Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - feniks

Stranice: 1 [2] 3
16
Obuka vozača / Odg: Predlog mera za izmenu i dopunu pitanja na terijskom delu vozackog ispita
« poslato: Novembar 24, 2014, 10:07:18 posle podne »


  Po mom skromnom razmisljanju u testovima treba da budu samo osnovna pravila saobracaja. Ostalo i onako svi zaborave za par meseci

19
Obuka vozača / Odg: Još godinu dana
« poslato: Septembar 21, 2014, 06:07:09 posle podne »


      prodajem montazni uspod koji je prosao prijem i bio u upotrebi 064/11 33 520

20
Obuka vozača / prodajem
« poslato: Avgust 04, 2014, 09:05:49 posle podne »

   Prodajem Opel Corsu C, dizel, 2001. godiste 144570 km, atestirane duple komande, zvucni i svetlosni signal prilikom koristenja duple komande. tel. o64/1133520
 Prodajem montazni uspon duzine 7 metara. Odobrena upotreba ovog uspona (glavni je bio zadovoljan)

21
Obuka vozača / Odg: prodajem pezo 206 sa duplim komandama i atestom
« poslato: Jul 24, 2014, 05:55:10 posle podne »

 Prodajem Opel Corsu C, dizel, 2001. godiste 144570 km, atestirane duple komande, zvucni i svetlosni signal prilikom koristenja duple komande. tel. o64/1133520
 Prodajem montazni uspon duzine 7 metara. Odobrena upotreba ovog uspona (glavni je bio zadovoljan)

22
Obuka vozača / Odg: smena
« poslato: Jun 08, 2014, 11:21:36 pre podne »


  poceloje pocelo :D

23
Obuka vozača / smena
« poslato: Jun 06, 2014, 07:21:58 posle podne »

ode nam danas PEJOVIC ;D

24
Sudski problemi / Odg: Pokretanje ocene ustavnosti i zakonitosti novog ZOBS-a
« poslato: Februar 11, 2014, 02:36:36 posle podne »

      Pitao sam jednom ovde na forumu gospodina Rasetu zasto zajednica jednostavno NE ODBIJE DA ODRZAVA testove i da to prepusti MUPu. Pa neka oni pokusaju da opreme u svakom gradu po jednu ucionicu sa cime god hoce. Verovatno sve ovo sto od nas zahtevaju ne bi ni pokusala da predlozi ministru Dacicu.
     Njegov odgovor je da oni ne zale takvu varijantu.  To isto mogu da izjave i auto skole i da se kompromisom nadje neko mnogo prikladnije resenje za odrzavanje teoretskog ispita.

25
Obuka vozača / Odg: prodajem pezo 206 sa duplim komandama i atestom
« poslato: Januar 13, 2014, 09:06:26 posle podne »


   Povoljno prodajem montazni USPON za poligon

26
Obuka vozača / Odg: borci za istinu
« poslato: Decembar 31, 2013, 11:44:01 pre podne »
   Gospodine Raseta citam ovaj Vas "ESEJ" o povredama zakona i vidim da se ovoga puta pozivate i na Zakon o radu, ali samo u onim delovima gde Vama odgovara.
   Nikako da spomenete da taj Zakon ne propisuje da moraju postojati TRI RADNIKA (instruktora) da bi neko pravno lice moglo poslovati, ne spominjete da zakon o obligacionim odnosima dozvpoljava zakup vozila da bi pravno lice moglo raditi.
   Mnoge male skole su propale zbog vaseg pogleda na nacin rada auto skola i sada ste se setili svim mogucih zakona kada se radi licno o vamaa, tri godine unazad nista nije cinjeno od starane Zajednice po svim ovim pitanjima
   
   SRETNA VAM GODINA NOVA VAMA VASOJ PORODICI SVIM ISNSTRUKTORIMA

  ZDRAVI BILI :)
 

27
Predavači / Odg: Polaganje za predavača teorijske obuke
« poslato: Decembar 30, 2013, 05:35:15 posle podne »


   placa se samo doprinos za penzioni fond. za zdravstveno nije potrebno

28
Obuka vozača / Odg: borci za istinu
« poslato: Decembar 25, 2013, 07:15:36 posle podne »
  ovo sam na sajtu Zajednice pisao 28.maja 2010. godine

 postovani gospodine raseta
 
  Moram Vas razocarati niko vas ne ceka iza coska sa svojim "kritizerstvom" i nemojte se odmah osecati uvredjenim ako se neko ne slaze sa vasim stavovima, jer ako se svi slazemo sa vasim stavom onda ovaj forum gubi smisao. Moram priznati da na njemu ne ucestvuje ni dvadeset ljudi, a zajednica je tako velika.
   Kritikujemo ovu tajnovitost samo zbog negativnog ishoda (za vecinu auto skola) i iskustva prilikom donosenja ZOBSA. Zajednica je potrosila svu energiju zeleci da ispite zadrzi u skolama. Anketa SUP-a o broju izlazaka na ispit koji smo morali dostaviti je nedvosmisleno ukazala da tu nema za nas nista. Ali u isto vreme propustene su druge bitne stvari da se izmene. Tu pre svega mislim na odluke o broju vozila , instruktora,radnom vremenu i sl.Nelogicno je da se mora imati tri instruktora i tri vozila. Ispada da na jednom vozilu ne mogu da rade dva instruktora. Vas cvrsti stav da se vozila za obuku ne mogu koristiti na osnovu ugovora o zakupu dovela je do toga da auto skola sada mora da kupi i traktor, skuter. tri motocikla... Inace jednom sam prisustvovao seminaru u Velikoj Plani gde se vise govorilo o nekim prirucnicima, problemima sa ispitnom komisijom, a gotovo nista o novom zakonu

  hvala na paznji i nemojte svaku kritiku na forumu shvatiti kao neki napad na Vas

29
Obuka vozača / Odg: PRAVILNIK DA GA STRUKA PIŠE , A SVI RAZUMEJU
« poslato: Decembar 12, 2013, 07:16:23 posle podne »

    nije mi jasno kolega STRUKA sta je u stvari inzenjer ili pravnik posto je po meni izneo misljenje o obuci koje bi trebao da formulise pravnik.
   - trazi da budu zaposlena najmanje dva instruktora, a u cemu je tu razlika u odnosu na sadasnji Pravilnik ( da otkaz jedan instruktor i naredni dan auto skola mora da prestane sa radom posto ne ispunjava uslove)
      po meni treba da bude onoliko instruktora koliko to proces obuke zahteva ( jedan, dva ... deset)
     Ako malo pratite kakav ce biti nov Zakon o radu (kazu od 1. januara) onda ovi nasi Pravilnici nista ne vrede. Po novom zakonu radnik se moze angazovati i na nekoliko sati, nekoliko meseci.. i on bi bio pravo resenje za auto skole. Pre svega mislim na ciklicno upisivanje kandidata (malo ih ima, malo nema)
    Da li ste mislili o tome da se teorija smanji na recimo 20 casova (ljudi su previse zauzeti svojim obavezama)

    Sta mislite o tome da se poligon potpuno ukine? Za vreme obuke minimum 30% se izgubi na poligonu. Kandidat bi bio sigurno bolje pripremljen za gradsku voznju kada ne bi gubo toliko vremena na poligonu.

   Sta ako Agencija preuzme ispiteza jedno dve tri godine, a skole toliko ulozile ...............................................................

..........................

30
Obuka vozača / Odg: Znači od PRIVREMENIH dozvola za rad nema ništa?
« poslato: Decembar 12, 2013, 06:46:43 posle podne »
 Privremene  dozvole?????

ako sam ja dobro razumeo protest je odrzan samo da bi se izdale privremene dozvole onima koji potpuno ispunjavaju uslove propisane zakonom. Da ne bi cekali dok ih ne obidje nadzorni organ tj dok ne dobiju resenja. Na TVu je bila izjava ucesnice protesta koja se zalila na broj zaposlenih koji je potreban za rad auto skole u novim uslovima( a posla nema).
  Pa sada mi nije jasno ko koga ovde zamajava. Da li MUP, da li Komora auto skola ili ja nista ne razumem.
  Ako neko zeli zaista neke promene iluzorno je da o tome raspravlja sa MUPom ili Agencijom to se mora raditi i pregovarati sa clanom vlade ili ministarstva 

Stranice: 1 [2] 3