Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - vidakovicbogdan

Stranice: 1 [2] 3
16
Obuka vozača / Odg: Vreme je da se izadje na ulice.
« poslato: Februar 22, 2015, 07:51:08 posle podne »
Професору Крсту Липовцу пуно здравља и среће у животу,мало је људи који ову честитку од Бога заслужују.
Боћа,Ужице

17
Bravo,profesore Veselinoviću
Izvarendan nastup,inače emisija je bila prava slika nastupa vlasti na mnogim nivoima.Mihailovićka ovladala pojedinim izrazima,Okanović je iz "nekih"razloga podržava a profesora ne žele da razumeju jer oni su VLAST:
U jednom delu profesor ih pita Koje su to persone?Shvatio sam da profesor brani veliki broj disciplinovanih i odgovornih vozača što je prava istina u mom okruženju.Zašto otežavati život jednom mladiću sa probnom vozačkom dozvolom koji ima 20 godina i treba da u dva sata unoć odveze majku u hitnu pomoć.
Na kraju pitanje Da li neko zna sastav poginulih mladih vozača sa probnom vozačkom dozvolom,odnosno da li ima bar 1 slučaj da je vozač bila devojčica sa probnom vozačkom dozvolom? 

18
Obuka vozača / Odg: HITNO!!!
« poslato: Maj 19, 2014, 10:54:57 posle podne »
Podržavam ideju za pomoć kolegama,saznao sam za štetu kod Bana u Obrenovcu i Kostića na Ubu.
Banu,Kostiću i svim drugim auto-školama koje su pretrpele štete ovom porukom pružam podršku prevashodno u pogledu zdravlja a ako da bog da ova nesreća prodje onda će mo se pomagati.
Pozdrav,Boća Signal-Užice

19
Pitanja za test / Odg: Pitanje 85. oblast 5 - osnove bezbednosti saobraćaja
« poslato: Mart 12, 2014, 11:08:15 posle podne »
Ево колега да покушам да Вам образложим из мог угла!!!
У питању је речено да има мотор са унутрашњим сагоревањем па је тада за дефиницију мопеда битна запремина мотора до 50цм,да има два точка и да не може брже од 45км/ч.
Ако је у питању речено да има мотор на електро погон тада је битна трајна номинална снага до 4KW,da има два точка и да не може брже од 45 км/ч.
Значи за решавање ових одговора је битно да ли је мотор са унутрашњим сагоревањем или на електро погон.
поздрав Богдан Видаковић

20
Obuka vozača / Odg: Auto škole u Blicu
« poslato: Januar 31, 2014, 12:14:53 pre podne »
Запажам
Петар је неуморан,хоће да да доринос заједници.
Па рекао сам Вам на претходним скуповима да без Вас нема заједнице, само они који су користиули Вашу литертуру
у "кључним" моментима знају колико је помоћ заједнице драгоцена.Обезбедили сте усаглашен план теоријске и практичне обуке,стигли да напишете предавачима план реализације часа,обезбедили на време штампану евиденцију,обезбедили брже утврђивање услова и још пуно тога што треба ценити.
Ваша енергија,знање и несебичност је јединствена.

21
Obuka vozača / Odg: Hoce li izbori doneti novina,ili ce biti sjasi kurta da uzjasi murta?
« poslato: Januar 28, 2014, 10:08:57 posle podne »
На изборима треба да се запитамо ко нам је потписао актуелене правилнике?
Која власт ће комору прихватити као одговорног саговорника за прављење применљивијих правилника?
Која влада ће направити јединствене цене без обзира ко је или није у ПДВ-у?
Ова питања постављам како би са дозволом постигли квалитет и пред народом оправдали цену обуке и полагања.У овом тренутку да не би изгубили дозволу испада да је најбитнија прописна евиденција са чим се никада нећу сложити.Наравно евиденција треба да је прописна али ако се на пример не упише почетак обуке на време(то је непрописна евиденција) Управа саобраћајне полиције може одузети дозволу- пише у најновијем објашњењу.

22
Obuka vozača / Odg: Opet problemi sa polaganjem
« poslato: Januar 26, 2014, 08:46:00 posle podne »
Жао ми је Никола што сам Вам дао одговор на пређашње питање јер се Ви,са нама и овим форумом "зезате" што сматрам да није у реду.Немојте се представљати као кандидат јер кандидат у ствари није "кадар" да поставља таква питања. Поздрав

23
Obuka vozača / Odg: Opet problemi sa polaganjem
« poslato: Januar 24, 2014, 07:34:20 posle podne »
Никола,
И пре и после правилника кандидат је полагао за ону категорију коју је желео и написао у пријави за полагање.Кандидатима  за Ц1 категорију никада није следовала нека друга категорија.
Они кандидати који су испуљавали услове за Ц категорију су полагали и већина њих је положила Ц категорију,па обзиром да  први пут стичу право на управљање возилом добили су пробну возачку дозволу Б категорије а када је иста истекла и кандидат навршио 21 годину добијају Ц категорију.
Значи на чекању нове категорије су само они кандидати који су полагали и положили за ту категорију (Ц или ЦЕ или Д)а нису имали године.Све друго су "криве" информације.

24
Obuka vozača / Odg: prodajem pezo 206 sa duplim komandama i atestom
« poslato: Januar 14, 2014, 04:51:41 posle podne »
Интересује ме успон па бих желео да ступим у контакт са Вама.Боћа 063/633-927

25
Ispitivači i ispiti / Odg: Polaganje za ispitivača
« poslato: Decembar 15, 2013, 12:39:03 pre podne »
Хвала,мада струко имам још један испит 24.12.(Ивана) па ће тек бити комплетно из личног угла  а онда сви Ви млади,орни и перспективни пред којима је каријера.

26
Ispitivači i ispiti / Odg: Polaganje za ispitivača
« poslato: Decembar 14, 2013, 09:28:45 posle podne »
Пошто Вас интерусују утисци са практичног дела испита за испитивача,односно пошто ме мој друг Бане "прозва"пишем Вам личне утиске.
Ниједан испит у агенцији није био лак па ни овај без обзира на успех који је постигнут.Нисам ово написао да би страховали већ да схватите да није био формалан испит.
како је то изгледало:
Детаљно упуство о начину полагања,време за прилагођавање,пробни показни део,односно све неопходно за спровођење испита баш као и на свим другим испитима.
Испит се састојао из два дела.У првом део испита смо добили испитни задатак(трасу) у боји,јасну и не претерано комликовану са заступљеним полигонским радњама, радњама  и поступањима на јавном путу.Добили смо бланко бодовну листу.Задатак траје 38 минута а  нама је остало да пратимо понашање кандидата,односно возила којим управља на екрану са четири "прозора" баш како је то приказано на сајту агенције и БОДУЈЕМО.По завршетку првог дела имали смо паузу од 5 минута.
Други део испита је трајао 90 минута.Добили смо попуњену бодовну листу и образац на коме смо требали да оправдамо уписане негативне бодове наводећи тачно време(у минутима и секундама)када је кандидат "зарадио негативан бод".
Надам се да сам Вам приближио испит,желим Вам пуно успеха.
Шта смо све успели ове године од припрема за дозволу,утврђивања услова,полагања у агенцији и пратећих проблема резимираћемо на првом семинару за испитиваче у организацији агенције.Главна тема "МЕТОДИКА ОЦЕЊИВАЊА"је највљена а нама ће то бити прилика да се дружимо и усавршавамо.
Срећно!!!

27
Ispitivači i ispiti / Odg: Pitanja sa ispita - sve na jednom mestu
« poslato: Novembar 25, 2013, 10:52:44 posle podne »
За господина Хајра
семинаре које сам навео у претходном обраћању сам наменио онима који нису имали прилику да присуствују припремној настави,наменио сам нашем крају,јер не заборави ближе је Ужице него Београд.У функцији сам координатора и само желим да дам праву информацију о заинтересованости испитивача за семинаре,који  нису обавезни.Ако на нашем крају буде добар одзив испитивача онда сасвим сигурно можемо рачунати на још пар полагања у Ужицу.На крају видиш да смо били добри на домаћем терену.Поздрав!!!!

28
Ispitivači i ispiti / Odg: Pitanja sa ispita - sve na jednom mestu
« poslato: Novembar 20, 2013, 12:09:46 pre podne »
Користим форум како би прикупио податке од заинтересованих лица у вези полагања за испитивача са подручја Златиборског,Моравичког,Рашког и ближњих округа.
Подаци су ми потребни како би обавестио ПКАСС  о потреби одржавања семинара за испитиваче у околини Ужица.
Заинтеросавани из одређеног града у контакту са Боћом пренесу оквиран број заинтересованих како би се укупан број централизовао.Ако ово не урадимо бићемо у ситуацији да немамо семинар баш као што ових дана то неће имати Београд.
Молим Вас да ову идеју не исмевате већ да направимо простор свим заинтересованим инструкторима да стекну лиценцу за испитивача.Лично сматрам да је лиценца за испитивача сваком младом инструтору шанса.
У Правном лицу "Сигнал-обука" Ужице конкурс за испитивача је ОТВОРЕН.Заснивање радног односа на неодређено време.
Богдан Видаковић 063/633-927 

29
ПКАС има своја средства у виду евиденције(коју нема нико други),софтверског програма(који нема нико други),брзе информације(које нема нико други)књиге и скрипте(које нема нико други),јединственог секретара и председника(које нема нико други)знање(бољег нема на овим просторима или можда није исказано)личну карту(коју нема нико други)
Ово је само део помоћи коју сам добио као члан ПКАС и то су чињенице па из тих разлога молим генерално све ауторе безобразних одговора да направе своје удружење,да изаберу свог секретара и да на тај начин изразе своја мишљења.

30
Obuka vozača / Odg: Gospodo, šta do 25,10,2013 a šta posle_
« poslato: Oktobar 20, 2013, 10:22:34 posle podne »
Извињавам се због грешке у датуму уз услов за испитивача
Није две године до 25.10.2013 већ две године стажа до 25.10.2010. године

Stranice: 1 [2] 3