Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - milos.sb

Stranice: 1 2 [3] 4 5
31
Obuka vozača / POLAZAK NA PRAKTIČNOM DELU ISPITA
« poslato: Mart 05, 2013, 09:53:08 pre podne »
Kolege, da li polazak na praktičnom delu ispita može da bude iz ulice sa srednjim intenzitetom saobraćaja ili baš mora parking da bude u ulici sa slabim? I koliko minuta najduže sme da se prekorači predviđeno vreme? Šta se događa ako svaki od kandidata okasni po 10 minuta? Onda neće moći da budi ispitani svi koji su zaplanirani da se ne bi prekoračilo radno vreme?

32
Obuka vozača / Odg: Inspektor u autu tokom polaganja ?!
« poslato: Februar 01, 2013, 10:28:59 pre podne »
Ako je komisija dvočlana i svako iz komisije vodi svoj zapisnik, ko će da pazi da kandidat ne napravi grešku i da odreaguje sa zapisnikom i9 olovkom u rukama. Meni je logičnije de jedan instruktor bude u autu, a iza dva člana komisije...

33
Obuka vozača / Odg: Teoretska nastava
« poslato: Februar 01, 2013, 10:24:10 pre podne »
Ja sam do sada takođe pisao svaki čas pojedinačno, i nisam zaključivao dnevnik teoretske nastave. Ako dnevno imam dve grupe po tri časa, ja sam na narednoj stranici za drugu grupu nastavljao redni broj od broja gde sam završio sa prethodnom tog dana. Naravno sledećeg dana krećem od 1. Takođe pravim pauzu po 15 minuta.

34
Obuka vozača / Teoretska do 25. Januara???
« poslato: Januar 18, 2013, 10:34:14 pre podne »
Sad mi pa neki kolege kažu da moram do 25. da završim sa dodatnim teoretskim 3 časa.. Da li je to tačno???

35
ZOBS i pravilnici / Fiskalne kase
« poslato: Januar 08, 2013, 03:17:14 posle podne »
Interesuje me da li i dalje moramo da imamo fiskalne kase, ili postoji mogućnost da se izbegnu?

36
Obuka vozača / Znak stop na prelazu preko železničke pruge
« poslato: Januar 05, 2013, 10:42:40 pre podne »
Citiram:

"Такође, уочено је да се саобраћајни знак „обавезно заустављање” поставља испред прелаза пута преко железничке пруге, што није у складу са одредбама члана 110. став 1. тачка 1. Правилника о саобраћајној сигнализацији, којим је прописано да се знак „обавезно заустављање“ поставља на месту на коме се возила морају зауставити да би пропустила возила која се крећу путем са првенством пролаза. "

Kako je onda došlo do togada u "Priručniku za polaganje vozačkog ispita u skladu sa novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja" stoji znak stop na prilazu železničkoj pruzi?

37
Obuka vozača / Odg: Teoretska nastava
« poslato: Januar 05, 2013, 10:13:26 pre podne »
Ja sam ovako razumeo: Sa jednom grupom mogu da održim sva tri časa dnevno. Između časova pravim pauzu 10-30 min. Prvu grupu upisujem na jednoj strani, a gore u rubrici za početak i kraj časa upisujem vreme pocetka i kraja svakog pojedinačnog časa sa tom grupom. U knjigu rada instruktora upisujem vreme i temu DT1, DT2 i DT3. Drugu grubu upisujem na drugoj stranici pod istim datumom ako je predavanje istoga dana, s tim što ako sam u predhodnoj grupi imao 15 kandidata, prvi redni broj za sledeću grupu bi mi bio 16. Takođe upisujem ponovo DT, DT2 i DT3 u knjigu rada kao i u dnevniku i naravno početak i kraj časa. Sa trećom grupom mogu imati samo dva časa da ne bih prekoračio fon od 8 časova dnevno... Znači jedna grupa jedna stranica i 1-3 časa sa jednom grupom. Mogu napraviti i 8 grupe sa po jednim časom i onda bih istrošio 8 stranice u dnevniku... Plan teorijske i praktične obuke šaljem SUP-u i prijavljujem vreme održavanja teorijske obuke...

38
Obuka vozača / Odg: Teoretska nastava
« poslato: Januar 03, 2013, 08:54:23 posle podne »
Pročitao sam uputsvo, jedino sam našao odgovor da može sva tri časa u toku istog dana. Pošto piše da teoretska ulazi u radeno vreme instruktora predavača onda ispada da mogu da držim 8 časova dnevno ako ne vozim  :o Jesam li u pravu? To je konkretno pitanje ???

39
Obuka vozača / Teoretska nastava
« poslato: Januar 02, 2013, 11:05:56 posle podne »
Može li mala pomoć? Trebalo bi da krenem sa teoretskom nastavom. Koliko časova dnevno smem da održim ako držim samo teoriju a ne vozim? Mogu li 8? I da li mogu odmah sva 3 dopunska istoj grupi ili pojedincu istoga dana? I kako popunjavam dnevnik pošto vidim da ima samo 3 rubrike za početak i kraj časa, da li to znači da smem samo tri grupe ili pojedinca da ispredajem ili mogu na sledeći list da nastavim pod istim datumom sledeću grupu? Da li treba da prijavim vreme održavanja teorije i koliko spiskova za teoretsku nastavu popunjavam ako recimo radim sa 8 kandidata pojedinačno a ne u grupi? Jer ne odgovara svima isti termin? Hvala unapred.

42
Obuka vozača / Odg: sta se desva sa poligonima .I.
« poslato: Decembar 24, 2012, 02:08:14 posle podne »
Kako na kojoj ima??? Pa evo recimo trenutno mi pada na pamet Niš. Od auto pijace prema Durlanu... Ispred solitera je dupla puna linija kroz celu raskrsnicu i tu je zabranjeno skretanje levo a isto tako i polukružno...

43
Obuka vozača / Odg: sta se desva sa poligonima .I.
« poslato: Decembar 24, 2012, 09:10:57 pre podne »
Pa neposredno kroz raskrsnicu nema duple pune linije, baš kao što se vidi na slici, što znači da nije yabranjeno ni polukružno a ni skretanje. Evo na drugom linku ispod ima i objasnjenja na engleskom...

Stranice: 1 2 [3] 4 5