Skorašnje poruke

Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10
81
Instruktori / Potreban instruktor
« Poslednja poruka anaboj poslato Oktobar 27, 2015, 09:07:20 posle podne »
Auto škola Peta Brzina,Beograd,Vidikovac,ima potrebu za prijemom
instruktora B kategorije,prednost kandidatima bez radnog iskustva
u obuci.
Prijave na mail autoskolapetabrzina@gmail.com ili na telefon:
011/23-21-067 od 09 do 17 h.
82
Obuka vozača / Odg: 25 ОКТОБАР
« Poslednja poruka Petar poslato Oktobar 26, 2015, 11:36:45 posle podne »
U  Pravilniku u calnu 10 jasno pise da vozila B kategorije treba da imaju
3) додатно унутрашње возачко огледало и најмање једно додатно спољње огледало, која омогућавају инструктору вожње, односно испитивачу, осматрање пута и саобраћаја иза возила.
ali veca vozila
Возила категорије BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D и DE морају имати најмање по једно додатно спољње возачко огледало са леве и десне стране, која омогућавају инструктору вожње, односно испитивачу, осматрање пута и саобраћаја иза возила, када спољна возачка огледала то не омогућавају
kako ce to OSL tumaciti videcemo.
83
Obuka vozača / Odg: 25 ОКТОБАР
« Poslednja poruka vlada 70 poslato Oktobar 26, 2015, 05:17:28 posle podne »
Kako sad sa obe strane????valjda dodatni unutrašnji i sa strane instruktora spoljni?????Ja danas ustupio kolegama 10 komada,pa nisam valjda ispao tolika budala???? ???
84
Obuka vozača / Odg: 25 ОКТОБАР
« Poslednja poruka saban poslato Oktobar 23, 2015, 10:01:47 posle podne »
pozdrav kolegama iako ovde na forumu nema puno kolega...sta reci a biti konstruktivan...obavezna su ogledala sa obe strane vozila.obaezne su zujalice najmanje na kocnici i kvacilu.poligon su prolongirali zbog beogradskih autoskola.RASETI TREBA DA ZAHVALIMO ZBOG USUPAKA KOJE NAM JE MUP PRAVILNICIMA DOZVOLIO.ISO SISTEM JE INSTALIRAN U 95 POSTO AUTOSKOLA.ZAISTA JE DETALJAN I OPASAN CE BITI ZA AUTOSKOLE KOJE SU RADILE FIKTIVNO.ja licno od ovih ustupaka koje je mup dozvolio nemam nista i zelim samo da zahvalim i petru i kolegama koji su se borili da dodje do odlaganja nekih tacaka iz pravilnika. a zakon dal ce biti promenjen i kada to niko nezna.... mislim da beogradske autoskole treba da se zahvale ali nema ih na forumu.pozdrav svima .
86
Obuka vozača / Odg: 25 ОКТОБАР
« Poslednja poruka Petar poslato Oktobar 22, 2015, 10:11:34 posle podne »
KOlega,
na buvljaku to imas sve gotovo. Teramo se sudom i za to.
Za prakticni ispit nema kamera i nema snimanja.
Tacka.
87
Obuka vozača / Odg: 25 ОКТОБАР
« Poslednja poruka vlada 70 poslato Oktobar 22, 2015, 06:20:55 posle podne »
Kolege,Petre,samo bih Vas zamolio da rasčistimo jedno.....u brošuri "šta ostaje posle 25.okt..." kaže se jedan unutrašnji i jedan spoljni retrovizor za instruktora,a u Petrovom izlaganju u jučerašnjem broju Novosti kaže jedan unutrašnji i PO JEDAN (dakle dva) dodatna ogledala koje će koristiti instruktor......JEDAN ili DVA spoljna????Takođe da li neko zna da li se mogu postaviti kao dodatni retrovizori mali retrovizori pravougaonog ili okruglog oblika kojih ima na tržištu za 100nak dinara i koji se lepe na već postojeće bočne retrovizore illi moraju da budu drugačiji kojih trenutno nema nigde...u pravilniku nigde decidno ne piše koji je izgled tih retrovizora.Drugo,ako se priča o kamerama za auto za snimanje praktičnog dela vozačkog ispita da li neko zna specifikacije tih kameri da ne bude ponovo stani-pani kao za računare....pozdrav svima
88
Ispitivači i ispiti / Ispitivac instruktor
« Poslednja poruka DusanKnezevic poslato Oktobar 20, 2015, 08:09:14 posle podne »
Ispitivac, instruktor svih kategorija, A, B, C, D i E. Trazim posao, telefon 060/8060001 Dusan Knezevic
89
Obuka vozača / Odg: 25 ОКТОБАР
« Poslednja poruka Petar poslato Oktobar 19, 2015, 06:37:54 pre podne »
Snimanje na teorijskoj obuci nece biti. Takav je dogovor. Ceka se izmena Zakona.
O ostalim snimanjima poslednju rec ce dati Zakon i stav Zastitnika gradjana i Poverenika. Ceka se i Novi Zakon o zastiti podataka.
Videcemo.
Boricemo se i dalje. Posle izmene Zakona dolaze izmene Pravilnika.
U pravu si sto se tice MUPa. Sa njima je jako tesko.
Problem je i dalje sto i sa nama nije lako. Svi smo razjedinjeni i sujetni.
Dzaba govorim da se dozovemo pameti.
90
Obuka vozača / Odg: 25 ОКТОБАР
« Poslednja poruka mare poslato Oktobar 19, 2015, 01:40:21 pre podne »
Odlozeno je sve sto je odgovaralo MUPu.. Prica se ponavlja.. Ocekivao sam da ce biti ispostovan i izbacen iz pravilnika onaj deo dogovora vezan za snimanje kandidata na teorijskoj obuci, racunar za prakticni ispit, .. Obecanje ludom radovanje.. Zakon ce se menjati uskoro pretpostavljam, tada ce morati ponovo da se reaguje..
Treba objaviti imena ljudi koji su dali odredjena obecanja, kog datuma i pred kojim ljudima i javno ih isprozivati.. Da li na zvanicnom sajtu ZASS ili negde drugde nije vazno..
Ljudska prava, Zastitnik gradjana, Ombudsman, Ustavni sud, Nevladine organizacije.. Gde su institucije.. Jedina institucija koja kontrolise je MUP i par cikica u njemu koja polako unistava i koja hoce potpuno da kontrolise Auto skole .. Priblizavamo se Evropi a sve manja prava imamo.. U cijem interesu?
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10