IZVESTAJI 26.04.2015


Klege,

imao sam peh sa racunarom u Kragujevcu, pa nisam mogao nista da stavim na sajt.

Evo kratkog izvestaja posto moram da ucinim konacne pripreme za sutra.

1. Bio sam ucesnik simpozijuma vezanog za ulogu lokalne zajednice u bezbednosti saobracaja koji je odrzan u Kragujevcu u periodu od  22 do 25 aprila. Imao sam sansu da kazem svoj stav, a naravno to je i NAS STAV, vezan za probleme u obuci. Sve moje reci, svi moji stavovi su primljeni sa odobravanjem i veoma sam dobro prihvacen na ovom skupu. Sva tri dana mi je data sansa da istaknem nase stavove.

2. U medjuvremenu sam prisustvovao sastanku Udruzenja auto skola Kragujevca na kome sam prisutnima objasnio nase stavove. Svi prisutni su istakli svoj stav da su spremni da se zajedno sa nama bore i da izadju na protest u ime toga. Dokaz tome je i odluka da se ovo Udruzenje uclani u nasu komoru sa svih svojih 15 clanova.

3. Nisam sedio skrstenih ruku nego sam koordinirao napore auto skola Beograda koji su imali osnivacku skupstinu Udruzenja auto skola Beograda gde su osnovali udruzenje koje pored osnivaca (33 auto skole) sada vec imaju potpisane pristupnice sa vise od 60 auto skola iz Beograda. Sutra se ocekuje dobijanje Potvrde iz APRa. To je veoma znacajna vest, jer je to prelomni trenutak kada i BEOGRAD DOBIJA SVOJE UDRUZENJE, jer su se do sada svi slepali i lagali javnost.

4. Sutra pocinje odlucujuca bitka. Budite spremni da izadjete ponovo na ulice, ako ne prihvate neku od nasih obaveznih 5 tacaka. Ja im licno ne verujem, jer sam se vec nekoliko puta opekao, pa vazi pravilo koga je zmija ujela i gustera se boji. Zato budite spremni na akciju. Nismo rusitelji, ali smo ponosni znalci ove struke, ponosni inzenjeri, predavaci, ispitivaci i najbrojniji iskusni instruktori. Ne mozemo dozvoliti da nas gaze.

 

Budite spremni.

Cekajte informaciju na ovoj stranici. Prelomni je trenutak. Nemojte zamerati nikome ko ne misli kao mi. Nismo mi SUJETNI kao neki. Svako ima pravo na svoj stav. Opametite se. Sitno sopstvenicki interesi su BATINA KOJA IMA DVA KRAJA. Nebih voleo da budem u kozi onih koje udari onaj drugi kraj batine.

Hvala

Raseta.



Baner1