Хвала Ти Боћа,
нисам ја ситничар, али волим да се поштује договор и да се на време упозори ако се нешто жели другачије тумачити.
Видео си анализу да је преко 99% ауто школа набавило рачунаре и аудио опрему и то до 1 октобра. Ја ту видим само поштовање договора са УСП на који смо направили на преговорима у мају и јуну а то је да не треба 10 рачунара него три, да не треба рачунар у возилу и да се све припреми за тромесечну пробу. Били смо против аудио надзора, али смо морали прихватити, па сам апеловао да и то урадимо. То је и учињено. Шта смо онда ми криви што неко реч ''обезбеди'' и наш договор протумачи као да мора да буду ''утврђени'' услови. Шта то утиче на теоријску обуку, ако се она одвија по старом до 1 јануара. Шта то утиче на теоријски испит ако се исти обавља на стари начин до 1 јануара? Зашто да због оваквог става УСП ауто школе прекидају теоријску обуку или одлажу већ заказане теоријске испити? Шта су ту криви кандидати?
Боћа, када смо им говорили да ће бити проблема нису веровали. Сва одлагања која су наступила нису учињена због ауто школа, већ због погрешне процене УСП у могућност реализације система обуке.
Само желим да сарађујемо конструктивно и да поштујемо договоре, да поштујемо знање, а не силу. Зар мислиш да сте ви заслужили да се према Вама , после толико година рада, овако поступа, са оваквим неповерењем према Вама и Вашем раду. Зар је то људски и коректан однос међусобног поштовања и уважавања. Зар очекујемо да ћемо ићи напред ако овако наставимо.
Намерно сам био жустар да бих иритирао јавност и чуо Ваше ставове.
Хвала Ти.
Желим још ставова на видело, макар били и супротни мојим. Нисам ја сујетан да не прихватам друге ставове. Морамо се бранити аргументима поткованим на нашем знању и искуству. Зар је то лоше?
Рашета.