Autor Tema: Kolega Petre i kada ce oni koji su krivi za status auto skola da nam nadoknade s  (Pročitano 3632 puta)

instruktorinstruktor

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 65
    • Pogledaj profil
Kolega Petre i kada ce oni koji su krivi za status auto skola da nam nadoknade s
« poslato: Novembar 14, 2013, 10:16:54 pre podne »
Kad ce nam nadoknaditi stetu oni koji su radili i doradjivali pravilnike kolega?
Kako mnoga deca u Srbiji ne bi ostala gladna i smrzla se dok oni imaju primanja po nekoliko stotina hiljada dinara.Njihovu voze sluzbenim vozilima drzave,a nasa da se smrzzavaju i gladuju.
Hoce li se preduzeti nesto ili da trazimo podrsku radnika gradske cistoce koji strajkuju danima?
Uslovi nisu ispunjeni i sta nam ostaje?
Povedite narod u jednocasovnu blokadu kao znak upozorenja, da se cuje da smo i mi zivi, a ne opijeni kao u komori za klanje.
Uvek se setim kako su nasi stari govorili podaj sirotinji, jer je najgore kad sirotinja kune svaka te stigne......!
Mislim da bi bio red da se skupipo u znak protesta i pokrenemo nesto,jer ovo je nista.Zasto bi lopovi koji su se nakrali na nacin koji je svima poznat bili prvi i prvi zurili da ispune uslove i oni dalje vodili glavnu rec,a ostali gladovali.Cist primer gusenja privrede.

monstrum

  • Full Member
  • ***
  • Poruke: 150
    • Pogledaj profil
Odg: Kolega Petre i kada ce oni koji su krivi za status auto skola da nam nadoknade s
« Odgovor #1 poslato: Novembar 14, 2013, 10:38:47 pre podne »
Kolega uzalud trosis reci nema od toga nista veruj mi sad pocinju polako SLAVE PRAZNICI BOZICI NOVA GODINA i sto je najbitnije KRKANJE PRASETINE I JANJETINE naravno ko ima u oboru ko nema jesce salamu podrigusu tako da do 1 februara nista kolege sretni praznici!!!

razocarani

  • Full Member
  • ***
  • Poruke: 106
    • Pogledaj profil
Odg: Kolega Petre i kada ce oni koji su krivi za status auto skola da nam nadoknade s
« Odgovor #2 poslato: Novembar 14, 2013, 10:45:06 pre podne »
Evo spremaju gazdama zakon o radu...

BEOGRAD - Sve za radnike i njihova prava!
Potpredsednik Vlade i ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Jovan Krkobabić poslao je saradnike u luksuzni hotel sa pet zvezdica da na miru rade na pripremi novog zakona o radu. Udruženi sindikati Srbije Sloga (USSS) juče su otvoreno uputili pitanje Krkobabiću zašto je za rad na tom zakonu izabran hotel „Izvor“ u Aranđelovcu.
- Zašto od nas tražite da štedimo dok vi odsedate u najskupljim hotelima i koliko građane Srbije koštaju ove radne grupe? - upitali su predstavnici USSS.

Članovi Radne grupe za izradu novog zakona o radu boravili su 4. i 5. novembra u ekskluzivnom hotelu „Izvor“, gde se cena polupansiona kreće od 11.800 dinara za jednokrevetnu sobu do 34.500 dinara za apartman. U cenu je, kako je navedeno na sajtu ovog hotela, uračunato i neograničeno korišćenje akva-parka, spa i velnes centra (unutrašnji i spoljašnji bazeni s termalnom vodom, hidromasažna kada (đakuzi), finska sauna, parno kupatilo, topla soba, bio-sauna, ruska banja, veseli tuševi i fitnes centar).

Na dvodnevnom sastanku u Aranđelovcu uz Krkobabićeve saradnike iz Ministarstva rada bili su i predstavnici ministarstava privrede i finansija, dva sindikata, udruženja poslodavaca, ukupno oko 20 ljudi. Gruba računica pokazuje da je rad na zakonu uz spa i velnes koštao od 472.000 do 1.380.000 dinara (4.100 do 12.100 evra).

- Predstavnici države Srbije i njeni tzv. socijalni timovi nazvani Radna grupa uporno nastavljaju da obmanjuju javnost i obesmišljavaju instituciju socijalnog dijaloga. Sada već i otvoreno pokazuju bahatost, jer su odabrali hotel „Izvor“ sa pet zvezdica - navodi se u saopštenju USSS i dodaje da će zahtevati od predsednika Vlade Ivice Dačića i ministra rada Krkobabića da obelodane iznos koji je izdvojen za rad te radne grupe, kao i da se budući rad sprovodi u skladu s merama štednje koje su sami doneli.