Na forumu nas ima koliko i prstiju,ali samo na rukama,jadno i bedno...Ne verujem da svima cvetaju ruže,da svima ISO funkcioniše,da nikome ISO nije napravio bar neki problem zbog koga je razbijao glavu...U pravu je Petar,neka i sada pustimo da je Mup u pravu,a krive auto-škole...Imao sam TI,pukao sistem u 14-tom pa u 19-om minutu i KRAJ ispita....pozvali smo njihovog IT stručnjaka,prekontrolisao računare i protok našeg interneta,i konstatovano nije do nas,opet kažem KRAJ,DOKAZ....Ne mislim da su za sve oni krivi,nalaze se u nebranom grožđu,preveliki zalogaj koji ne mogu da sažvaću,ali mislim da ova ekipa sa Malešićem,Arsovim i Pejovićem ima mnogo više razumevanja nego neke ranije "ekipe",ako ništa drugo bar su oformili call-centar,ja sam ih danas zvao,dobio ih,ispričao problem,nakon dva sata sam u ISO imao rešen problem....ne srljajmo glavom kroz zid,ali i ne dozvolimo po hiljaditi put da ispadnemo ovce...ja sam imao predlog-dok radi ISO radi,ako se desi prekid nastaviti aktivnost
kao i pre sistema,nebitno da li je čas TO,polaganje ili upisivanje knjige rada instruktora....napravi se beleška i nastavi se po starom,papir trpi sve....hvala nekolicini onih koji su ovo pročitali...VLADA