APEL 27.10.2014


Поштоване колеге,

ових дана сам извршио детаљну анализу чланства у ПКАШС.

Морам признати да сам се разочарао резултатима.

Од укупно 461 ауто школе која је добила дозволу за рад приступницу за ПКАШС је потписало 305 ауто школа. Добар резултат.

Од тога је 117 ауто школа почело да уплаћује чланарину, али се само 87 ауто школа уплатило више од 50% свог задужења за 2014 годину. Веома лош резултат.

Суочен са чињеницом да смо ушли у период када МУП активно ради на изменама Закона и када наши представници нису директно укључени у рад ове комисије сматрао сам за сходно да упутим АПЕЛ свим ауто школама да се удруже око ПКАШС и да тако удружени и јединствени покушамо да се још једном заједнички боримо и добијемо шансу да се и изборимо за наша права, част и достојанство наше професије и углед радника у овој области.

Посебно захваљујем вишегодишњим члановима коморе који се нису уморили, који редовно измирују своје обавезе и који активно учествују у овој борби.

Посебно апелујем на своје пријатеље који су се мало уморили и успавали да се тргну и врате у борбу, да измире своје обавезе и наставе са радом.

Апелујем и на све остале ауто школе које нису чланице овог удружења да се придруже овом удружењу или да се удруже у неко друго удружење како би се борили заједнички за заједничке циљеве. Само удружени можемо бити јаки.

Петар Рашета, дипл.инг.саобр.

Генерални секретар ПКАШС

 

11414408475-APEL clanicama od 27.10.2014.pdf




Baner1