Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - milos.sb

Stranice: 1 [2] 3 4 5
16
Predavači / Odg: Polaganje za predavača teorijske obuke
« poslato: Jul 16, 2013, 09:49:49 posle podne »
Po ovom rasporedu agencije, ispada da će svi osim nas koji polažemo u Nišu imati popravni, ako ne daj Bože padnemo :) A mi da čekamo naredni ispitni rok... :D

18
Predavači / Odg: Polaganje za predavača teorijske obuke
« poslato: Jul 15, 2013, 01:20:27 posle podne »
Da li je sve bilo isključivo iz one dve knjige koje smo dobili ili je bilo i nekih pitanja iz Zakona i pravlnika što nije bilo obuhvaćeno literaturom? Što se statističkih podataka tiče, da li ih je bilo, i kakva su bila pitanja? Opet da li samo iz knjiga ili ste skidali i onu statistiku sa sajta???

19
Predavači / Odg: Polaganje za predavača teorijske obuke
« poslato: Jul 14, 2013, 03:44:22 posle podne »
Koje teme su bile kao opisne pitanje? Navedite neki primer pitanja iz Zakona i pravilnika?Mi smo u Nišu dobili obe knjige na predavanjima.

20
Obuka vozača / Odg: Upravna garaža
« poslato: Jun 18, 2013, 05:24:15 posle podne »
Imali smo prvo polaganje praktičnog dela. Ispitivači MUP-a nisu dozvolili da se koristi ovakav postupak prilikom ulaska u garažu, već isključivo onakav kao u pravilniku.

21
Obuka vozača / Odg: Nastava za predavače - NIŠ
« poslato: Jun 13, 2013, 11:13:58 posle podne »
Ne biće u svim gradovima gde se održava nastava. Tako su nam rekli profesori.

22
Obuka vozača / Odg: Znakovi na poligonu i dopunske table
« poslato: Jun 09, 2013, 07:33:27 posle podne »
Da li dopunske table moraju biti bele boje pošto je osnovna boja znaka zabrene motornih vozila bela? Ili mogu biti i druge? Da li ste postavili znak Polaganje u toku i obojili ga plavo pošto je to kao znak obaveštenja, ili ste i njega tretirali kao dopunsku tablu? Da li ste stavili i zabranjeno zaustavljanje i parkiranje?

23
Obuka vozača / Nastava za predavače - NIŠ
« poslato: Jun 01, 2013, 10:28:45 posle podne »
Ima li ko od kolega na forumu da će biti u Nišu? Da li se zna kada će biti prvo polaganje u Nišu? (Nakon odslušanih predavanja).

24
Obuka vozača / Odg: Y raskrsnica
« poslato: April 05, 2013, 07:44:35 posle podne »
Da, slažem se, ali neko tumači da se naša saobraćajna traka pruža putem sa pravom prvenstva, pa onda kada nastavljamo kretanje pravo a pritom se isključujemo sa glavnog puta koji se recimo pruža udesno, onda menjamo saobraćajnu traku i pritom gazimo isprekidanu liniju vodilju... Pa onda traže u takvom slučaju levi pokaziovač pravca...

25
Obuka vozača / Odg: Y raskrsnica
« poslato: April 05, 2013, 08:42:19 pre podne »
OPET SMO NA POČETKU!!!!! U pravilniku koji smo upravo dobili od MUP-a stoji da pri prolasku kroz raskrsnicu, bez obzira što nastavljamo kretanje pravo preko raskrsnice moramo dati pokazivač pravca ako pritom prelazimo preko isprekidane linije vodilje, odnosno ako se izsključujemo sa glavnog puta...

26
Obuka vozača / Odg: Znakovi na poligonu i dopunske table
« poslato: Mart 30, 2013, 01:21:15 posle podne »
Hvala puno. Da li je bitna dimenzija tabli, i da li mogu biti dve table. Na jednoj onaj citat iz pravilnika, a na drugoj naziv pravnog lica?

27
Obuka vozača / Znakovi na poligonu i dopunske table
« poslato: Mart 29, 2013, 06:31:10 posle podne »
Da li ste postavljali neke znakove na poligonu osim zabrane kretanja u oba smera i dopunske table. Šta sta tačno naveli na dopunskoj tabli? Da li pun naziv preduzeća ili samo A.Š. "Pera..." Da li ste naveli i vozila ispitivača MUP-a...?

28
Obuka vozača / SEMINAR U NIŠU
« poslato: Mart 22, 2013, 08:02:22 posle podne »
Sve čestitke organizatorima i predavačima seminara. Naročito pozdravljam incijativu za ukidanje poligona kao i zalaganje za smanjivanje papirologije. Sviđalo mi se ono kratko izlaganje o poređenju znaka stop i obrnutog trougla kao i objašnjenje u vezi onog polukružnog bez manevrisanja kad je ulica sa desne strane. Trebalo je nešto ukratko reći o odnosu pokazivača pravca i kategorije puta, kao i onom polukružnom hodom unazad jer je to u našem kraju potrebno obijasniti ljudima... Ali premalo vremena a previše bitnih tema.

29
Obuka vozača / I OPET POLUKRUŽNO OKRETANJE SA KORIŠĆENJEM BOČNE DESNE ULICE
« poslato: Mart 14, 2013, 06:16:50 posle podne »
Kako ubediti instruktore i ispitivače (bilo mupa, ili auto škole), da se više ne radi polukružno okretanje sa vraćanjem u bočnu ulicu? Kažu ako je u raskrsnici zabranje zaustavljanje i parkiranje 5 m, treba ići napred i proći tih 5 m, zatim se takođe vratiti u bočnu ulicu i proći i tu 5 m, i time ne bismo prekršili član 66. tačka 3. A što se tiče člana 37. kaže se da je dozvoljeno kretanje unazad isključivo na kratkom delu puta istpm stranom kolovoza (desnom) što nam opet  dopušta da se vratimo tih 10-15 m, pošto je to relativno kratak deo puta??? Jesmo li mi prva zemlja koja je zabranila ovo polukružno? Isto vodimo žustru raspravku i oko polukružnog okretanja u tri manevra (lastin rep)... Zašto se ne sme izvoditi na ulicama sa slabim intenzitetom saobraćaja ako su ispunjeni svi bezbedonosni uslovi da se ono obavi bez ugrožavanja drugih učesnika u saobraćaju?

30
Obuka vozača / Odg: POLAZAK NA PRAKTIČNOM DELU ISPITA
« poslato: Mart 10, 2013, 12:07:43 pre podne »
U pitanju je parking koji se nalazi neposredno uz ulicu sa srednjim intenzitetom saobraćaja. Hvala.

Stranice: 1 [2] 3 4 5