novembar 21, 2013, 01:26:41 posle podne »
jel to mladene lepo, sto ne rece za tebe pivo,a ne ovako osta ja sama alkoholicar  :'(

5
Ispitivači i ispiti / Odg: Skripte za ispitivače
« poslato: Novembar 16, 2013, 12:52:57 posle podne »
kolega monstrum ja ne pijem pivo, ali za jeger sam uvek raspolozena  ;)

Stranice: [1]