Autor Tema: DIVČIBARE-OKRUGLI STO I SKUPŠTINA PK AŠS  (Pročitano 2945 puta)

rasetam

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Poruke: 329
    • Pogledaj profil
DIVČIBARE-OKRUGLI STO I SKUPŠTINA PK AŠS
« poslato: April 13, 2013, 11:59:50 posle podne »
Poštovani prijatelji,
Evo nas na početku rada PRIVREDNE KOMORE AUTO ŠKOLA SRBIJE.
Formalno smo formirani 16 februara 2013 godine u Sremskoj Mitrovici kada smo doneli odluku na Glavnom odboru Zajednice auto škola Srbije da formiramo svoju KOMORU. Tada smo formalno imali i svoju osnivačku skupštinu.
Svoj potpis je dalo 166 auto škola i oni se vode kao osnivače naše PK AŠS.
U petak 19 aprila 2013 godine u hotelu Divčibare sa početkom u 16 časova ćemo održati svoju PRVU REDOVNU GODIŠNJU SKUPŠTINU PK AŠS.
Šta je Vama činiti da ova skupština bude uspešna.
1. Treba da popunite Pristupnicu u elektronskom obliku i da je dostavite samo jednim klikom miša i eto nje upisane u REGISTAR članova koji moramo da vodimo.
2. Zatim treba da odštampate tu pristupnicu i da je overenu i popunjenu, ali i zajedno sa izvodom iz APR dostavite na adresu Nikole Tesle 22a 25 260 Apatin. Ako ste ovaj izvod dostavili kao osnivač ipak morate još jednom da ga dostavite, jer smo onaj poslali u Agenciju za privredne registre.
3. U vašem okrugu treba da odaberete Vašeg predstavnika i zastupnika za Skupštinu kome treba da potpišete i overite OVLAŠĆENJE koje će on doneti na Skupštinu. Za jednog zastupnika treba da poptiše najamnje 10 auto škola. Pomozite mu zajedničkim dotiranjem bar troškova za gorivo kako bi on taj dan bio na Skupštini.
Za sada od Vas zahtevamo samo toliko.
Toga Dana u sklopu 8. Međunarodne konferencije ''BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI'' u hotelu Divčibare sa početkom u 14 časova organizujemo OKRUGLI STO  sa temom ''ULOGA AUTO ŠKOLA U SAOBRAĆAJNOM VASPITANJU I OBRAZOVANJU DECE U LOKALNOJ ZAJEDNICI''.
Bilo bi dobro kada bi ubedili predstavnike Vaše lokalne zajednice da prisustvuju ovoj konferenciji, pa i ovom našem OKRUGLOM STOLU. U prilogu dajemo obaveštenje o ovom dogadjaju koje možete odštampati i dostaviti predstavnicima Vaše lokalne Zajedncie. U prilogu dajemo i Obaveštenje o ovoj konferenciji.
 
Vidimo se na Divčibarama
Kotizacije nema, a ako želite da prisustvujete zajedničkom ručku ili večeri javite se ranije da obezbedimo mesto. Naknadno ćemo Vas obavestiti koliko to treba platiti.

Link: http://www.autoskolesrbije.org/vesti.php?id=202