Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Neco

Stranice: 1 2 3 [4]
46
Obuka vozača / Odg: ugasili smo ga kolege
« poslato: Februar 28, 2013, 07:23:45 posle podne »
Dali nadzor vazi samo za manja mesta iz unutrasnjosti  tu mogu sve prekidaju ispite zabranjuju do daljnjeg dali je neko cuo da je ovo isto uradjeno u BG-NI-KG- Tu je sve po zakonu nema problema ili nemaju vremena posto su se bazirali na unutrasnjost .Dodjose u NOVI PAZAR prekidose prakticni deo ispita do daljnjeg briga nekog sto oko 1500 kandidata ceka na ispit prakticnog dela . U ovom slucaju ispastaju kandidati koji su posteno platili a sad nema ispita prolazi vreme lekarskom uverenju to je jedan izdatak finasijski za kandidate testovima rok godinu dana a za sve ovo ispada da su krive AUTO SKOLE tako misle kandidati itako se ponasaju prema skolama nevredi nikakvo objasnjenje ali sta vredi KADIJATE TUZI KADIJATI SUDI.

47
Obuka vozača / Odg: NAGRADNI KONKURS Zajednice - Teroretska nastava
« poslato: Februar 25, 2013, 09:29:40 posle podne »
Upravu je MUP sto nije dozvolio da od 25.10.2013.god. nemoze da se angazuje predavac ugovor odelu vec mora da bude ustalnom radnom odnosu pri auto skoli . Evo moje misljenje nemoze biti isto predavac iz stalnog radnog odnosa i onog koji angazovan na po tri casa jer taj samo dodje odrzi ta tri casa i ode imislim da uopste ga nece interesovati uspeh kandidata posle odrzane teorijske nastave za razliku od njega predavac koji je ustalnom radnom odnosu ce drugacije da razmislja jer mu je to stalni poso a mislim da ce u vecini slucajeva  PREDAVACI biti vlasnici svojih AUTO SKOLA .Nemogu da svatim da mi kod toliko nasih SAOBRACAJNI INZENJERA trazimo da angazujemo nekoga van struke moram da kazem da smo dosta lenji neangazovani po svim pitanjima sve cekamo zadnji momenat kako za ipitna pitanja rute pa nema praktican deo neobelezeni poligoni nismo skolovali kadar za predavace imali smo vremena od 2009 god nego smo mislili nece ovaj novi zakon proci a sada negoji se prase u oci bozica drage kolege.

48
Obuka vozača / Odg: TEORETSKI ISPIT
« poslato: Februar 22, 2013, 07:52:13 posle podne »
TAKO JE KOLEGA ALI TO VAZI SAMO ZA KANDIDATE KOJI SU SE UPISALI POSLE 25.10.2012.GOD. POCELI PO NOVOM PRAVILNIKU I ONI MOGU POLAGATI TEORIJSKI ISPIT SANAVRSENIH 16 GOD ZA -B- KAT.UZE SAMO PRIMER A OSTSLI KANDIDATI KOJI SU UPISANI PRE OVOG DATUMA NEMOGU POLAGATI DOK NENAPUNE 17 GOD.

49
Obuka vozača / Odg: Podrška MUPu
« poslato: Februar 21, 2013, 06:40:22 posle podne »
Podrzali bi mi kolega jlude iz mupa da ovo ne puca po kandidatima njima prolazi lekarsko uverenje odma trosak veci kud im ispade kao da su se upisali po novom manje bi ih mozda kostalo ovako daj morate 3+3 morate prvu pomoc koja je preskupa pa cekaj da se odobri polaganje pakad pocne ajos nije ni pocelo ovi iz mupa prekidaju i ako su njihovi kolege pre toga odobrili i teorijski i praktican deo ispita ko je ovde krivac auto  skola - kandidat -inspektor koji je overio marsute ili gospoda iz BGD koja je vrsila nadzor tog dana na ispitu i zabranila polaganje . Pa ispadose auto skole krivci za sve ili mozda kandidati sto su uopste zapoceli obuku za vozace. ta ista gospoda zna da nijedan grad u Srbiji nema resenje od njih da grad kao grad ispunjava ili neispunjava uslove za obuku ipolaganje vozackih ispita pa zasto onda zabranjuju ispite . Dobro znaju da upravljaci puteva nateritoriju svojih opstina nisu uradili vertikalnu ni horizontalnu signalizaciju znaju oni da nema obelezenih linija nema postavljeni saobracajni znakova ili su postavljeni na stubove za ulicnu rasvetu dali to treba kandidati da resavaju ili mozda AUTO SKOLE . Hoce gospoda da poboljsa obuku vecu bezbednost u saobracaju ali su tek sada uvideli koliko su gradovi bili neobelezeni i nebezbedni za vozace a da nepricamo koliko je bilo tesko vrsiti obuku kandidata. SLAZEM SE SA VAMA DA IH PODRZIMO ALI KAD BI ONI HTELI DA NAREDE UPRAVLJACIMA PUTEVA DA TO OTKLONE U NEKOM KRACEM ROKU A NE DA SAMO ZABRANJUJU ISPITE A DRUGO IH NEINTERESUJE  DOBRO JE DOK SVE PROLAZI SA OPOMENOM ALI KAD POCNU PISATI PRIJAVE ONDA CE BITI VRISKE IPISKE.

50
Obuka vozača / Odg: Ppolaganje prakticnog ispita
« poslato: Februar 20, 2013, 08:39:34 posle podne »
Polaganje prakticnog ispita se nije odrzalo u NOVI PAZAR jer je u nadzor bio Gos. Pejovic licno  izabranio prakticni ispit do daljnjeg.Opet ista pesma nasloni za zadnja sedista pojasevi signalizacija na vozilima grad neobelezen horizontalnom i vertikalnom signalizacijom na delu gde je prosao marsutama za polaganje cak je imao sastanak sa vlasnicima auto skola gde im je rekao sta treba da otklone da bi mogli da nastave sa ispitima prakticnog dela.

51
Obuka vozača / Odg: Konstatacija na izvestaj sa glavnog odbora zass
« poslato: Februar 19, 2013, 12:38:23 posle podne »
Bravo za glavni odbor i Sekretara  ZAJEDNICE AUTO SKOLA SRBIJE  RASETU malo ste nas usmerili na pravi put tako i treba da radi zajednica auto skola sa vama na celu da bih vas podrzavale sve  auto skole jer na taj nacin se stice poverenje jednog sekretara zajednice auto skola  i sve ce vas auto skole podrzati da bi istrajali u tom smeru u kom imate cilj unapredjenja obuke  svih auto skola srbije  mi smo uz vas samo napred i srecno  RASKI OKRUG

52
Obuka vozača / Odg: POKRETANJE POSTUPKA ZA OCENU USTAVNOSTI ili ZAKONITOSTI
« poslato: Februar 18, 2013, 08:19:27 posle podne »
SAMO SU NAM VREMENSKI USLOVI NAKLONJENI BEZ SNEGA IDEALNO ZA RAD ALI STA VREDI KADA JE ZAKON PROTIV NAS ALI  DOBRA STARA IZREKA VEZI KONJA GDE TI GAZDA KAZE PA TAMAN I CRKO

Stranice: 1 2 3 [4]