Dragi moj DjoleSN,stvarno nevidim gde ste to u mom postu uvideli da ću ja da kupujem opremu,naprotiv,o tome Vam i pričam.Igranka se ne završava kupovinom najjeftinije konfiguracije sa I3 procesorom,jer će se za par meseci neko "setiti" nešto novo,pa opet Jovo-nanovo...a potpuno ste u pravu,troškovi koji nam sleduju za internet koji će mooorati biti prijavljen na preduzeće a samim time je i skuplji,koji je zbog IP adrese još skuplji,pa na sve to dodajte da je čuvanje video zapisa na serveru ako potpišete ugovor na godinu dana 55eura mesečno,itd itd od svega ovoga samo može da zaboli glava i da se dobije infarkt.....a vreme je takvo da nemože kandidat da skupi novac da uplati polaganje,a kamoli nešto drugo....ali jako je bitno da su ABS i gosn Alvirović potpisali saradnju,pa ćemo svi kod čika Mirka malo na doobuku,mi u školama nemožemo da skupimo 4/5 auto školi zajedno dovoljno novca da napravimo jedan poligon,ali zato NAVAK se širi i pravi se još jedan centar,cena 2 miliončića evropejskih novčanica....e moja Srbijo,i Bogu si teška