Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - feniks

Stranice: [1] 2 3
1
Obuka vozača / Odg: Ima li nade za struku?
« poslato: Novembar 18, 2017, 10:51:06 pre podne »

2
Obuka vozača / Odg: da li ovo ceka i Srbiju?
« poslato: Maj 10, 2017, 04:33:09 posle podne »
  Gledam u nedelju SAT i gospodina Alvirovica i kaze da se menja ZOBS i da ce biti izbacen clan zakona o minimalnim cenama i da ce auto skole slobodno formirati cene. Svi znate sta to znaci.

3
Obuka vozača / kombisti
« poslato: Februar 26, 2017, 04:10:56 posle podne »


     danas beleze novine da su posle protesta kombista u vladi spremni da nadju kompromis i dozvole im rad. bile su bombaste izjave mnogih politicara kako tako nesto ne postoji (a u celoj Evropi voze kombisti) i ispada da se kod nas nista ne moze ni poceti dogovarati, ako se prvo ne izadje na protest. Svi su to uspeli osim insstruktora tj. auto skola
  Kako ovo tumacite?

5
Obuka vozača / Odg: Koliko ce u 2016-oj godini biti izmena pravilnika?
« poslato: Mart 16, 2016, 06:07:56 posle podne »

   Opet trazite da vam drzava nabavi sto vise posla time sto zelite da se poveca broj casova voznje.
 bolje da smanjite taj fond da bi vise ljudi moglo sebi priustiti vozacku dozvolu.

6
Obuka vozača / Odg: GUZVA
« poslato: Januar 01, 2016, 06:55:43 posle podne »


      SRETNA NOVA GODINA  i jos mnogo zakonskih izmena  :D

7
Obuka vozača / Odg: GUZVA
« poslato: Decembar 20, 2015, 08:49:52 posle podne »


      Ne mudrujem

    Novi nacin polaganja postao je najveci problem, ali nazalost i najbolji deo prihoda mnogih skola.
    Posto se vise ne bavim obukom mozda i malo drugacije razmisljam (mozda pogresno).
    Jednom sam upitao  sekretara Zajednice AS zasto auto skole jednostavno ne odbiju da ogrzavaju ispite i da taj deo posla prebace na MUP. Verujem da bi posle mesec dana ne odrzavanja ispita i uz veliku podrsku javnih medija mnogo lakse vodili pregovore. Ovako ispada kao u onom vicu o Kardelju i saveta seljaku kako da izleci kravu koja ne jede. Uredba za uredbom ...

8
Obuka vozača / Odg: GUZVA
« poslato: Decembar 02, 2015, 10:11:59 posle podne »


        prodje mesec dana bez ijedne reci na forumu    :-X

9
Obuka vozača / Odg: 25 ОКТОБАР
« poslato: Oktobar 28, 2015, 08:18:16 posle podne »


  Kako se vremena menjaju. Ja sam dodatna ogledala koja se postavljaju sa gornje strane fabrickih postavio jos pre pet godina i MUPovci su mi govorili da mi je vozilo tehnicki neispravno. Mogu vam reci da su izuzetno korisna posto pratite u potpunosti sav saobracaj iza sebe. Iz jednog golfa koji je uvezen iz Nemacke (vozilo je bilo na obuci vozaca) izvadio sam duple komande sa sve tri komande koje poseduju prekidac sa zujalicom.Struja se dobijala preko prikljucka za upaljac (ima tinjalicu). Komanda je univerzalna i moze da se koristi u svakom vozilu bez busenja. Na njoj je i oznaka TUFa.

10
Obuka vozača / GUZVA
« poslato: Jul 15, 2015, 06:17:04 posle podne »

   Nesto je guzva na forumu, ne stizem da procitam sve komentare

11
Obuka vozača / Odg: Broj vozila u vlasnistvu auto skola
« poslato: Jun 04, 2015, 10:30:38 posle podne »


   ovo sam na sajtu Zajednice pisao 28.maja 2010. godine

 postovani gospodine raseta
 
  Moram Vas razocarati niko vas ne ceka iza coska sa svojim "kritizerstvom" i nemojte se odmah osecati uvredjenim ako se neko ne slaze sa vasim stavovima, jer ako se svi slazemo sa vasim stavom onda ovaj forum gubi smisao. Moram priznati da na njemu ne ucestvuje ni dvadeset ljudi, a zajednica je tako velika.
   Kritikujemo ovu tajnovitost samo zbog negativnog ishoda (za vecinu auto skola) i iskustva prilikom donosenja ZOBSA. Zajednica je potrosila svu energiju zeleci da ispite zadrzi u skolama. Anketa SUP-a o broju izlazaka na ispit koji smo morali dostaviti je nedvosmisleno ukazala da tu nema za nas nista. Ali u isto vreme propustene su druge bitne stvari da se izmene. Tu pre svega mislim na odluke o broju vozila , instruktora,radnom vremenu i sl.Nelogicno je da se mora imati tri instruktora i tri vozila. Ispada da na jednom vozilu ne mogu da rade dva instruktora. Vas cvrsti stav da se vozila za obuku ne mogu koristiti na osnovu ugovora o zakupu dovela je do toga da auto skola sada mora da kupi i traktor, skuter. tri motocikla... Inace jednom sam prisustvovao seminaru u Velikoj Plani gde se vise govorilo o nekim prirucnicima, problemima sa ispitnom komisijom, a gotovo nista o novom zakonu

  hvala na paznji i nemojte svaku kritiku na forumu shvatiti kao neki napad na Vas


E sada Vi gospodine Raseta pogledajte sta ste odgovorili i kakav ste stav imali u Subotici kada ste prvi put i na prvom razgovoru uspeli da okupite sve auto skole i izlozite svoj stav o neopravdanosti zakupa vozila. Inace nisam nikakav kritizer vec jedan koji je u prvom krugu posle 23 godine morao  da zatvori skolu. hvala

12
Obuka vozača / Broj vozila u vlasnistvu auto skola
« poslato: Jun 03, 2015, 02:06:10 posle podne »


   E gospodine raseta kada sam vam na ovaj problem ukazao jos pre donosenja ZOBSa vi ste terali segu na moj racun.
   Mozete proveriti na forumu kada sam vam ukazao na prevelika ulaganja u vozni park i da to nece valjati. Odmah se znalo da to nece nikome odgovarati. Kada sam vas pitao zasto mora tri vozila tri instruktora, jer u to vreme je bilo nekoliko skola gde su instruktori radili udvojeno u smenama vi  ste mi obrazlozili da na tri vozila mogu da zaposlim 9 instruktora  i da radim 24 casa.
  Zalagao sam se da teorija bude maksimum 20 casova, a da voznja ne prelazi 30 m/h. sve zbog slabe kupovne moci, ali avaj vi ste zapeli za "bricu".
   Firma iznaljuju kamione, avione, plovila... ali auto skole to ne mogu. Zaista cudno razmisljanje.
  Inace ovde na forumu je zaista guzva nestizemo da procitamo komentare

13
Obuka vozača / Odg: PRAVILNIK DA GA STRUKA PIŠE , A SVI RAZUMEJU
« poslato: Maj 05, 2015, 07:50:00 posle podne »

  kakav je komentar struke na ovako nesto u ZOBSu? Da li bi po vama i ovo moglo da se menja? U mnogim zemljama Evrope, ako postoji ta granica za kontrolni pregled je u 80-toj godini


  http://www.vecernji.hr/automobili/vozaci-stariji-od-65-godina-ne-moraju-na-lijecnicki-pregled-1003365

15
Obuka vozača / Odg: Vreme je da se izadje na ulice.
« poslato: Februar 21, 2015, 11:01:16 pre podne »

  2013. ste se isto ovako bunili, a pripremali se za nove promene u radu auto skola. Niste podrzali nas koji smo zatvorili skole.
 E a sada je stiglo ponovo do vas - zatvoricete skole, a ostaju oni koji  mogu da se prilagode. A vi Vlado 70 gde ste bili tada?
 

Stranice: [1] 2 3