Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - obavezan smer

Stranice: [1]
1
Obuka vozača / Odg: И шта даље колеге?
« poslato: April 23, 2016, 03:57:18 posle podne »
I dalje se nastavlja agonija AŠ, zbog manjka MUPovih ispitivača, šta bi bilo da škola nema ispitivača, šta da rade škole koje treba da plate državi poreze i prireze, kandidati se sa pravom bune i negoduju, potpisali ugovore gde im škole garantuju određene rokove .
Može li, i hoće li vrh-predstavnici ove zajednice da reaguju u MUP-USP......i da traže hitno rešavanje ovih problema. Koliko sam upućen manjak MUPovih ispitivača je u pola Srbije odnosno Policijskih uprava, ovih dana a i nadalje biće još gore,mali broj tih ljudi koji rade moraju da iskoriste godišnje odmore i tako do jeseni, a do tada ko preživi pričaće.
Mislim da je i ovo jedno vrlo goruće pitanje, pored izmena pravilnika i zakona. 

2
Obuka vozača / Odg: И шта даље колеге?
« poslato: Mart 23, 2016, 08:56:48 pre podne »
Да додам и ја нешто као нови члан заједнице,
наставља се малтретирање свих и кандидата, ауто школа и испитивача како из АШ тако и МУП-а.
Мислим највише на подручја Борског и Зајечарског округа, а затим и суседних округа. Прво је почело са Зајечарским, када је МУП остао без испитивача, због чега су долазили испитивачи из других округа у испомоћ и наравно у својим окрузима односно ауто школама на свом подручју морали да отказују термине за испите, а онда је и Борски округ остао без испитивача због чега трпе кандидати и наравно школе са подручја Смедеревског, Крагујевачког, Јагодинског, Пиротског и осталих суседних округа одакле долазе мупови испитивачи. Последица је да школе гомилају кандидате који чекају термине испита, уз честа отказивања термина (испитивачи морају да ускладе и у својим окрузима термине испита, због чега се испити заказују и викендом), истина је да одговорни из мупа дају по два термина месечно који су обавезни, али добром броју школа је то мало. Поред свега овога испитивачи који долазе са стране нису одморни-психофизички , да би дошли на испит прелазе и по 200 км. Боримо се за повећање безбедности????
Одговорни из МУП-а немају одговор, начин како да реше мањак својих људи.

Можда сам мало претерао, ауто школе не смеју да се буне, наравно због повратног ефекта, ћуте и трпе.     

3
Ispitivači i ispiti / posao ispitivaca
« poslato: Septembar 20, 2015, 07:00:47 posle podne »
Trazim posao ispitivaca svih kategorija, sa iskustvom. U obzir najvise dolaze regioni Beograd, Pancevo, Smederevo, Pozarevac, Kragujevac, Kraljevo, Krusevac, Bor, Jagodina, Nis, Pirot, Prokuplje, Leskovac.
Usluzni telefon 064 6777399, preko celog dana.

Stranice: [1]