Kao prvo, svaka čast profesoru Lipovcu na sadržaju u ovom cirkularnom pismu objavljenom na sajtu PKAŠS.
Kao drugo, suprotno od naslova teme na forumu, stvorili su se uslovi da se nešto promeni u ZoBS-u i "ne treba ulaziti kroz prozor, dok su vrata još otvorena".
Poštovane kolege, ne vredi samo dobacivati iz ugla, već svoje mišljenje i predloge konkretno uputiti na adresu predlagača Zakona, jer postoji mogućnost predviđena programom javne rasprave:
"Примедбе, предлози и сугестије достављају се Министарству унутрашњих послова путем електронске поште на адресу:
vladan.nikolic@mup.gov.rs или на адресу Министарство унутрашњих послова, Београд, Булевар Михајла Пупина бр. 2."
Pojedinci u MUP-u, primedbe i predloge PKAŠS shvataju i tumače kao lično mišljenje Petra Rašete.
Pošaljite slobodno i vi svoje mišljenje i predloge na navedenu adresu, da dokažemo da i mi mislimo isto i da su to stvarno zajednički zaključci.
Ja sam to učinio i pre javne rasprave u PKAŠS, bez obzira što se poklapaju sa konačnim zakljucima PKAŠS, potpisao sa punim imenom i prezimenom i poslao sa email adrese auto-škole, nema razloga za strah jer argumenti su na našoj strani "1+1=2 i ne može biti ni 3 ni 5" a imamo i podršku cenjenih profesora.
Iskoristimo priliku, ko zna kada i da li će se opet ukazati.
Pozdrav.