Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - apatinus2

Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 28
61
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Decembar 05, 2013, 07:30:14 posle podne »
sad moze zahtev i bez uplate..,i bez uslova,moze svakako ,pa to je srbija...

62
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Decembar 03, 2013, 08:12:07 posle podne »
jbg nije to bio strajk.strajk je kad rade oni koji mogu a nece.vecina na strajku su oni koji nemogu da rade i sve i da hoce.dobro ih policija nije kaznila zbog tabli na krovu..

gledajuci izvestanje novinara ,mnogima nije jasno uopste u cem je problem .nije na dovoljno dobar nacin prikazano sve.

63
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Decembar 03, 2013, 08:07:26 posle podne »
POMOC POMOC POMOC IMAM 2 FIJATA PUNTA KOJI SU BILI VAN (TERETNI) ALI SU JOS PRE 2 GOD.ATESTIRANI I VODE SE NA AUTO SKOLU SADA MI TRAZE NEKO UVERENJE OD PROIZVODJACA DA SU MOGLA DA SE PREPRAVE NA PUTNICKA A OVI U FIJATU U KG MI TO NE DAJU  DALI IMA NEKO DA ZNA KAKO TO DA RESIM HICA MI JE ZBOG OVIH U MUPU

hahha ,unazad traze da su onomaad mogla da se preprave,pa oni sada jesu putnicki i u cem je probelmmmmm? pa isto kao kad bi tyo trazili za gasne uredjeje od pre 10 god///,hebote koja drzava

64
Obuka vozača / Odg: Inicijativa za štrajk
« poslato: Decembar 03, 2013, 03:14:44 posle podne »
sad mi tek nista nioje jasno,najstrucniji medju vama ,vodja,sekretar ,dobio dozvolu za rad i evo ga sad vodi strajk???? zacuuudjen sam eto.okrenuo se covek na stranu instruktora i autoskola.pohvale.

65
Obuka vozača / Odg: Konferencija za novinare Privredne komore auto škola Srbije
« poslato: Novembar 26, 2013, 07:01:49 posle podne »
Trebalo je sve to ignorisati i pustiti da gradjanstvo kaze sta ima kada ne bude imalo gde da polaze vozacki ispit!

trebalo je ,ali je policija narodu objasnila da idu kod strajkbrekera da polazu..

a sto se tice petra,slobodno mu lezite na zivot,ionako je u ostavci.moguce i da ce jasnije i odlucnije poceti da vas (nas) predstavlja.

66
ZOBS i pravilnici / Odg: Probna vozacka dozvola
« poslato: Novembar 25, 2013, 08:46:11 posle podne »
ako je nekom oduzeta vozacka dozvola,verovatno je onda nema,suspendovan je u tom roku.ranije je mogao cak da vozi c ,ili am tj kategorije koje mu "nisu oduzete" ,a po novom zakonu nesme da vozi nista.ne racunaj na to..

67
Obuka vozača / Odg: Konferencija za novinare Privredne komore auto škola Srbije
« poslato: Novembar 25, 2013, 06:33:57 posle podne »
http://presscentar.uns.org.rs/video.html


spoemneu je moju prvu pomisao na zandje dane oktobra.a to je da doneli su pravilnik sa novim uslovima 5 dana posle 24 okt. ,a koje smo trebali da ispunjavamo do 24 okt. ,a isto i za ispitivace,godinu dana traze ispitivaca za uslov aonda 1 novembra kazu da visenije uslov ..(zato sto nsiu organizovali polaganje itd..) itd

68
Obuka vozača / Odg: Konferencija za novinare Privredne komore auto škola Srbije
« poslato: Novembar 25, 2013, 05:07:04 posle podne »
haha bravo petar. 16:40  - 17:30  ,to je i meni prvo palo na pamet ..i to je problem.imati odredjene uslove i predati zahtev pre 24.10. a sa uslovima iz pravilnika dionesenog 5 dana kasnije..:)

69
Obuka vozača / Odg: MUP sastanak, reagovanje, P R O T E S T
« poslato: Novembar 23, 2013, 09:13:28 pre podne »
zasto se nebi ukinulo i 3 instruktora i 3 vozila?i da se dozvoli da predaju zahtev i oni ljudi koji su 2 godine mislili da je za njih dostici uslove nemoguce,koji nisu racunali da ce se popsutiti uslovi ,koji nisu znali za instituciju famoznog privremenog resenja ,itd..

70
Obuka vozača / Odg: Provera uslova
« poslato: Novembar 21, 2013, 07:18:25 posle podne »
Vecina predavaca bez problema moze da ispredaje, ali treba da se digne BUKA oko ovoga ili drugih spornih stvari, jer ko je MUP da kontrolise da li ja umem da predajem. Kolega, opste kultura je nemoj gurati nos gde mu nije mesto, isto tako i sa MUPom... Ko su oni da kontolisu umem li ja da predajem, ako sam ja zavrsio fakultet i ako sam dobio licencu i to kao nije dovoljno, nego moram da se dokazujem i pred Pejovicem... Necu dalje pricati, ali sigurno ne treba njima drzati predavanja i tu ne treba da niko od Vas da ima dilemu da li da predaje ili ne...
Ali opet smatram da Privredna komora treba da kaze, nemojte to i to raditi jer niko nema pravo nesto slicno od Vas da zahteva

da stav je ok..i to je potpuno tacno..i sam sam hteo napisati da treba da vas kontrolisu oni koji manje znaju.jel se neko bunio sto iz policije ispitivaci nemoraju da polazu nista?mislim oni se najvise pitaju a najmanje struke..,brine me bezbednosta saobracaja....

71
Obuka vozača / Odg: Provera uslova
« poslato: Novembar 21, 2013, 04:30:30 posle podne »
ispada da je famozni cas najveci problem.pa predavac nek odrzi cas i?svakako je jedan predavac koji je zavrsio saobracajni fakultet i polozio za licencu sposoban da cak i iza ruikava isprica i odrzi cas.eto se cuddim.

72
Obuka vozača / Odg: Sastanak u Mup-u
« poslato: Novembar 20, 2013, 01:01:45 posle podne »
nepravda je.i izmedju ostalog sto su nas 2 godine pripremali za novi zakon,a danas se o zakonu dogovaraju telefonom.to je srpska drzava,telefonom ,druze,rodjace,nema zakona,nego dogovoricemo se..sredicemo..,zavrsicemo..,od diploma do dozvole..,mediokritetski ajmo ovako ajmo onako..,100 autoskola u komori i nezna za cega su posluzili i za cega su dali svoj glas..ova drzava je jedna velika bara,mutna voda..,i definitivno niko to ne spominje.politika je usla u struku tj. struke i nauke nema,samo politicari i pilicari ..jbg.dozvolili smo to sami.

73
Obuka vozača / Odg: Kud plovi ovaj brod ili ti, da li Mup ispunjava uslove?
« poslato: Novembar 17, 2013, 07:08:31 posle podne »
oho.sa ovim ce se svi sloziti :) ili ovi sto dobise dozvole bez dostojanstvenih uslova..nece?:) nece im poklonioti ,ici ce na seminar -placen -  i to je to.

74
u pravu si..za ovo vezano oko struke..

75
Obuka vozača / Odg: 900 AUTO ŠKOLA * 3 INSTRUKTORA = 7 INSTRUKTORA
« poslato: Novembar 16, 2013, 08:47:18 pre podne »
posao je obavljen.sekretar vase komore je u ostavci,verovatno posle podnosenja finansijskog izvestaja ce i napustiti vodjstvo na nekoj od skupstina.

Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 28