nazalost kolega, Petar je mnogo spominjao unazad... pogledaj.... svaka njemu cast.... ali, nazalost, od toga nema nista.... neko se cetiri godine kocka iduci na fakultet, a mi smo cetiri godine prokockali sa nekim glupostima... kada smo kukali sta ce biti, mnoge gazde, ili ti direktori su smejali.... e, a sada niti se smeju, niti kukaju, samo placu..... kada je bilo posla, svima lepo.... rekli su samo da znamo za koliko cemo da radimo.... samo da bi bilo sve idealno treba da bude upisano u skolu bar 30 ljudi, koji u proseku imaju 25 casova da bi se rentabilno radilo.... ali, nemaju mnogi to da plate, kada rade za 15.000.00 do 22.000.00 mesecno...a, oni koji imaju, imaju kredite za kuce, auta, stanove.... ako sam pogresio ti me ispravi.... svadjali smo se oko koje cega, ali nismo nista postigli za ove cetiri godine... jedna protesna voznja... ma blokirati sve kao poljoprivrednici... ne vredi, jer je toliko toga okrenuto protiv nas... a i Alvirovic je ozbiljno svatio Petra, Zajednicu i PAKS, pa je i danas opusteno odradio emisiju.... toliko o tome.... napisao je jedan deda, komentar u Blicu.... (kanda je dobro poznavao Rasetu).... treba naci, da ne napisem glupost....