Čitam i pratim danima ovu raspravu, pa da iznesem i svoj komentar kao instruktor...
Ne znam šta bih pametno mogao da napišem ovde, a da to več nije napisano ili rečeno na drugi način.
@rasetam je potpuno u pravu sa iznetom činjenicom da vlasnici auto škola samo ćute, trpe i podnose, ali to je tako samo zbog toga što još uvek pronalaze način da upumpaju novac i ispoštuju hirove nadređenih, često i na uštrb zaposlenih pa i tih kandidata. Pokušavaju da plivaju ne razmišljajući ko će sve da potone njihovom podrškom ili u ovom slučaju ćutanjem.
Međutim, strah je vrag, a sem tog straha, realno i pravno gledano ne postoji niti jedan jedini razlog da se ispoštuje i prihvati ova bljuvotina koja se protura kroz ZOBS.
Žalosno je to što i u ovakvim trenucima nema volje da se ujedinimo, a vidim i dobar deo posetilaca i učesnika ove teme raspravlja o operativnom sistemu i podršci za taj sistem, svesno i unapred prihvatajući da se servirana bljuvotina i pojede.
Znate šta, odnedavno sam član ove forumske zajednice, a odavno deo sistema u obuci kandidata i mogu da vam saopštim samo jedno
Sramota me je što nismo složni i što jedan ovakav problem guramo pod tepih. To samo govori o tome kakvi smo pre svega ljudi, a još više o tome da smo gori od životinja.
To kažem s punim pravom jer je činjenica da kada životinja ne može da se prilagodi, izumire. Mi se prilagođavamo i svrstavamo sa ništa manje bezvrednim bubašvabama.
Izvinjavam se na slikovito opisanom tekstu, ali to je jednostavno tako.
I još nešto, niti jedna promena u ovoj zemlji se nije rešila papirom već samo masom.
Smeškajte se dok vas snimaju, saginjite glavu dok vas posmatraju i ispružite dlanove kad vam lupaju packe. Ja neću, a neću ni da im plaćam licencu koju sam odavno stekao svojim obrazovanjem, kao što neću da trošim svoje vreme i živce za mrvice koje padnu sa stola onih koji gledaju samo svoju guzicu, a trenutno samo mrvice konzumiram. Kao i većina istruktora uostalom.
Izvinjavam se i na ovoj poslednjoj grubosti. Prijatno veče !