DIVČIBARE-OKRUGLI STO I SKUPŠ TINA PK AŠ S 14.04.2013


Poštovani prijatelji,

Evo nas na početku rada PRIVREDNE KOMORE AUTO ŠKOLA SRBIJE.

Formalno smo formirani 16 februara 2013 godine u Sremskoj Mitrovici kada smo doneli odluku na Glavnom odboru Zajednice auto škola Srbije da formiramo svoju KOMORU. Tada smo formalno imali i svoju osnivačku skupštinu.

Svoj potpis je dalo 166 auto škola i oni se vode kao osnivače naše PK AŠS.

U petak 19 aprila 2013 godine u hotelu Divčibare sa početkom u 16 časova ćemo održati svoju PRVU REDOVNU GODIŠNJU SKUPŠTINU PK AŠS.

Šta je Vama činiti da ova skupština bude uspešna.

1. Treba da popunite Pristupnicu u elektronskom obliku i da je dostavite samo jednim klikom miša i eto nje upisane u REGISTAR članova koji moramo da vodimo.

2. Zatim treba da odštampate tu pristupnicu i da je overenu i popunjenu, ali i zajedno sa izvodom iz APR dostavite na adresu Nikole Tesle 22a 25 260 Apatin. Ako ste ovaj izvod dostavili kao osnivač ipak morate još jednom da ga dostavite, jer smo onaj poslali u Agenciju za privredne registre.

3. U vašem okrugu treba da odaberete Vašeg predstavnika i zastupnika za Skupštinu kome treba da potpišete i overite OVLAŠĆENJE koje će on doneti na Skupštinu. Za jednog zastupnika treba da poptiše najamnje 10 auto škola. Pomozite mu zajedničkim dotiranjem bar troškova za gorivo kako bi on taj dan bio na Skupštini.

SKUPŠTINI MOGU PRISUSTVOVATI PREDSTAVNICI SVIH AUTO ŠKOLA, A NE SAMO ZASTUPNICI.

Za sada od Vas zahtevamo samo toliko.

Toga Dana u sklopu 8. Međunarodne konferencije ''BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI'' u hotelu Divčibare sa početkom u 14 časova organizujemo OKRUGLI STO  sa temom ''ULOGA AUTO ŠKOLA U SAOBRAĆAJNOM VASPITANJU I OBRAZOVANJU DECE U LOKALNOJ ZAJEDNICI''.

Bilo bi dobro kada bi ubedili predstavnike Vaše lokalne zajednice da prisustvuju ovoj konferenciji, pa i ovom našem OKRUGLOM STOLU. U prilogu dajemo obaveštenje o ovom dogadjaju koje možete odštampati i dostaviti predstavnicima Vaše lokalne Zajedncie. U prilogu dajemo i Obaveštenje o ovoj konferenciji.

 

Vidimo se na Divčibarama

Kotizacije nema, a ako želite da prisustvujete zajedničkom ručku ili večeri javite se ranije da obezbedimo mesto. Naknadno ćemo Vas obavestiti koliko to treba platiti.

 E-mail: office@autoskolesrbije.org i office@raseta.co.rs

 

Obaveštenje-okrugli sto.doc


Ovlascenje.xls


BSLZ 13 program - email ver-1.pdf


Poziv za Skupstinu.doc


Poziv za ucesce na tribini ZoBS.doc




Baner1