Zajednica Auto Škola Srbije > Obuka vozača

KONTRA UDARAC MUP-a na RTS-u

<< < (2/6) > >>

struka:
POZDRAV KOLEGE.
GLEDAO SAM OVU EMISIJU JUČE I NISAM MOGAO DA VERUJEM. ŠTRAJK,PROTEST ILI KAKO VEĆ JE NEMINOVAN,ALI KAKO?!
DAJTE PREDLOGE !
HAJDE DA BUDEMO KREATIVNI U TOME,ZBOG GRAĐANA,NE MUPA!
MOJ PREDLOG JE DA VEĆ U SUBOTU , POŠTO JE SASTANAK U BEOGRADU,ISKORISTIMO TO ZA VOŽNJU PO GRADU,GDE BI UVIDELI SVE NEDOSTATKE BUDUĆEG PROTESTA I DOBRO SE PRIPREMILI . PO ZAVRŠENOM SASTANKU,SVE KOLEGE DA NAPRAVE "KRUG" PO GRADU,ORGANIZOVANO, BEZ KRŠENJA I NAJMANJIH PROPISA, DA I NAS LJUDI VIDE, KADA NE MOGU DA NAS ČUJU.
U POTPUNOSTI SE SLAŽEM O MESTU ODRŽAVANJA SASTANKA I MOLIM KOLEGU DEBOJA DA SE INFORMIŠE O KORIŠĆENJU MEDIA CENTRA,DA TAJ PREDLOG ODMAH PROSLEDI RAŠETI. NIJE KASNO,A NA SASTANAK SE NE IDE DA BI NEKO RUČAO.
NIJE VIŠE OVDE U PITANJU OBUKA KANDIDATA I KVALITET... MORAMO SHVATITI DA UKOLIKO MI SPUSTIMO GLAVU OVOJ TIRANIJI,NIKO NAS NEĆE NI POŠTOVATI. ŽENE ĆE NAS GLEDATI KAO ....., DECA ĆE NAM TRLJATI NOS SA "ŠTA TI PRIČAŠ KAD VAS MUP ...., KANDIDATI ...
"NIJE BITNA KOLIKA JE SILA PROTIV TEBE, VEĆ KOJU SVETINJU BRANIŠ"

deboj:
zvao sam medija centar,cekam da mi posalju napismeno sta nude,ovako usmeno to izggleda pristojno,zakup sale i jos dosta toga kosta 190 eura plus pdv,sto na nas toliko skola nije veliki trosak a doci ce i novinari po pozivu medija centra,kad dobijem ponudu sve cu napisati na forumu pa kolege javite se sa komentarima

deboj:
onuda Medija centar


Snezana Ilic
To Me
 
Today at 10:44 AM

Postovani gospodine Jagodicu,

 

Rezervacija i organizacija događaja obuhvata iznajmljivanje sale kapaciteta 40 mesta ili 60 mesta na sat vremena – konferencija za novinare, i kompletnu tehničku podršku u sali (mikrofoni-statični i bežični, zvučnici), oprema za prezentaciju (LCD ekrani-plazme, prezenter, lap top).

 

Pri rezervaciji i organizaciji dogadjaja, u cenu ulazi i  izrada najave za medije i obaveštavanje medija - postavljanje najave na sajt Medija centra, slanje putem mailing lista (sadrže oko 7000 adresa redakcija-nacionalnih i lokalnih, elektronskih i štampanih medija i novinara samostalno), win fax-a i  faxa.

Najava za medije treba da sadrži sledeće elemente (koje nam organizator događaja dostavlja bar 3-4 dana pre događaja.) – TEMU KONFERENCIJE, bar nekoliko recenica, TAČAN NAZIV ORGANIZATORA DOGAĐAJA, IMENA GOVORNIKA i NJIHOVE FUNKCIJE.

 

Posle završetka dogadjaja dobijate DVD snimak događaja, spisak prisutnih, a nakon par dana press clipping. Snimak događaja postavlja se na sajt Medija centra i može se pogledati preko WEB Televizije, a fotografije se postavljaju u fotoservis na sajt Medija centra.

 

Cena je 190 EUR /dinarska protivvrednost/ + 20% pdv, a placanje dan pre dogadjaja. U cenu je ukljucen popust od 25% ya Udruzenja, NVO, Sindikate i Medijske kuce.

 

Za sve dalje dogovore oko eventulane rezervacije termina najbolje je da se cujemo telefonski.

 

Srdacan pozdrav,
Snezana Ilic

Snežana Ilić

Pres centar

Medija centar

Terazije 3/II, 11000 Beograd

Tel: + 381 11 3349 541

rasetam:
Sat vremena 190€, nisam siguran da bi skupili pare za naših 2-3 a nekad i više sati diskutovanja. Ali da odlična ideja kako bi nešto objavili medijima i privukli veću pažnju istih.

deboj uvek pun zanimljivih ideja, i dalje smatram da je ona sa slanjem pošte najbolja :)

dragče:
Uplatite jedan sat, pa nećete ići tamo da se razvlačite i natežete i svađate, da vas gledaju svi, već da iznesete ono što ste unapred dogovorili. Kratko i jasno, a da cela Srbija to vidi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju