Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - maksimilijan75

Stranice: [1]
1
Sudski problemi / Odg: Zabrana upravljanja vozilom- instruktor voznje
« poslato: Jun 03, 2014, 10:47:50 pre podne »
Moso, po tome ja koga ocekuje zabrana upravljanja vozilom, kada polozim za ispitivaca, necu dobiti pomenutu licencu dok mi ne prodje zabrana od 2god. A to znaci da ne moram da zurim sa polaganjem. Jel da?

2
Obuka vozača / Odg: Praktični ispit za ispitivače
« poslato: Maj 01, 2014, 03:06:34 pre podne »
Naravno da cemo se potruditi da polozimo iz prvog. I dok se ne spremi dobro gradivo,nece se izaci.

3
Sudski problemi / Odg: Zabrana upravljanja vozilom- instruktor voznje
« poslato: April 24, 2014, 07:12:55 posle podne »
Ok. Hvala. Bilo bi dobro da se proveri.

4
Sudski problemi / Odg: Zabrana upravljanja vozilom- instruktor voznje
« poslato: April 23, 2014, 02:37:05 pre podne »
Po meni, ali ko sam ja da tvrdim da za dobijanje licence je potrebno da u poslednje dve godine nemam zabranu upravljanja vozilom. A kada dobijem licencu onda mogu raditi kao ispitivac. I ako se desi zabrana, ne radim u trenutku zabrane i kao instruktor i naravno kao ispitivac. A ako ne bih posle ove zabrane ni mogao da posle polozene licence da budem ispitivac onda ne bih sada ni polagao za ispitivaca vec bih cekao dve godine pa tek onda polagao. Jel tako?

5
Sudski problemi / Odg: Zabrana upravljanja vozilom- instruktor voznje
« poslato: April 22, 2014, 09:39:27 posle podne »
Moso,ako sam te dobro razumeo? Ja imam licencu. I ova dva meseca necu moci da radim. A do juna cu probati da polozim za ispitivaca jer sam vec podigao potvrdu da nemam zabranu. I valjda cu posle normalno da radim i budem ispitivac kada to polozim.

6
Sudski problemi / Odg: Zabrana upravljanja vozilom- instruktor voznje
« poslato: April 22, 2014, 05:18:15 posle podne »
Mozda je Mare mislio na polaganje za ispitivaca.Da ne mogu da polazem u naredne dve god za ispitivaca.To i znam. Zato sam vec uzeo potvrdu iz suda da nemam zabranu. Da bih mogao da polazem.

7
Obuka vozača / Odg: Praktični ispit za ispitivače
« poslato: April 22, 2014, 08:00:41 pre podne »
U nasoj auto skoli radni kadar je sacinjen od dva radnika instruktora i vlasnika skole kao treceg instruktora. Jos uvek nismo krenuli na polaganje za ispitivace jer smo sa vlasnikom pregovarali oko placanja za ispite. Nekako smo se dogovorili da nam plati jedan izlazak. Problem je sto otprilike potrebno oko 60000din za cetiri izlaska jer koliko vidim to je neki prosek. A nama radnicima je potrebno godinu dana da taj novac zaradimo,mislim kada se organizuje ispit. Jer smo placeni po casu naravno. Kada je teorijski ispit. U ucionici imamo 12 mesta. Placeni smo 300din na sat. ispit je sveukupno oko 5h. Znaci,moja zarada je 1500din. Sto se tice prakticnog dela,takodje 300 din po knjizenom casu. I dok se smenjujemo kolega i ja. treba puno vremena da prodje da se 60000din vrati a to je puno para. Gazda ne moze polagati jer ima zabrane upravljanja vozilom u poslednje dve god. Ja cu sada dobiti zabranu od dva meseca ali sam vec izvadio potvrdu da nemam zabranu.Gazda kaze da kada bi primio iz neke druge skole ispitivaca,morao bi da ga prijavi na 100%. Izgleda da je to samo njegova prica. Naravno da cu pokusati da se spremim sto bolje za ispit i da cu nastojati da iz sto manje pokusaja polozim.

8
Sudski problemi / Odg: Zabrana upravljanja vozilom- instruktor voznje
« poslato: April 22, 2014, 07:33:07 pre podne »
Od prvog marta je stupila na snagu blaza varijanta. Gde se meni na dva meseca izrice kazna zabrane upravljanja B kat. U protivnom bi bile sve kat. Znaci ja ne mogu ni jednu drugu kat raditi. U medjuvremenu sam izvadio potvrdu iz suda da nemam zabrane u poslednje dve god dok ovo nije stupilo na snagu. Jer mi je ta potvrda potrebna za polaganje za ispitivaca.

9
Sudski problemi / Zabrana upravljanja vozilom- instruktor voznje
« poslato: April 21, 2014, 09:59:13 pre podne »
Kolege,zanima me sledece: Uskoro mi treba stici izvrsenje kazne. Zbog prekoracenja brzine dobio sam zabranu upravljanja vozilom od dva meseca za B kat. Mene zanima sledece. Da li mogu za taj period biti instruktor neke druge kategorije. I da li mogu biti ispitivac teorijskog ispita? Da li mogu obavljati posao neki u auto skoli.

10
Obuka vozača / Odg: Obuka kandidata po starom ili novom programu
« poslato: April 01, 2014, 02:59:34 pre podne »
Nije taj kandidat dosao iz drugog centra. Imam dva kandidata koja su polozila tipovanje par dana pre 25 okt. Jedan je za B a drugi za A kat. Do 25og sam izvezao par casova i kada smo dobili licencu za rad,dobro se informisao i rekli su mi da slobodno nastavim sa starim temama. Medjutim sada mi inspektor kaze da su potrebne nove teme. Ali hvala vam na informacijama.

11
Obuka vozača / Odg: Obuka kandidata po starom ili novom programu
« poslato: April 01, 2014, 12:09:33 pre podne »
Hvala vam puno. Nismo to dobili od Mupa.

12
Obuka vozača / Odg: Obuka kandidata po starom ili novom programu
« poslato: Mart 31, 2014, 05:36:19 posle podne »
Anaboj da li si siguran da bi trebao da nastavi po starom programu. Da li ima negde u zakonu da to pise. Jer kod nas jedan kaze ovako,drugi ovako. Mislim i na inspektore i na kolege.

13
Obuka vozača / Obuka kandidata po starom ili novom programu
« poslato: Mart 31, 2014, 03:01:45 posle podne »
Imam jedno pitanje. Kandidat je polozio teoretski ispit 22 okt prosle god. I zapoceo je prakticni deo obuke do 25 okt. Skole su prestale sa radom. I sada kada smo dobili licencu za rad, taj kandidat nastavlja obuku po starim temama ili moraju nove teme. Neko kaze da kandidat koji se upise po novom, idu nove teme a neko ko je u obuci, zavrsava po starim. Podeljena su misljenja medju nama kolegama.

Stranice: [1]