Autor Tema: VANREDNA IZBORNA SKUPŠTINA - IZVEŠTAJ 23.06.2014  (Pročitano 4255 puta)

rasetam

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Poruke: 329
    • Pogledaj profil
VANREDNA IZBORNA SKUPŠTINA - IZVEŠTAJ 23.06.2014
« poslato: Jun 23, 2014, 09:52:42 pre podne »
http://www.autoskolesrbije.org/vesti/vanredna-izborna-skupstina-izvestaj_270.html

U subotu 21.06.2014 u Beogradu u TŠGSP školi sa početkom u 12 časova je održana VANREDNA izborna skupština PKAŠS.
 
Na skupu je bilo prisutno 10 ovlašćenih zastupnika iz regiona,od ukupno 26 regiona. Nije postojao kvorum za aktivan rad skupštine a sobzirom da su Predsednik skupštine-prof. Radoslav Dragač,Predsednik Privredne komore prof.Milomir Veselinović i sekretar Petar Rašeta podneli ostavke a da se ne bi blokirao rad komore u ovom nama važnom periodu primene pravilnika odlučeno je da se oformi prelazni izvršni odbor koji je rukovoditi radom zajednice do organizovanja sledeće skupštine gde bi bilo izabrano novo rukovodstvo.
 
U prelazni izvršni odbor su izabrani:
1.Mudrinić Milan
2.Krstić Milan
3.Milošević Slobodan
 
Do sledeće izborne skupštine dogovoreno je da novi izvršni odbor intezivira kontakte sa mupom i gos. Branislavom Pejovićem i da proba da izdejstvuje ukidanje ili odlaganje svih novih aktivnosti koje nas čekaju 24.10.2014. a u pogledu poligona, zujalica na duplim komandama, tahografa, uvođenja kompjutera i snimanja toka ispita u realnom vremenu i naravno ukidanja odnosno odlaganja pravilnika za uslove koje mora da ispuni naseljeno mesto da bi mogao da se odvija ispit.
 
Za aktivniji rad komore i izvršnog odbora dogovoreno je da se objave e-mail adrese članova odbora sa problemima iz regiona ili sa novim predlozima za prevazilaženje istih.
Mudrinić Milan-                milanvolan@live.com
Krstić Milan-                    lihno@open.telekom.rs
Milošević Slobodan-         slobodan@autoskolaboss.com